Kocam gece eve çok geç saatte geldi ona karşı nasıl bir tavırda olmalıyım? Ne yapmalıyım fikir verir misiniz

Valla oğlum biraz büyüsün zaten direk ise giricem tanidigim iyi yerlerde torpillerde var yardımcı olacaklar

Çalışmama destek çıkıyordu bekarken şimdi çocuğa baktığım için mecburen ben çıktım işten ama oğlum büyüsün calisicam annem bakicak diyorum bişey demiyor
Ben sizi kötü hissettirmek için yazmadım eşinizin profili belli kavgada etseniz bağırıp cagirsanizda değişmez bu koca Sanane karisamazsin der gün sonunda .O nedenle ayrilmayacaksaniz susacaksiniz .Yok cekemem diyorsanız ikinci çocuğu yapmayıp çocuğu az büyütüp biraz kenera gizli para koyup eliniz guclenince ya düzgün olursun ya ben yokum diyeceksiniz .Bundan öncede işinizi ailenizi ayarlayıp ona göre plan yapacaksınız.Simdi gitseniz donseniz çilli çıkar bu koca aile büyüğü lafıyla sizi kaybetme korkusuyla değişmez.Zaten saygısı olsa bunları düşünse size böyle davranmaz böyle bir derdiniz olmazdı

Ya yasaklı madde kullanımı yada aldatma ikisine eğilin ve takip edin. Bana aldatmadan çok nedense yasaklı madde gibi geldi birazda bunu gözlemleyin.
Amaaaa sonrasında aksiyon alacaksanız yapın bunu kendi kendinize dövünecekseniz modunu açın.

Biliyorum haklısınız bende öyle düşünüyorum biraz büyüsün isim param olsun ayrilicam iş konusunda da yardımcı olabilecek akrabalarım var

Yasaklı madde olabilme ihtimali neyden dolayı geldi aklınıza biraz konuyu açabilir misiniz

Biliyorum haklısınız bende öyle düşünüyorum biraz büyüsün isim param olsun ayrilicam iş konusunda da yardımcı olabilecek akrabalarım var
Hakkınızda en iyisi olsun ben ayrılın da demiyorum sizi üzer baba oldugunun aile olduğunun farkına varırsa ayrılmaz siniz yok böyle devam ederse ailesini kaybeder kendi bilir.Siz ona göre kendinizi iyi güçlü etmeye bakın

Yasaklı madde olabilme ihtimali neyden dolayı geldi aklınıza biraz konuyu açabilir misiniz

Her zaman aldatma gibi gelir ama buda bir gerçek özellikle son zamanlarda kullanımı iyice arttı. Birazda tecrübe arkadaşlarımda kullanıp eve böyle geç gidenler vardı. Karısı aldatıyor sanıyor oysaki yasaklı madde kullanmak için geç kalıyordu evine. Karısı nasıl anlamıyor aklım almazdı hatta Sizde onlardan biri olabilirsiniz.

Geçmişte yaşanan şeylerden dolayı güvenin yokmuş, ama devam etmişsin. Bir defa daha sarsılacak güvenin ve bence yine devam edeceksin...

Eee, ne oldu yani dün adam uyandıktan sonra? Hiçbir şey olmamış gibi devam mi ediyorsunuz ki yazmamışsınız bugün birşey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…