kocam galiba beni aldatıyor

Off bu erkekler sevgin varsa deniyebilirsin ama sende bişeyler bittiyse yapıcak bişi yok ama bir yuvada kolay kurulmuyo heleki bebiş geliyo bide su bi gercek insanoglu bi çok seyi yasıyor özelilkle kadınlar rabbim kuluna tasıyamıyacagı yük vermezmiş ve bu hayat imtihan dünyası bişyelerle ugrasıcaz yapıcak bişi yok esini seviyosan ve onunda sevdigine inanıyosan gecer hepsi neler geçmiyoki ole deilmi 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

En dogru karari vermissin biraz uzak kalmak onada sanada iyi gelecektir. Yuva dağıtmak cok zor ve kotu bir surec Allah yasatmasin inşallah hersey yoluna girer bebeginle uzun saglikli bir hayatiniz olur...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ee iyi guzelde bunu senle paylaşabilir böyle şeyler yapması ailesinin olayından çok daha saçma sonuçta sen onun cocugunu tasıyosun karnnda ve o kelimeleri haketmedğini düşünüyorm yarın öbürgn çocugun problemleri masrafları eklennce nolucak sana eziyet mi edicek hamile kadına böyle davranabliyosa :s ((

Biz kadınlar en ufak bir problemde olayı hemen aldatmaya bağlıyoruz. Sonra adamlar da çıldırıyor tabi doğal olarak. Senin hatan da bu olmuş bana göre. Buna benzer bi konu daha var iki gündür forumda dönen.

Eşinin söyledikleri de yenilir yutulur şeyler değil. Erkekler bizim kadar ince düşünemiyor malesef. Sinir anında ne söylediklerini bilmiyorlar. Ama hatasını anlamış sonuçta. Aldatma fiziksel şiddet vs yok en azından. Önceden de evliliğinizde bu tarz bir problem yokmuş. Adamın da yükü çok ağır belli ki. Ortada daha doğmamış bir bebek var onu düşünmek lazım. Senin yerinde olsam bir şans daha verirdim. Düzelirse ne ala düzelmezse sonrasını düşünürsün.

Eve dönsen de bir süre sonra dön. Eşinin bu süreçte ne yaptığını izle. Pişmanlığını nasıl yaşadığını gör.

Ne yani maddi durumu el verse babasının kredi borcunu sana söylemeden mi ödeyecekti? Eşler bu konuda gizli hareket edebilir mi? Senin de aklına ilk gelen ihtimal aldatılma olmuş doğal olarak.

Olayın içinde bir kadına, hamile bir kadına yapılan çok büyük bir hakaret var. O sözler nasıl bir bilinçle söylenmiş anlamak imkansız. Nasıl unutursun bilinmez çok zor ama bebeğin için yapmalısın.

Bir süre ailenin yanında kal ama evine dön bence. Ama eşine ultimatom vermeyi de unutma.

Konumu merak edip actim. Esim aramid konuşmak istiyordu okuyunca korkarak son mesajlara geldim ....

İnşallah dedim başka biri ayrilalim felab dememiştir diye canim. İnan bana onun söylediklerine sevindim :))

İyi bari olabilir pskilojisi herkesin taban yapabiliyor. Biraz surundurmen çok iyi olur.en azindan çocuk da olsa yine ayaklarimin üzerinde dururum diyebilmen bence güzel bir ders olacak.

Ama sonunda baris bence :) kizsin uzulsun kiymetini anlasin

Senin imzan olmadan kredi cekemez ki eşin bunu nasıl yapmış

Benden habersiz değildi benim haberim vardı evlenmeden once cekmisti kayinpederim için biraz değerimi anlasin geri donucem.. Aksam ustu çiçek geldi eve biraz hu durumun tadını cikartican :)

Ben çalışmıyorum cnm. Esim istemiyor Çalışmamı

Canım bebek de var, aldatma falan da yokmuş madem bir şans daha tabiki vermelisin.. Ama öyle bir burnu sürtsün ki bir daha ağzından çıkanı kulağı duysunm...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

adam zaten ailesiyle sorun yaşamış,üstüne bir de aldatmakla da suçlandı, biraz da tepki vericek yani
bu konuda elbette en çok bebek zarar görüyor, günah

Benden habersiz değildi benim haberim vardı evlenmeden once cekmisti kayinpederim için biraz değerimi anlasin geri donucem.. Aksam ustu çiçek geldi eve biraz hu durumun tadını cikartican :)

eger eve donmeyi düşünüyosan dedğimi yap cnm kimle hangi dakika görüştügünü ögreneblirsin 1 ay önce prenses gbi davranan insan bi ailesiyle problem yaşadı diye tasıyıcı annesin demez..

çok üzüldüm canım ya okuyunca ama bence sen esını yalnıs anlamıssın adama hak ver adam aldattıgını duyunca gergınlesığ sıınır olmus ona güvenmiyorsun diye. bak herseyıde düzeltiyormus ne guzel umarm düzelir canım benım ya bunları okuyunca ben korktum hamıle kalmaktan cocuk doğurmaktan daha 21 yasındayım ve korktum esımde bana aynısını yapar dıye

Bende 22 yaşındayım canim... Bütün erkekler ayni olacak diye birşey yok benimki biraz sorunlu.. Senin esin inşallah sana yaşatmaz bunları..

Böyle durumlarda kendiniz üzerinden yorum yapmayin hem karsi tarafi kirabilirsiniz hem de basiniza gelme olasılığı artar. Hayat böyle zor bir süreç herkesin kendine göre sorunlari var Allah sonunda şükür etmeyi nasip etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her erkek yasar boyle şeyler.zaman geçince ya ailesi annesi Babasi yada işyerinden bi sıkıntı yada kredi kartibfalan cikiyo.hamile olduğun için de çok hassassin.üstüne gitme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…