- 23 Ekim 2023
- 248
- -6
- 16
- 25
- Konu Sahibi ozkangul3012
-
Normal olmadığının farkındayım şu an için gidecek yerim yok ve kanıt toplamak durumundayim.Sizce bu adamın hal ve hareketleri normal bir eş mi? Telefon gizliyor, geceleri nerde belli değil, geçmişte yaşanan durumlar, gönül almayı bilmez diyorsun, umursamadığın insanın gönlünü almazsın insan eşinin gönlünü almaz olur mu?
Tamam geçmiş zaman sadece sevgililik dönemini kapsayan biseymidir? Geçmişten kastım sevgililik değil ilk evli olduğumuz donemler.Bu ne peki?
Gidecek yeriniz yoksa kanıt toplayıp nasıl boşanacaksınız?Normal olmadığının farkındayım şu an için gidecek yerim yok ve kanıt toplamak durumundayim.
Öyle bir şey olmaz ben bunu kabul edemem kanıtları yüzüne vurup boşanmak istediğimi soyleyip aileme donucem başka çarem yokGidecek yeriniz yoksa kanıt toplayıp nasıl boşanacaksınız?
Kanıt toplatıp yüzüne vurup karı koca devam edecekseniz e bu kadın zaten gidemiyor deyip artık eve girmez bu adam. Kaybetme korkusu var mı sizce? O açıdan hamlelerinizi düzgün belirlemeniz lazım.
O zaman bir şekilde telefonuna ulaşacaksın, arabasına inip arabayı biraz kurcala, ani baskınlar yap, bilgisayarı varsa ona bakın.Öyle bir şey olmaz ben bunu kabul edemem kanıtları yüzüne vurup boşanmak istediğimi soyleyip aileme donucem başka çarem yok
Cocuk için beni aldatmasına izin veremem kusura bakmasınNasılsa çocuğum var babasına çok düşkün boşanamam diyeceksiniz o yüzden iz miz sürmeyin yüz göz olmayın da aldatıyorum ne yapacaksın diye gözünüzün içine baka baka aldatmasın
Evet haklısın bunları yapabilirim. Arabasına filan bakarım olmadı. Ses kaydı koysamO zaman bir şekilde telefonuna ulaşacaksın, arabasına inip arabayı biraz kurcala, ani baskınlar yap, bilgisayarı varsa ona bakın.
Biraz ajanlık yeteneği gerekecek buralarda
TamamÖncelikle sen evladın için bu hayata katlanırken belli ki eşin olacak kişinin bi taraflarında değil evin yolunu bulmadığına göre. Çocuğu da tek başına yapmadığına göre. Büyük ihtimal kadınlı bir ortamda takılmıştır. Biraz takip et bence.
Telefonunu karıştırın demiyorum ama köşe bucak gizliyorsa illa vardır bir yanlışı. Yani aldatmasa bile sorumsuzun teki, evli bir insan evdeki karısını ve küçücük çocuğunu umursamadan gecenin bir yarısı eve gelemez. Önemli olan sizin bundan sonra izleyeceğiniz yol, boşanmak istemiyorsanız hiç kurcalamaya gerek yok ama.Evet bende ona sinirliyim.. kanıt nasıl toplarim peki telefonunu gizliyor
Boşanmak istiyorum çünkü bu hatayi daha öncede yaptı uyardım anlamadı artık kendi istedi yani bu ayrılığı başka çarem yok düzelmiyor .Telefonunu karıştırın demiyorum ama köşe bucak gizliyorsa illa vardır bir yanlışı. Yani aldatmasa bile sorumsuzun teki, evli bir insan evde karısını ve küçücük çocuğunu umursamadan gecenin bir yarısı eve gelemez. Önemli olan sizin bundan sonra izleyeceğiniz yol, boşanmak istemiyorsanız hiç kurcalamaya gerek yok ama.
Yoruldu tabi beli kopasıcaMerhaba herkese. 2 yıllık evliyim bir yaşında oğlum var. Uzun bir sevgililik dönemimiz oldu elbette ki sevgililik dönemi gibi olamaz herşey ama sanki evlendikten sonra o kibar adam gitti yerine baskasi geldi gönül almayı bilmez oldu. Geçmişten yaşanan bazı durumlardan dolayı ona guvenimde sarsıldı güvenmiyorum ama evladım için deniyorum düzelecek mi diye. Gel gelelim dün eve geç satte geldi en son bi abiyle beraber arabada oturuyordu gece saat üç buçukta geldi aradım telefonu açmadı sonrada kapandı sonra gece uyumuşum ben yorgunluktan bı gelmiş bana sarılıyor geç kaldım filan hiç yüz vermedim sabah uyandik bugünde izinli hiç bişey olmamış gibi yok arabada uyuyakalmista temizlikci abi uyandirmista filan adamin o saatte orada işi ne hic inandırıcı gelmedi şimdi hala uyuyor ama ben beni aldattığını düşünüyorum sizce ona nasıl davranmalıyım bişey diyince üste çıkıp bağırıyor ayrıca telefon gizleme durumları filanda var zaten uzun zamandır...
Anlayamadım yanlış mı olduYoruldu tabi beli kopasıca
Kocanız diyorum uyuyormuş ya hala gece yoruldu uyanamıyor diyorum. Beliyle çalıştığına göre hani yani boşamasanız da takipte kalıp delil biriktirin bigün lazım olacak gibi duruyor.Anlayamadım yanlış mı oldu
Ses kaydı sıkıntı olabilir ona güvenme çok yine de al alabilirsen ama KVKK ‘dan sıkıntı olabilir onu avukat söylerEvet haklısın bunları yapabilirim. Arabasına filan bakarım olmadı. Ses kaydı koysam
Teşekkürler.Kocanız diyorum uyuyormuş ya hala gece yoruldu uyanamıyor diyorum. Beliyle çalıştığına göre hani yani boşamasanız da takipte kalıp delil biriktirin bigün lazım olacak gibi duruyor.
Anladım yasak yani ses kaydı almak o yüzden miSes kaydı sıkıntı olabilir ona güvenme çok yine de al alabilirsen ama KVKK ‘dan sıkıntı olabilir onu avukat söyler
Yok boşanmayı düşünüyorum ve istiyorum o yüzden dedigniz gibi kanıt bulmaya calisicamTelefonunu, sosyal medya hesaplarını, mail adreslerini karıştırıp kanıt arayacaksınız, arabasını inceleyeceksiniz. Bir haltlar yiyorsa elbet çıkar bir yerlerden kanıt. Haa bu kanıtları boşanacaksanız yapın, boşanmayacaksanız hiç girmeyin bu toplara, yüz göz olursunuz, bu sefer ayrılamadığını bildiğiniz için daha rahat hareket edip sizi takmaz.
Habersiz telefon kapatmaları mide bulandırır, suçlu hissedip gelip sarılıp açıklama yapıyorsa ben suphelenirdim acikcasi, çok zor olmasa gerek suradayim diye bilgi vermek, ne tesadufse elden düşmeyen su telefonlar acayip zamanlarda hiç görülmüyor, şarjı falan bitiyor, arabada saatlerce rahatça nasıl uyunur, yatağında bile elli kere sağa sola dönüp uyanıp geri uyuyorsun, kaldı ki arabada iki büklüm hiç mi g.tu agrimamis.Bosanicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?