Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

Ya bu neyin mücadelesi alkol seviyorsan git başka yerde savun kardeşim bu ne ya demekki sen neyin ne olduğunu daha ogrenemissin cahilsin cahil Allah ıslah etsin sizin gibileri şişelerin içinde mutluluk bulirsunuz anca haramla oturur haramla kalkarsınız

Otel kayıtları vermez
Benım eskı esım su sekılde yakalanmıstı . Samsunda bır otelde toplantıya gıttıgını soyledı ancak benımkı cok salaktı sanırımkı persembe gıdıp pazar aksamı dondu. Toplantıda banka toplantısı ne hafta sonusu degıl mı ama? Ben otele sırketın antetlı kagıdıyla yazı gonderdım personelımıze ulastırılmak uzere bu evrakı teslım edermısınız gıbılerınden ve orada olmadıgını ogrendım. Orada olmadıgını ogrendıgım gıbı daha sonra thy calısan bır arkadasım sayesındede samsuna degıl ankaraya gıttıgını ogrendım.

Konu nasıl ılerlemıs bılmıyorum ama Antalyada bır cok otelde konakladım merak ettım hangı otel bu ? CUnku bellı baslı oteller varkı burada bırını bulmak oldukca kolay ha hakketten sezonu degıl ortalık yolunmus tavuk gıbıdır ama otel mustesısı olmaz ama otel konspetı buna cok musaıttır yanı otelın mımarı yapısıyla alakalıda dısarıdan bırı cok rahatlıkla ıcerı gırıp kımsenın dıkkatını cekmeden odaya cıkabılır veya odanın oldugu bolume gıdebılır

Buarada konuyu gerıden okumaya basladım
Sıze anlattıgım ılk esımdı bırde sımdı 2. esım var 5 senedir evliyiz oda arada sehır dısına, yurt dısına gıdıyor geldıgınde hep cok ozlemıs ve asırı ılgılı oluyor Bence ozlemıs olabılır ancak antalya boyle anlatılmıs evet haklılarda ama benimkide mayısın sonunda Amerıkaya gıdıyor hemde 15 günlük artık bol bol kafayı yerım

Sonradan goruntulu konusmussunuz. Dedigi gibi sabit bi noktadan mi konustu yoksa geziniyor muydu? Goruntu kalitesi nasildi, aramada takilmalar var miydi?

Sen de git mutlaka niye evi bekliyorsun 15 gün yanlız seyahatler hiç tekin değil

Gardenia kocamın ilk yalanını yakaladım sayende Allah razı olsun ufak bir yalan biseyi söylememiş ağzından laf alayım dedim o şeyi başka şeymiş gibi gösterdi bir iki tane daha yakalayayim o zaman gör sen samatayi

Yaa ay sevinsemmi üzülsemmi bilemedim yaa
Senin adına sevindim.

Elinizde somut bir şey yok ki
Ne diye günahını alacaksınız yada huzurunuzu bozacaksınız
Belki gerçekten de valiz hazırlıyordu yola çıkacağı için gergindi

senı sevıyorum akıllı kadın .... bır daha hıc yaşamazsın ınş

Doğrusunu isterseniz ben bu tarz konularda biraz sinsiyim. Asıl doğruya ulaşmak isteyen karşısına alıp doğru söyle demek yerine kendi başının çaresine bakmalı. O yüzden yerinizde olsam hiç bişey yokmuş gibi davranırım telefonunu kurcalarım varsa hesaplarını kurcalarım gibi bir çok şey. Eğer çabalarım bi sonuca varmazsa son çare karşıma alır konuşurum o zamanda psikolojik baskı yaparak konuşurum. Zaten biliyormuşumda ondan duymak istiyormuşum gibi bir tavırla filan.

Banın kalkar kalkmaz soluğu burda almışsın, günlerce de ne yazacağını düşünmüşsün herhalde.Bence senin terapi alman gerekiyor yazık sana.Önce bir nörolojiye görün mr falan çektir, sonra da bağımlılık tedavisi al çünkü senin ki ileri derecede maalesef .Ama bunlardan da önce yanında kim varsa ölmüşlerinin hayrına sana sade kahve yapsın da kendine gel.Galiba harfleri çift görüyorsun.Ya da organlar yer değiştirmiş anladın sen

Daha senin yazdığından haberin yok biçarem
Evlatlarınız size isyan edecek yazmışsın ben de Allah korusun yazdım sen de alkol kullanmak size göre ana babaya isyan etmek yazmışsın kusura bakma ama başından gözünden haberin yok senin .Beynini toparla ayık da öyle gel yorum yaz. Üpüjeeeeem

Ahan da burada ben ispatlıyorum sen de ispatla hem de iki kere alıntı yaptım belki ilkini görmezsen yani onun şeysi için şaaaptım

Diyicek söz yok...
Böyleleri yüzünden "Ban"lanıyoruz. Ha bide söylemeden geçemiycem benim cezam daha az önce bitti ama arkadaşınki Dün bitmiş(!) hatta İkinci banını yemiş (afiyet olsun).

Pilavcım,banlanmışsın ama,gelince okursun artık.Kendine neden eziyet ediyorsun?İnsanlara karşı bu inceden inceye beslediğin öfkeden, ne zaman kurtulacaksın?Sen, çoğuna karşı haşin görünüyorsun belki ama,ben sana baktığımda,için için ağlayan küçük bir kız çocuğu görüyorum.Babanın annene ve sana yaşattıklarını biliyorum canım
Ve inan bana,bunun için çok üzgünüm.
Ama,bunun acısını etrafındakileri kırarak,dökerek içinden atamazsın.Bunun bir çaresi olsa,zaman geri alınabilse...Ya o günleri yaşamasaydın,ya da yüzüne haykırabilseydin yaptıklarını,keşke

Canim aldatılmıyorsundur :) ben düşünmekten korktuğun şeyi söyleyeyim, yoktur öyle bir şey. Özlemediği için ya da başka bir kadın var diye açmamazlık yapmaz. Eğer yanında bir kadın olsa son arama isteğinide kabul etmezdi. Bazen insan üşengeç oluyor daha sonra görüntülü konuşmak istemiş olabilir. Birsz isteksiz görünmesi bundan olabilir. Telefonda konşmak daha kolay gelmiştir belki. İçmiş olabilir. Belkide yorgundu hali yoktu herşey olabilir. Bana aldatıyormuş hissi geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…