Kocam geçmişimi kayınvalideme anlatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmişe bir sünger Çek derler ya.
O sayfayı kapat yeni ve temiz bir sayfa aç.
Herkes hata yapabilir. Herkesin pişmanlıkları vardır.
Bundan sonraki hayatını hatalarından ders çıkartarak yeniden kurmaya odaklan.
Kendini suçlayıp sızlanarak bir yere varamazsın. Aynı çukurun içinde debelenip durma . Kalk ve yoluna devam et.
Hayat senin keyfini beklemeyecek akıp gidecek çünkü.

Ben bile bile lades yapan insanlara kızıyorum. Kimse çaresizdim şuydu buydu demesin. Yahu adam eroin kullandırmış sana eroin. Rızan dışında bu adam seni de satardı belki. Hiç mi korkmadın. El mahkum deyip boyun mu eğdin geç o işleri. İrade var akıl var kimsenin zorla silah dayadığı da yok kafanıza.
Bende onu soracaktım. Zorla nasıl oluyor diye. Sıvı değil ağzına dayasın, ilaç değil ki yuttursun. Nasıl zorla içiliyor ki o ot değil mi demleyip çayını mı içirmiş 😂 tövbe neyse.

Şu evlenmeden önce ne yaşadığını anlatan insanları hiç anlamıyorum. Gerçekten tek tek ne yaşadığınızı anlatıyor musunuz? Geçmiş geçmişte kalmış bitmiş gitmiş. Benim geçmişim sizi ilgilendirmez diyememişsiniz, düğüne 1 ay kala anlatmışsınız. Tekrar soruyorum ne gerek var? Hayır bende ileride evlenirsem geçmişimi anlatmayacağım, bi gerekliliği mi var? Böyle bir adama geçmişinizi anlatırsanız adamda sizi herkesin ağzına sakız eder. Ayrıca nişanlıyken aldatan adama nasıl güvenip evlendiniz? Baştan kumaşı belli olan adamla evlenirseniz sonu böyle olur. Unutmaktan, o eve dönmeyi boşanmaktan başka çareniz yok.

Ben bile bile lades yapan insanlara kızıyorum. Kimse çaresizdim şuydu buydu demesin. Yahu adam eroin kullandırmış sana eroin. Rızan dışında bu adam seni de satardı belki. Hiç mi korkmadın. El mahkum deyip boyun mu eğdin geç o işleri. İrade var akıl var kimsenin zorla silah dayadığı da yok kafanıza.

Şu evlenmeden önce ne yaşadığını anlatan insanları hiç anlamıyorum. Gerçekten tek tek ne yaşadığınızı anlatıyor musunuz? Geçmiş geçmişte kalmış bitmiş gitmiş. Benim geçmişim sizi ilgilendirmez diyememişsiniz, düğüne 1 ay kala anlatmışsınız. Tekrar soruyorum ne gerek var? Hayır bende ileride evlenirsem geçmişimi anlatmayacağım, bi gerekliliği mi var? Böyle bir adama geçmişinizi anlatırsanız adamda sizi herkesin ağzına sakız eder. Ayrıca nişanlıyken aldatan adama nasıl güvenip evlendiniz? Baştan kumaşı belli olan adamla evlenirseniz sonu böyle olur. Unutmaktan, o eve dönmeyi boşanmaktan başka çareniz yok.
Birsey sorabilirmiyim bu konuyu nasıl kapatabilirim

Geçmişimi öğrendi dediğiniz olay ne? Dovecek sovecek anlatınca etrafa rezil olacak ne yaptınız merak ettim, gasp ya da hırsızlık suçu mu işlediniz?

Çok rahatsiz edici, bilgisiz cümleler var konunuzda. E niye evlendin o zaman diye sorarlar sana. Niye evlendin? Bazi insanlar gerçekten boş kalamiyor herhalde.

Banım açıldıktan sonraki gördüğüm konuya bak şaka gibi hayatlar yaşıyorlar insan hayret ediyor.

Şu saydığınız şahsiyetlerle beraber siz de dahil aklı bâli bir tane insan göremedim konunuzda.

Benim geçmişim pek temiz değildi cahillik hatalar yaptım.
Adam mı öldürdünüz hırsızlık mı yaptınız?Temiz olmayacak ne yaptınız?Sevdiğiniz biriyle bir şeyler yaşamak neden cahillik olsun sizi kirletsin ki?Öncelikle bu düşünceden sıyırın kendinizi.Siz kendinize bu gözle bakar böyle değerlendirirseniz elin oğluda anasıda her şeyi kendilerine hak görür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X