kocam galiba beni aldatıyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

su erkeklerde ne allah korkusu var nede vicdan hamile karisina su yaptiklarina bak geberesiceler.
sakin ola sana acimayana sende acima

bugün eşim aradı kızlar beni almaya gelicekmiş evde yüzyüze konuşalım dedi. sizce ne yapmalıyım?

bugün eşim aradı kızlar beni almaya gelicekmiş evde yüzyüze konuşalım dedi. sizce ne yapmalıyım?

Bence eve dönmeden ne diyecekse desin... Son gün yaptıkları hiç hoş değil hem şu aldatma mevzuu hala net değil... Eve dönmeden bir daha yaşanmayacağından ve seni aldatmadığından emin ol derim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende bu sebeplerden dolayı kararsızım zaten. ama belkide hayatında biri olduğunu söylycek. bilemedim ki. dışarda bi yerde konuşalım dedim. evde sakin sakin rahat rahat rahat başbaşayken konuşalım dedi.

burnu surttu tabi.
gonlunu kirmasa daha iyi olmazmiydi ?
illa terk etmek lazim bazilarini.
biraz surttsun burnunu gitme

bende bu sebeplerden dolayı kararsızım zaten. ama belkide hayatında biri olduğunu söylycek. bilemedim ki. dışarda bi yerde konuşalım dedim. evde sakin sakin rahat rahat rahat başbaşayken konuşalım dedi.

Sana zarar verebilir. Böyle insanlardan herşey beklenir yalnız gitmesen

Ben açıkçası kendisine hiç güvenmiyorum. Kuralları artık onun koymasına izin vermemelisin bence. Sen nasıl istersen öyle konuşabilsin seninle. Dışarıda konuşmak istemiyorsa annenlere gelsin orada bir odada konuşun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen neden yapiyorsun ki, yapma, birak senin evinse onun da evi, kalkip yardimci olmuyorsa, salla kufru birak, kalsin islak battaniye makinada...
Sinir yaptim yahu...
Bana sanki dogum sendromu gibi geldi, erkekleri bir panik sariyor, sacmaliyorlar bazen cocuk islerinde, oyle bir sey olabilir, istersen bir terapiye falan gidin, iyi gelir belki...
Senin bebegin her seyden daha onemli su an, kimsenin canini sikmasina izin verme, herkes kendi bilir, hata yaparsa da ceremesini ceker, bu kadar basit...
Bu mesaji ona kesin ver, yaptigi hatanin 9 aylik olsaniz bile affi olmadigini soyleyin, efendi gibi davransin...

benimde içim rahat etmedi
kesinlikle sosyal bir ortamda konuşmayı tercih et
çok can sıkıcı bir durum
sanki sen değilde o gebe
gebelik sendromundan beter davranıyor

Şimdi okudum yazılanların hepsini.
Bu erkekler neden böyle? Allah cezasını versin diyemeyeceğim, bebeğinin babası sonuçta.
Kadınlar da ki olgunluğun yüzde birini gösteremiyorlar. Ne evlenmeyi ne baba olmayı hak ediyor böyleleri.Bunların ergenliği bir ömür sürüyor. Gerçekten çok üzüldüm ya!
Allah bundan sonra yolunu açık eder umarım. İnşallah sonra ki hayatında sana musallat olmaz, neler duyuyoruz Allah esirgesin.

Sakın başbaşa konuşmaya eve gitme! Konuşalım dediyse eve dönmeni istediğinden değil bence. Başka şeyler açıklayacak. Ama çok dengesiz bir yapısı var ve içinde merhamet yok. Sana bir kötülük yapabilir.

Lafa bak ya sanki çocuğunu çok düşünüyormuş gibi çocuğum diyebiliyor. O kafasını duvardan duvara vurmalı aslında.

Söyle gelsin annenin babanın yüzüne bakarak konuşsun seninle yüzü varsa.

Allah güç kuvvet versin sana. Sakin kal bebeğini düşün.

Bu erkeklere hic mi güvenilmeyecek taşıyıci anneymis versen perişan ederler tirnagina kurban olsun sakin evde buluşma nasıl bir insan sana hamile hamile bunları yaşatıyor

Eve gitme bence de. Bundan sonra senin davranislarin onunkileri yönlendirmeli bir kadina nasil davranmasi gerektigini annesi ögretmemis sen ögretmeyi dene. pek umudum yok ama bebek var ortada Allah yardimcin olsun dua et icini ferah tut ailen arkandaysa hicbir seyden hic kimseden korkma...

haklısınız kızlar gitmiyorum.. gelicek annemlerde konuşcam yarın allah sonumuzu hayr etsin.. dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. destekleriniz içinde allah hepinizden razı olsun.

haklısınız kızlar gitmiyorum.. gelicek annemlerde konuşcam yarın allah sonumuzu hayr etsin.. dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. destekleriniz içinde allah hepinizden razı olsun.

Konu sahibi çok sevindim bunu yazdığına. Elli tane senaryo geçti kafamdan. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…