haydaaaaarkadaşlar boşanıyoruz..
arkadaşlar boşanıyoruz..
Cok uzuldum. Nooldu peki anlatir misiniz?
arkadaşlar boşanıyoruz..
kocamla severek evlendk daha 1 yıl oldu ve hamileyim karnım büyümeye başladı son 1 haftadır eşim bana çok ilgisiz ne desem ofluyo pofluyo eve giriyo ruh gbi ne desem tersliyo önceden böyle değildi çok ilgiliydi derdin ne diyorum beni rahat bırak diyor karı koca ilişkimiz zaten yok o istemiyor 3 gündür ayrı yatıyorum. ne yapıcam bilmiyorum sanırım beni aldatıyor
Nasıl insanlar var öyle..umarım boşanmaları doğru değildir çünkü bu durumda zarar gören daha doğmayan minicik bebek..çok çok üzüldüm bu durumda birşeyle yapılmalı öyle bir anda karar verilmemeli evlilik çok farklı birşey
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşar hç yoktan sebepten tartıştık. uzun uzadıya anlatamayacak kadar kafam dolu arkadaşlar. ama inanın çok boş bir sebep.önceden gelir öper konuyu kapat derdi böyle saçma konularda. ama bu sefer kıyametleri kopardı büyüttükçe büyüttü. sonra bana hayatımda inşallah *** gidersin dedi. bu lafının üzerine duramazdım ztn. hazırlandım çıkıcaktım beni tuttu bana dediki çocuğumu doğur öle defol git dedi. ben karşı çıkınca dahada çirkinleşti. o benim çocuğum sen sdece taşıyıcısn dedi. boş kağıdı uzattı imzala dedi. neden dedim? bir hak talep etmyceksin dedi. ben imzalamadım tabi. evden gitmem için elinden geleni yaptı resmen. aldatma konusuna gelince hala birşey bulamadım ama artık eminim.. öğrenr öğrenmez donuna kadar alıcam... şu an annemdeyim. onlara anlatamadım hala olanları. ama çok kötüyüm... kendimi zor ayakta tutuyorum ne olur dua edin bebeğim sağ salim dünyaya gelsin.. beni hayata bağlayan tek şey o şu anda..
arkadaşar hç yoktan sebepten tartıştık. uzun uzadıya anlatamayacak kadar kafam dolu arkadaşlar. ama inanın çok boş bir sebep.önceden gelir öper konuyu kapat derdi böyle saçma konularda. ama bu sefer kıyametleri kopardı büyüttükçe büyüttü. sonra bana hayatımda inşallah *** gidersin dedi. bu lafının üzerine duramazdım ztn. hazırlandım çıkıcaktım beni tuttu bana dediki çocuğumu doğur öle defol git dedi. ben karşı çıkınca dahada çirkinleşti. o benim çocuğum sen sdece taşıyıcısn dedi. boş kağıdı uzattı imzala dedi. neden dedim? bir hak talep etmyceksin dedi. ben imzalamadım tabi. evden gitmem için elinden geleni yaptı resmen. aldatma konusuna gelince hala birşey bulamadım ama artık eminim.. öğrenr öğrenmez donuna kadar alıcam... şu an annemdeyim. onlara anlatamadım hala olanları. ama çok kötüyüm... kendimi zor ayakta tutuyorum ne olur dua edin bebeğim sağ salim dünyaya gelsin.. beni hayata bağlayan tek şey o şu anda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?