- 23 Ekim 2023
- 248
- -6
- 16
- 25
- Konu Sahibi ozkangul3012
-
BirazMerhaba herkese. 2 yıllık evliyim bir yaşında oğlum var. Uzun bir sevgililik dönemimiz oldu elbette ki sevgililik dönemi gibi olamaz herşey ama sanki evlendikten sonra o kibar adam gitti yerine baskasi geldi gönül almayı bilmez oldu. Geçmişten yaşanan bazı durumlardan dolayı ona guvenimde sarsıldı güvenmiyorum ama evladım için deniyorum düzelecek mi diye. Gel gelelim dün eve geç satte geldi en son bi abiyle beraber arabada oturuyordu gece saat üç buçukta geldi aradım telefonu açmadı sonrada kapandı sonra gece uyumuşum ben yorgunluktan bı gelmiş bana sarılıyor geç kaldım filan hiç yüz vermedim sabah uyandik bugünde izinli hiç bişey olmamış gibi yok arabada uyuyakalmista temizlikci abi uyandirmista filan adamin o saatte orada işi ne hic inandırıcı gelmedi şimdi hala uyuyor ama ben beni aldattığını düşünüyorum sizce ona nasıl davranmalıyım bişey diyince üste çıkıp bağırıyor ayrıca telefon gizleme durumları filanda var zaten uzun zamandır...
Aldatmasa bile evde karısı çocuğu varken gecenin bir yarısına kadar saçma sapan arabada takılmak falan... Aldattiysa bile umarım kadınla olmuştur. Aklıma türlü türlü şeyler geldi tobe tobeMerhaba herkese. 2 yıllık evliyim bir yaşında oğlum var. Uzun bir sevgililik dönemimiz oldu elbette ki sevgililik dönemi gibi olamaz herşey ama sanki evlendikten sonra o kibar adam gitti yerine baskasi geldi gönül almayı bilmez oldu. Geçmişten yaşanan bazı durumlardan dolayı ona guvenimde sarsıldı güvenmiyorum ama evladım için deniyorum düzelecek mi diye. Gel gelelim dün eve geç satte geldi en son bi abiyle beraber arabada oturuyordu gece saat üç buçukta geldi aradım telefonu açmadı sonrada kapandı sonra gece uyumuşum ben yorgunluktan bı gelmiş bana sarılıyor geç kaldım filan hiç yüz vermedim sabah uyandik bugünde izinli hiç bişey olmamış gibi yok arabada uyuyakalmista temizlikci abi uyandirmista filan adamin o saatte orada işi ne hic inandırıcı gelmedi şimdi hala uyuyor ama ben beni aldattığını düşünüyorum sizce ona nasıl davranmalıyım bişey diyince üste çıkıp bağırıyor ayrıca telefon gizleme durumları filanda var zaten uzun zamandır...
Anladım nelere özellikle dikkat etmeliyim ve bu süreçte ona nasıl davranmalıyım? Bağırmak ise yaramiyor hiç .Biraztakipte kalın izleyin
Evet kesinlikle aldatmasa bile gecikmesi de yanlış çok sinirliyim inanın.Aldatmasa bile evde karısı çocuğu varken gecenin bir yarısına kadar saçma sapan arabada takılmak falan... Aldattiysa bile umarım kadınla olmuştur. Aklıma türlü türlü şeyler geldi tobe tobe
Yani adamın durumu belli. Boşanacaksan takipte kal kurcala gizlice. Boşanmayacaksan çocuk mocuk diyeceksen kurcalama yüzsüzce tepene çıkar bu tipMerhaba herkese. 2 yıllık evliyim bir yaşında oğlum var. Uzun bir sevgililik dönemimiz oldu elbette ki sevgililik dönemi gibi olamaz herşey ama sanki evlendikten sonra o kibar adam gitti yerine baskasi geldi gönül almayı bilmez oldu. Geçmişten yaşanan bazı durumlardan dolayı ona guvenimde sarsıldı güvenmiyorum ama evladım için deniyorum düzelecek mi diye. Gel gelelim dün eve geç satte geldi en son bi abiyle beraber arabada oturuyordu gece saat üç buçukta geldi aradım telefonu açmadı sonrada kapandı sonra gece uyumuşum ben yorgunluktan bı gelmiş bana sarılıyor geç kaldım filan hiç yüz vermedim sabah uyandik bugünde izinli hiç bişey olmamış gibi yok arabada uyuyakalmista temizlikci abi uyandirmista filan adamin o saatte orada işi ne hic inandırıcı gelmedi şimdi hala uyuyor ama ben beni aldattığını düşünüyorum sizce ona nasıl davranmalıyım bişey diyince üste çıkıp bağırıyor ayrıca telefon gizleme durumları filanda var zaten uzun zamandır...
Durumu belli derken nasıl yaniYani adamın durumu belli. Boşanacaksan takipte kal kurcala gizlice. Boşanmayacaksan çocuk mocuk diyeceksen kurcalama yüzsüzce tepene çıkar bu tip
Evet bende ona sinirliyim.. kanıt nasıl toplarim peki telefonunu gizliyorYüz göz olmadan ve çaktırmadan kanıt toplayacaksınız, aldatma olmasa bile evli bir adamın gecenin o saatinde dışarıda ne işi var?
BosanicamAldatsa ne yapacaksin? Ona göre yazacağım.
Soruyu yanlış anlamissiniz evlendikten sonra başladı güven provlemi ve sıkıntılar sevgiliylen ve nisanliyken yaşamadım yani bile bile evlenmedim. Evlenip hamile kaldım o zaman başladı bu durum.Eskindende aranızda güven sorunu varmış buna rağmen evlenip hemen çocuk yapmışsınız. Bile bile lades yani. "Evladım" için katlanıyorum demenizde çok tatlı. Çünkü daha evlat yokken güven sorunu başlamış. Böyle bir adamın sadık kalmasını düşünmek bile normal değil.
Evde karısı ve ufacık bir bebeği olan adam nasıl haber vermeden eve gecenin bir saatinde gelebiliyor Allah aşkına. Ya acil bir durum olsa Allah korusun telefonu da kapatmış. İnanın hiç normal değil. Benim kocam işten sonra eve gelmese öldürüldü kaçırıldı kaza yaptı falan sanarım. Bu nasıl bir rahatlık anlamadım
İnanın bende aynı fikirdeyim bağırdım çağırdım anlamıyor ya da fayda etmiyor.Evde karısı ve ufacık bir bebeği olan adam nasıl haber vermeden eve gecenin bir saatinde gelebiliyor Allah aşkına. Ya acil bir durum olsa Allah korusun telefonu da kapatmış. İnanın hiç normal değil. Benim kocam işten sonra eve gelmese öldürüldü kaçırıldı kaza yaptı falan sanarım. Bu nasıl bir rahatlık anlamadım.
Sizce bu adamın hal ve hareketleri normal bir eş mi? Telefon gizliyor, geceleri nerde belli değil, geçmişte yaşanan durumlar, gönül almayı bilmez diyorsun, umursamadığın insanın gönlünü almazsın insan eşinin gönlünü almaz olur mu?Durumu belli derken nasıl yani
Soruyu yanlış anlamissiniz evlendikten sonra başladı güven provlemi ve sıkıntılar sevgiliylen ve nisanliyken yaşamadım yani bile bile evlenmedim. Evlenip hamile kaldım o zaman başladı bu durum.
Bu ne peki?Geçmişten yaşanan bazı durumlardan dolayı ona guvenimde sarsıldı güvenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?