Off bu erkekler sevgin varsa deniyebilirsin ama sende bişeyler bittiyse yapıcak bişi yok ama bir yuvada kolay kurulmuyo heleki bebiş geliyo bide su bi gercek insanoglu bi çok seyi yasıyor özelilkle kadınlar rabbim kuluna tasıyamıyacagı yük vermezmiş ve bu hayat imtihan dünyası bişyelerle ugrasıcaz yapıcak bişi yok esini seviyosan ve onunda sevdigine inanıyosan gecer hepsi neler geçmiyoki ole deilmi 😊Eşim çok ilgiliydi normalde.. üstüme titrerdi.. çook düşünceliydi.. ben hamile kalmadan önce bir rahatsızlık geçirdim 1 ay hastanede yattım ve ameliyat oldum bana prenses gibi davranıyodu.. hamileliğimin başlarındında da çok güzeldi herşey.. son zamanlarda bu vaziyete geldi.. ama annemden emdiğim sütü burnumdan getirdi resmen..
eşimle konuştuk... çok kötü bir vaziyetteydi. kendi ailesi ile çektikleri bir kredi mevzusunda anlaşamamışlar kredi eşimin üstüne ama ailesi için çekmişti ve krediyi yatırırsa aldığı maas büyük bit kısmı biter. sağolsun kaynpederim eşimin üstüne yıkmış krediyi... oda benmle paylaşamamış.. bende başka birinden şühhelenince sinrleri tamamen bozulmuş.. sinirini benden çıkarmış söylediği lafların bir açıklaması savunulcak bir yanı yokmuş tamamen anlık sinirmiş bu tarz konuşmalar yaptı ve ağlayarak özür diledi. affetmedim.. söylediği lafları hazmetmem için zaman vermesini ve doğru bir karar vermem için beni yalnız bırakmasını istedim. ne karar verirsem vereyim beni ve bebeğimi çok sevdiğini söyledi... eve dönmedim.. emin olamadım.. çok kararsızım...
eşimle konuştuk... çok kötü bir vaziyetteydi. kendi ailesi ile çektikleri bir kredi mevzusunda anlaşamamışlar kredi eşimin üstüne ama ailesi için çekmişti ve krediyi yatırırsa aldığı maas büyük bit kısmı biter. sağolsun kaynpederim eşimin üstüne yıkmış krediyi... oda benmle paylaşamamış.. bende başka birinden şühhelenince sinrleri tamamen bozulmuş.. sinirini benden çıkarmış söylediği lafların bir açıklaması savunulcak bir yanı yokmuş tamamen anlık sinirmiş bu tarz konuşmalar yaptı ve ağlayarak özür diledi. affetmedim.. söylediği lafları hazmetmem için zaman vermesini ve doğru bir karar vermem için beni yalnız bırakmasını istedim. ne karar verirsem vereyim beni ve bebeğimi çok sevdiğini söyledi... eve dönmedim.. emin olamadım.. çok kararsızım...
en doğr karar ne tamamıyle sıldın ne de hemen kollarına atladın bole bıle olsa ılk kendı açmadı sana derdini ve ilk hata onun tabıkı sen muneccım degılsın bı yere kadar sabredersın ama bence azcık uzak dur senın maaşın var mı.sadece ekonomık kagılar mı acaba pişman eden kusura bakma aklına sokmak ıstemem ama yukarıdakı arkadasın dedıgı gıbı en ıyı sen tanırsın karakterını bız yazdıgın doğrultuda tanıyoruz
Benden habersiz değildi benim haberim vardı evlenmeden once cekmisti kayinpederim için biraz değerimi anlasin geri donucem.. Aksam ustu çiçek geldi eve biraz hu durumun tadını cikartican :)
Benden habersiz değildi benim haberim vardı evlenmeden once cekmisti kayinpederim için biraz değerimi anlasin geri donucem.. Aksam ustu çiçek geldi eve biraz hu durumun tadını cikartican :)
Senin imzan olmadan kredi cekemez ki eşin bunu nasıl yapmış
Bende 22 yaşındayım canim... Bütün erkekler ayni olacak diye birşey yok benimki biraz sorunlu.. Senin esin inşallah sana yaşatmaz bunları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?