Konuyu en bastan okudum arkadasimizin durumuna gercekten cok üzüldüm. her şerde bir hayir vardir o vicdansiz merhametsiz adamdan kurtulmus ömür mü gecerdi oyle biriyle? Hayat boyle inisli cikisli zamanlarimiz oluyor insallah bebegiyle saglikla huzurlu bir hayati olur. Evlenecek arkadaslar dikkat edin aday insanlara nasil davraniyor sokakta ya da bir lokantadaki garsona hitap sekli nasil, basit gibi gelebilir ama cok onemli... merhametsiz insanlardan uzak durun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşar hç yoktan sebepten tartıştık. uzun uzadıya anlatamayacak kadar kafam dolu arkadaşlar. ama inanın çok boş bir sebep.önceden gelir öper konuyu kapat derdi böyle saçma konularda. ama bu sefer kıyametleri kopardı büyüttükçe büyüttü. sonra bana hayatımda inşallah *** gidersin dedi. bu lafının üzerine duramazdım ztn. hazırlandım çıkıcaktım beni tuttu bana dediki çocuğumu doğur öle defol git dedi. ben karşı çıkınca dahada çirkinleşti. o benim çocuğum sen sdece taşıyıcısn dedi. boş kağıdı uzattı imzala dedi. neden dedim? bir hak talep etmyceksin dedi. ben imzalamadım tabi. evden gitmem için elinden geleni yaptı resmen. aldatma konusuna gelince hala birşey bulamadım ama artık eminim.. öğrenr öğrenmez donuna kadar alıcam... şu an annemdeyim. onlara anlatamadım hala olanları. ama çok kötüyüm... kendimi zor ayakta tutuyorum ne olur dua edin bebeğim sağ salim dünyaya gelsin.. beni hayata bağlayan tek şey o şu anda..
bugün eşim aradı kızlar beni almaya gelicekmiş evde yüzyüze konuşalım dedi. sizce ne yapmalıyım?
Bence eve dönmeden ne diyecekse desin... Son gün yaptıkları hiç hoş değil hem şu aldatma mevzuu hala net değil... Eve dönmeden bir daha yaşanmayacağından ve seni aldatmadığından emin ol derim...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bugün eşim aradı kızlar beni almaya gelicekmiş evde yüzyüze konuşalım dedi. sizce ne yapmalıyım?
bende bu sebeplerden dolayı kararsızım zaten. ama belkide hayatında biri olduğunu söylycek. bilemedim ki. dışarda bi yerde konuşalım dedim. evde sakin sakin rahat rahat rahat başbaşayken konuşalım dedi.
Sana zarar verebilir. Böyle insanlardan herşey beklenir yalnız gitmesen
bende bu sebeplerden dolayı kararsızım zaten. ama belkide hayatında biri olduğunu söylycek. bilemedim ki. dışarda bi yerde konuşalım dedim. evde sakin sakin rahat rahat rahat başbaşayken konuşalım dedi.
zannetmiyorum iş yerinde çok mutlu. bebeğimi umursadığınıda sanmıyorum. dün battaniyr yıkadım makinede çok ağırdı kaldıramadım asmasını rica ettim bi baktımki makine tam sıkmamış dedim gel yardım et sıkalım şunu. bana dedki senin battaniyenede makinenede kendin sık dedi ve gitti yattı ağlaya ağlaya gecenin 2 sine kadar battaniye sıkmaya çalıştım kendimi geçtim kendi çocuğunu umursamıyor
haklısınız kızlar gitmiyorum.. gelicek annemlerde konuşcam yarın allah sonumuzu hayr etsin.. dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. destekleriniz içinde allah hepinizden razı olsun.
haklısınız kızlar gitmiyorum.. gelicek annemlerde konuşcam yarın allah sonumuzu hayr etsin.. dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. destekleriniz içinde allah hepinizden razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?