Kocam gene küstü

Benim babamda erkek kardeşlerimde ev işlerine yardım etmeyi severler..Geçen bizdeyken balık yaptım babam kalkmış salata yapıyor.Erken kalkmışsa kahvaltı hazırlıyor.Babama sen otur dedim ama seviyor bu işleri.Daha doğrusu bana kıyamıyor.

Erkek kardeşlerimde öyle eşlerine de annemlere de bana da yardım eder.Biz teklif etmeden bi işin ucundan tutarlar.

Bazen beni sevmediğini bile düşünüyorumİnsan sevdiğine kıyamaz.
Abla ondan değil de yetişme tarzı kafa yapısı öyle, sanmıyorum ki eşime kıyayım desin ama ben erkeğim yapmam diye düşünmek ve serilip oturmak işine geliyor. İnsanoğlu işte rahata alışınca bırakmak istemez.

Benim babam da öyle, iki erkek kardeşim var annem ayaklarına gittiğinde babam kızar anneniz sizin hizmetçiniz mi diye ama oğullarının kendini örnek aldığını düşünmüyor hiç. Ben yıllardır erkek kardeşlerime evde görevler veririm o yüzden, tamamen babama benzemesinler diye. Yoksa kendiliğinden asla yapmazlar. Arada mırın kırın etseler de yapıyorlar artık çoğu şeyi.
Eşin de eski kafalı biraz anladığım, yani bıkıp usanmadan söylemek lazım böylelerine, kendileri akıl etsin diye beklentiye girme bence. Yıllar içinde anca alışır.

Adam yapmak istemiyor belli eltininde esi de yapmiyormus öyle görmúsler ondandir ama ypmasi lazim sonucta ikinizin evi oda yiyip iciyor bi zahmet el atsin bnm esimde yapiyor okonuda sansliyim tabi ailesi bilse kizar ama biz yurtdisinda oldugumuz icin bize karisan yok

Bence tam tersine dürtmek lazım ama dediğiniz gibi suçlayarak baskı kurarak derseniz ters teper doğru.
Sanki hayatın olağan akışıymış gibi yemeği ben yetişemiyorum masaya çatal tabak falan koyar mısın falan demek lazım sürekli. Öyle öyle alışıyorlar.

o halde bundan sonra ne yapıyorsunuz
çalıştığınızı eve vermiyorsunuz
en az ayda 1 kadın tutuyorsunuz evi temizliyor
para mevzularını açtığında "eee hayatım madem erkek hiç bir iş yapmaz kadın da dışarda erkek gibi koşturmaz..
velev ki koşturuyorsa o zaman kendi rahatını da düşünmek zorunda" gibi konuşuyorsunuz

yola geliyorlar.. denenmiş bişey

Aynı benim ki gibi :) eminim sizin ki yine iyidir. Benim ki çekmeceyi açar kaşığı alır ve kapatmaz o derece yani :) Çalışıyorum + Hamileyim hiç bir değişiklik yok.

Kafanızda donlar ortadaymış gibi görüntü gelmesin aklınıza.İşten geldiğinde ya da üstü kirlendiğinde afedersiniz donunu,pantalonunu,tişörtünü gömleğini banyoya götürür.Çoraplar hariç.Dilimde tüy bitti.

Ortalık dağınık olsa diyelim bulaşıkları yıkamasam hiç rahatsız olupta yıkamaz , makineye koymaz yani kasttetiğim o.

annesi köşe yastığı gibi yetiştirdiği için öyle.
Benim sevgilimde yardımcıyla falan büyümüş,her şeyini ortaya atar,nerede çıkardıysa öyle kalır.
8 yıldır beraberiz yeni yeni düzeltmeye başladı.Yine de tam istediğim gibi yapmıyor ama olsun.En azından temizliğe yardım ediyor.
Küsse de ağlasa da alıştırmanız lazım onu.Yada yardımcı tutsun size

Madem öyle ona rest çekin. Si çalışıp para kazanıp ev ekonomisine destek olurken iyi.. oturun açıklayın ikimizde çalışıyoruz ne farkımız var. Bu işleri benim görevim olarak görüyorsan ben işten çıkim sende evi geçirdir mantıken buda senin görevin..

İşten ayrılmasanızda ayrılıcam deyin.. bide madem çocuklarınız var iş bölümüne onlarıda katın alışsınlar.

Yazdıkların iyi geldi sağol.Biraz ferahladım

Hep sabır hep emek yoruldumm.Tabiri caizse söyleye söyleye bu kadar yontabildim.

o küsüyorsa sen daha çok küs,onun barışası geldiğinde sen barışma o inatsa sen daha inat ol bir süre o yokmuş gibi kendine yaşa görme kocanı duyma bak nasıl imana geliyor.Acımıyorum böyle adamlara artık.

düşünmeden iş yapmasını nasıl beklersin canım yaaaa

onlarda düşünmeden iş yapmak için allah beyin vermemiş ki , çöööö diyecen iş yapacaklar.

Kızdı mızdı alındı ama az önce dışarı çıkarken götürdü çöpleri.O çocuk gibi sende annesi gibi sürekli söyleyeceksin onu bekliyor.

Vallahi benimde acıyasım yok artık.Evlilikten öğrendiğim en önemli şey çok sevsen bile her zaman önce kendini düşüneceksin.

Canim ben yemekten sonra sofrayi toplayip makineye bulasiklari yerlestirip tezgahi ocagi soyle bi sildi mi mutlulugumu ona yansitiyorum.Yapmasi gereknleri guzellille istiyorum yapinca boynuna atliyorum falano evdeyse ben is yaparken bi ucundan tutar.yine agirlik bende ama hic yoktan iyidir.Bence tatli dille iste ve yaptigi yardimlarda memnuniyetini abartki gaza gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…