kocam galiba beni aldatıyor

hemen önyargılı davranmayın kendisi mi itiraf etti ?

Belirtiler eğer sadece bunlarsa, aldattığını zannetmiyorum. Siz de gebesiniz, erkekler böyle bunalımlı dönemler geçirebiliyor. Hamile oluşunuzun stresi sadece sizde olmuyor, kim bilir kafasında neler vardır
Üstüne gitmeyin bi süre, kaçan kovalayan mantığı ilgi göstermeyin.
Muhattap olmayın konuşmayın. Umursamaz görünün. En az 3-4 gün böyle yapın.
Bi süre içinde illa tepki verir. Verene kadar umursamamaya devam edin.
10 gün kadar tepki gelmezse bi daha düşünürüz o zaman.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben cok merak ettim son durumu bosanmaniz kesin mi canim care yok mu bak bebeginizde olucakmis yapmayin kiymayin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İlgisiz tavırları, telefonunu saklaması, kabalaşması ve çekilmez hale gelmesi ...size sabırlar diliyorum. Ben olsam alıp karşıma gel bi konuşalım bu iş böyle gitmez, ben zaten üzgünüm birde sen de üzgünsün ve kabasın biye başla... konuşmanın sonunda ben bu şekilde bu ortamda hiç huzurlu değilim tüm enerjimi sömürdün, Aklı selim hareketler yapmıyorsun, hamile bir kadına ufak bir yardmı cok görüyorsun..der anneme giderdim. Bırak ne hali varsa görsün. Bir süre yalnız kalsın, ne halt yiyosa yesin..

Aynı ortamda kalmaya devam etmeniz değersizleştirecek kendinizi..Onu çekmek ona yemek hazırlamak onun için uğraşmak zorunda değilsiniz. Atar yapana siz de atar yapın

Umarım hatasını, odunluğunu ,insafsızlığını anlar koşa koşa gelir..AMİNNNN

Nasıl insanlar var öyle..umarım boşanmaları doğru değildir çünkü bu durumda zarar gören daha doğmayan minicik bebek..çok çok üzüldüm bu durumda birşeyle yapılmalı öyle bir anda karar verilmemeli evlilik çok farklı birşey

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O minicik bebeğini umursamadan annesini aldatan ve de annesinin hamileliğini ağzından burnundan getiren bir adama o minicik bebeğin annesinin poposuna tekmeyi koyması umarım ki doğrudur. Ki karaktersiz, iradesiz bir baba ile sinir hastası olmuş affedememiş, sinirli bir anne ile büyümek zorunda kalmaz. Onun yerine güçlü, ayakları üzerinde duran ve kendisine saygısı olan bir annenin yetiştirdiği pırıl pırıl biri olur.

Bende cok merak ettim..

Aldatiyorsada hic dusunmeyin bosanin hamileyim fln diye dusunmeyin hamilesiniz diye baska kadinin varligina mi katlancaksiniz...
Bosanincada buyuyor cocuklar ama sizin gencliginiz geri gelmiyor.. Hakkinizda hayirlisi olsun..

Kv nin tavrindanda hic hoslanmamistim ben olur mu oyle sey kizim bi sakin ol ben konusurum onunla diyecegine direk ogluma iftira atma diye cemkirmis..
Sayet esiniz aldatiyorsa sanki annesinin az bucukta kulagina birseyler gelmis gibi geldi bana bilemedim :/

Son düzenleme:
arkadaşar hç yoktan sebepten tartıştık. uzun uzadıya anlatamayacak kadar kafam dolu arkadaşlar. ama inanın çok boş bir sebep.önceden gelir öper konuyu kapat derdi böyle saçma konularda. ama bu sefer kıyametleri kopardı büyüttükçe büyüttü. sonra bana hayatımda inşallah *** gidersin dedi. bu lafının üzerine duramazdım ztn. hazırlandım çıkıcaktım beni tuttu bana dediki çocuğumu doğur öle defol git dedi. ben karşı çıkınca dahada çirkinleşti. o benim çocuğum sen sdece taşıyıcısn dedi. boş kağıdı uzattı imzala dedi. neden dedim? bir hak talep etmyceksin dedi. ben imzalamadım tabi. evden gitmem için elinden geleni yaptı resmen. aldatma konusuna gelince hala birşey bulamadım ama artık eminim.. öğrenr öğrenmez donuna kadar alıcam... şu an annemdeyim. onlara anlatamadım hala olanları. ama çok kötüyüm... kendimi zor ayakta tutuyorum ne olur dua edin bebeğim sağ salim dünyaya gelsin.. beni hayata bağlayan tek şey o şu anda..

Sen sadece tasiyicisin demesinden ne jadar karaktersiz oldugu ortada
hic uzulme boyle bi adamdan kurtulduguna ds sukret ş. ...adam
bebegin icinde hic korkma hicbir sekilde alamaz bebegini yok oyle bi dunya
Cok iyi bir avukat tut ve donuna kadar al gorsun dunyanin kac bucak oldugunu
ailenede soyle bilsinler herseyi

Allahım daha 1 yıllık evlisin neler duyuyorum yemin ederim psikolojim bozuluyor. eşime güvenim sonsuzdu ama öyle şeyler okuyorum ki telefonunu falan karıştırmaya başladım canım seni aldattığını kanıtlayamazsan bu yüzsüz bi de üste çıkar. keşke bi ıspat bulabilseydin

Canim benim cok uzuldum. Bence artik ailenden saklama durumunuzu. Ve sonrasinda da iyi bir avukat tut, senin ewi terkettigini degil onun seni nasil kovdugunu anlat ve islemleri baslat derim. Seni ewden atabiliyosa ve sen sadece tasiyicisin diyebiliyorsa bu adamin sevgisi falan bitmis. Ona dunyanin kac bucak oldugunu goster ki sana boyle davrandigi icin kopek gibi pisman olsun

Biraz sakinleş ve ailene her şeyi anlat . Sakın içine atma , hem kendini hem yavrunu strese sokarsın . Bu halde bile sana bunları yaptıysa , o lafları ettiyse Allah ından bulsun . Zor zamanları atlatacaksın ve o zaman kurtulduğuna şükredeceksin . Öncelikle kendin için ve çocuğun için dirayetli ol lütfen .

Konuyu en bastan okudum arkadasimizin durumuna gercekten cok üzüldüm. her şerde bir hayir vardir o vicdansiz merhametsiz adamdan kurtulmus ömür mü gecerdi oyle biriyle? Hayat boyle inisli cikisli zamanlarimiz oluyor insallah bebegiyle saglikla huzurlu bir hayati olur. Evlenecek arkadaslar dikkat edin aday insanlara nasil davraniyor sokakta ya da bir lokantadaki garsona hitap sekli nasil, basit gibi gelebilir ama cok onemli...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…