kocam galiba beni aldatıyor

Tlfonunu yanindan ayirmiyosa ortaya koymuyosa kesin var bi sey

İlgisiz tavirlar olabilir bence insanin hayatinda boyle dönemleri olabiliyor mutlaka ama tlf olayim şüpheli yatarken bile yastik altina koymasi ilginç . banyoya falan girdiğinde alsaniz bence bu kadar dikkat ediyorsa siler zaten ama boyle şeyler varsa er geç cikiyr

valla bağırırsa bağırsın sen canının içinde can taşıyosun kolaymı... aldırma karışırsa karışsın çok istiyosa kendisi yapsın. allah sana sabır versin arkadaşım işin zor eşinle... :44:

hemen aldatma diye düşünmeyin canı bir şeye sıkılmış olabilir yakında çıkar kokusu.. inşallah düşündüğünüz gibi değildir Allah bebeğinizi bağışlasın.

Aldatip aldatmadigini bilmiyorum ama, merhametsiz oldugu kesin. Ben esine ve cocuklarina karsi merhamet duymayan adamdan korkarım.
Karsina alip konuşulacak tipler değiller.
Offff yaşanmış tecrubeyle sabittir.
Kimin icin telefonunu yastık altina sakliyorsa neyse beddua etmiycem. Ama cok cok cok ofkelendim, Allah yardimcin olsun.

Canım benim sana ilk tavsiyem asla ayrı yatma..eşler birbirinden ayrı yatarak çözmemeli problemleri..ben eşim balkonda bile yatsa gidip sıkışıyom yanına o da sinirlenip geliyo mecbur yatağa :) çünkü ayrı yatmak onları daha çok suça yöneltiyo..bunu eşim bana kendi söyledi..
Diğer bi konu telini saklıyosa mutlaka bişey vardır..Ama ille de aldatma diyemem..Tüm şifrelerini öğren ama kesinlikle çaktırma..yani şüphelendiğini belli etme..çok da noldu noldu diye düşme üstüne iyce şımarmış zaten belli..
Pozitif olmaya çalış..biliyorum zor ama bebeğine odaklan..seni mutlu edecek şeyler yap..Allah yardımcın olsun canım..İnşallah en kısa sürede musmutlu olursunuzz :))

ben itmedimki onu o beni itti. cinsel hayat yok muhabbet yok gezme yok. ben sadece bunlara tepki olarak yatağımı ayırdım..

Yanlış tepki veriyorsun.Zaten uzak olan eşini dahada uzaklaştırmaktan başka işe yaramaz.Aranızda her ne olursa olsun yatak ayırmak kesinlikle doğru bir yöntem değildir,çözümde sağlamaz.

seni cok iyi anliyorum.
insan gebeyken daha bir sevgiye ac oluyor...
sen sen ol sakin kendini salma bakim guzellikten taviz verme.
esin ne zamandir boyle?
iyi ve son haberlerini bekliyorum
Allah bebislerimizi bagislasin cumlemizin

üstüne gitme, soru falan sorma, kendi haline bırak. erkekler bazen bu gibi durumlara düşebilirler. ondan bu aralar ilgi beklemeyin.

ben aldattığını sanmıyorum. eşinizin yalnızca bu aralar içine kapanmaya ihtiyacı var. onun üzerine gitmeyin, soru falan sormayın.

benim eşimde ben hamile kalınca benden kötü oluyo vala evinin temiz olmasını ister yemenin düzenli olmasını ister tvsine rahatca bakmak ister uyurken dokunmamamı ister isterde isterrr doguma bir hafta kaldııı biraz önce ne dese begenirsinizz karnında filmi taşıyon sanki dio benim 1 bucuk yasında oglum varr onu kaldırmak zoruna gidio bana dioo hiç yardımcı deil ev işinde çocuk bakımında ben artık bişi beklemiyorum bu erkek milletinden allah ıslah etsn ama kendini yorma makine bozulsun bırak kendide e..... gibi alsın yenisini sen nie kendini yoruyonki ama tlfonu saklaması benimde aklımı bulandırdı...

Hamilesiniz bolca dua edin hayatta hic birsey gizli kalmiyor varsa eger oyle birsey eninde sonunda ogrenirsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Of ya nebiçim bir adamdır bu en nazını çekeceği zaman hamilesin diye cinselliğimizin olmaması gerekmiyor son güne kadar devam edenleri duydum kocandan uzaklaşma başı boş bırakma Şırnaş dur neticede çocuğunuz olacak zor ama neyapıcan

Hayırlısı olsun ama kesin emin oldun mu ? Nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…