Kocam gece eve çok geç saatte geldi ona karşı nasıl bir tavırda olmalıyım? Ne yapmalıyım fikir verir misiniz

Normal olmadığının farkındayım şu an için gidecek yerim yok ve kanıt toplamak durumundayim.

Normal olmadığının farkındayım şu an için gidecek yerim yok ve kanıt toplamak durumundayim.
Gidecek yeriniz yoksa kanıt toplayıp nasıl boşanacaksınız?
Kanıt toplatıp yüzüne vurup karı koca devam edecekseniz e bu kadın zaten gidemiyor deyip artık eve girmez bu adam. Kaybetme korkusu var mı sizce? O açıdan hamlelerinizi düzgün belirlemeniz lazım.

Öyle bir şey olmaz ben bunu kabul edemem kanıtları yüzüne vurup boşanmak istediğimi soyleyip aileme donucem başka çarem yok

Öyle bir şey olmaz ben bunu kabul edemem kanıtları yüzüne vurup boşanmak istediğimi soyleyip aileme donucem başka çarem yok
O zaman bir şekilde telefonuna ulaşacaksın, arabasına inip arabayı biraz kurcala, ani baskınlar yap, bilgisayarı varsa ona bakın.
Biraz ajanlık yeteneği gerekecek buralarda

Öncelikle sen evladın için bu hayata katlanırken belli ki eşin olacak kişinin bi taraflarında değil evin yolunu bulmadığına göre. Çocuğu da tek başına yapmadığına göre. Büyük ihtimal kadınlı bir ortamda takılmıştır. Biraz takip et bence.

Tamam elimden geldigince kanıt toplamaya çalışacağım.

Evet bende ona sinirliyim.. kanıt nasıl toplarim peki telefonunu gizliyor
Telefonunu karıştırın demiyorum ama köşe bucak gizliyorsa illa vardır bir yanlışı. Yani aldatmasa bile sorumsuzun teki, evli bir insan evdeki karısını ve küçücük çocuğunu umursamadan gecenin bir yarısı eve gelemez. Önemli olan sizin bundan sonra izleyeceğiniz yol, boşanmak istemiyorsanız hiç kurcalamaya gerek yok ama.

Boşanmak istiyorum çünkü bu hatayi daha öncede yaptı uyardım anlamadı artık kendi istedi yani bu ayrılığı başka çarem yok düzelmiyor .

Yoruldu tabi beli kopasıca

Anlayamadım yanlış mı oldu
Kocanız diyorum uyuyormuş ya hala gece yoruldu uyanamıyor diyorum. Beliyle çalıştığına göre hani yani boşamasanız da takipte kalıp delil biriktirin bigün lazım olacak gibi duruyor.

Telefonunu, sosyal medya hesaplarını, mail adreslerini karıştırıp kanıt arayacaksınız, arabasını inceleyeceksiniz. Bir haltlar yiyorsa elbet çıkar bir yerlerden kanıt. Haa bu kanıtları boşanacaksanız yapın, boşanmayacaksanız hiç girmeyin bu toplara, yüz göz olursunuz, bu sefer ayrılamadığını bildiğiniz için daha rahat hareket edip sizi takmaz.

Yok boşanmayı düşünüyorum ve istiyorum o yüzden dedigniz gibi kanıt bulmaya calisicam

.
Habersiz telefon kapatmaları mide bulandırır, suçlu hissedip gelip sarılıp açıklama yapıyorsa ben suphelenirdim acikcasi, çok zor olmasa gerek suradayim diye bilgi vermek, ne tesadufse elden düşmeyen su telefonlar acayip zamanlarda hiç görülmüyor, şarjı falan bitiyor, arabada saatlerce rahatça nasıl uyunur, yatağında bile elli kere sağa sola dönüp uyanıp geri uyuyorsun, kaldı ki arabada iki büklüm hiç mi g.tu agrimamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…