Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım evet eşin bişeyler düşünüyo ama ne bende 20. yılımıza giriyoruz eşimle bir gün ayrı kalmadık daha ayrı ayrı oturacaksak ayrılırım daha iyi ama giderde kendi annemin yanında kalırdım yani Allah onu ıslah etsin sende sessiz sakin bi hanımsın tabiki sesi çıkmaz diye sindiriyo seni sakın kabullenme ne kadar sürer böyle gözden ırak olan gönüldende olurmuş derler böyle evlilik olmaz Çok üzgünüm çoookeşin ne söylediğinin ne yaptığının farkında mı ?
ne demek sen burada kal ben orada
ee ne anladınız bu evlilikten
arkadaşım böyle olur mu hiç çocuğun da babasıyla yaşayamıyor zaten madem evliliği beceremiyo evlenmeseydi beyefendi bir de çocuk yapmış
hayır kayınvalidende de akıl yok mu nasıl razı geliyor böyle bir şeye tabii hizmet eden olmayacak bunlar nasıl insanlar yahu
böyle bir saçmalık olabilir mi
valla direteceksin arkadaşım eşinin yanına gideceksin ha götürmüyor mu o zaman bu evliliği sürdürmek de manasız
ailenin bu olanlardan haberi vardır ne diyor onlar bu duruma
ben evlendiğimde kayınvalidemin evine girdim ayrı ev tutmadık... şimdi bi yavrumuz var ve eşim işi dolayısıyla başka bi şehire gitti ev tuttu ama beni yavrumla kayınvalidemde bıraktı... olmuyo ne kadar zor anlatamam... yavrum kucağımda başımda kayınvalidem... kocam uzakta... kocam beni hiç anlamıyo bide burda kalacaksın çocuk küçük daha diyo... bir defa oturup benimle bu durumu konuşmadı, beni hiç galeye bile almıyo... bi lafı açsam ya kavga ediyoruz yada hemen konuyu değiştiriyo, cevap bile vermiyo... ben bugüne kadar zaten kayınvalidemle oturdum, hiç evli olduğumu anlamadım, kendi eşyam kendi evim olmadı... şimdide kendi gidip beni gene bırakıyo... yardım edin arkadaşlar ne yapmalıyım... tabi kayınvalidemde istemiyo gitmemi bunu söylemesede hareketlerinden anlıyorumsenağlamasenağlamasenağlama