Kocam gece eve çok geç saatte geldi ona karşı nasıl bir tavırda olmalıyım? Ne yapmalıyım fikir verir misiniz

ozkangul3012

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2023
248
-6
16
25
Merhaba herkese. 2 yıllık evliyim bir yaşında oğlum var. Uzun bir sevgililik dönemimiz oldu elbette ki sevgililik dönemi gibi olamaz herşey ama sanki evlendikten sonra o kibar adam gitti yerine baskasi geldi gönül almayı bilmez oldu. Geçmişten yaşanan bazı durumlardan dolayı ona guvenimde sarsıldı güvenmiyorum ama evladım için deniyorum düzelecek mi diye. Gel gelelim dün eve geç satte geldi en son bi abiyle beraber arabada oturuyordu gece saat üç buçukta geldi aradım telefonu açmadı sonrada kapandı sonra gece uyumuşum ben yorgunluktan bı gelmiş bana sarılıyor geç kaldım filan hiç yüz vermedim sabah uyandik bugünde izinli hiç bişey olmamış gibi yok arabada uyuyakalmista temizlikci abi uyandirmista filan adamin o saatte orada işi ne hic inandırıcı gelmedi şimdi hala uyuyor ama ben beni aldattığını düşünüyorum sizce ona nasıl davranmalıyım bişey diyince üste çıkıp bağırıyor ayrıca telefon gizleme durumları filanda var zaten uzun zamandır...

Biraz takipte kalın izleyin

Aldatmasa bile evde karısı çocuğu varken gecenin bir yarısına kadar saçma sapan arabada takılmak falan... Aldattiysa bile umarım kadınla olmuştur. Aklıma türlü türlü şeyler geldi tobe tobe

Yani adamın durumu belli. Boşanacaksan takipte kal kurcala gizlice. Boşanmayacaksan çocuk mocuk diyeceksen kurcalama yüzsüzce tepene çıkar bu tip

Evde karısı ve ufacık bir bebeği olan adam nasıl haber vermeden eve gecenin bir saatinde gelebiliyor Allah aşkına. Ya acil bir durum olsa Allah korusun telefonu da kapatmış. İnanın hiç normal değil. Benim kocam işten sonra eve gelmese öldürüldü kaçırıldı kaza yaptı falan sanarım. Bu nasıl bir rahatlık anlamadım.

Soruyu yanlış anlamissiniz evlendikten sonra başladı güven provlemi ve sıkıntılar sevgiliylen ve nisanliyken yaşamadım yani bile bile evlenmedim. Evlenip hamile kaldım o zaman başladı bu durum.

İnanın bende aynı fikirdeyim bağırdım çağırdım anlamıyor ya da fayda etmiyor.

Yani aldattığını düşünüyorsanız iz üstünde kalmanız gerek. Bağırıp çağırmak ne işe yarayacak? Aldatıyorsa ve boşanacaksanız sakince kanıtlarınızı toplayın, en mantıklısı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…