Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

Nişanlıyken denedim başka biri gibi konuştum olumsuz sonuç alınca bir daha tekrar denemek aklıma gelmedi.

Etrafımdaki herkesi potansiyel görmeye başladım yolda kimseye bakıyo mu diye gözlerini oyuyorum.Eskiden ne rahatmışım

Sakin ama zekice hareket etmelisin.Sabirli bir sekilde takipte ol.Ozellikle is yeriyle ya da işiyle ilgili kisilere karsi takipte ol.Bence isyerinden biri var gibi geliyor anlattiginiz şeyler bana oyle bir cagrisim yapti.Sizi şüpheye dusurmek istemem ama esiniz hic masum gelmedi bana.Konuyu eşime de okudum güldü epey ve cok pis acik vermis dedi.Ben de sen de ayagini denk al dedim :)

yuhhhh sacmalık böyle adam yagaında aldatsa yaz kızım 10 torba cimonto der be ne böyle magzeme olmakla ne ilgisi var benim bildigim nisanlı oldugun mu daha cok gorunmek istersin facede watsap istergamda sen varmısın yada esin sürekli esinle resim yukle bakalım ne dicekk ama esin cok uyanık bence sen inanmak istedigine inanmıstın bu senin kararın tabii

ama erkekler baktı anladı kadın elden gitcek sen adım atmada senin duymak istediklerini söylemis net cekmedi o vardı bu vardı bi sürü mazeme ayrıca ne olursa olsun bi yer gitmis neden rahar bırakıyosun bak 1 kere rahat bıraktın bi sürü sorunla karsılastn yapıcak adam tabiki yapar ama o oteldeyken sürekli görüntülü arama yapsaydın simdi kafan rahat olurdu

Bana da pek hayra alamat gelmedi tavırları. İnsan yorgun olsa da 10 saniyeliğine açardı yani. Normal arayınca açıyor görüntülü arayınca yok gelmedi diyor. Çocuğun istediğini de biliyor kendisi görüntülü arayıp sonra işim var deyip kapatabilirdi. Bak işim var bavul topluyorum diye gösterebilirdi. Hareketleri şüpheli bence tetikte olun.

Eşiniz duştayken telefonu bi alt üst edin.bi kez şüpheli hareketler yapan devamını da getirir.bence sakin gibi görünüp gözünüzü de dört açın çok iyi izleyin.laf arasında laf da sokun derim saf kadın olarak görmesin sizi.çok zeki sanmasın kendini beyefendi.öyle görüntülü aramaları açmamakla zeki olunmuyor...

Sehrin modern oldugunu bende biliyorum. Yobazlar demedim dikkatinizi cekerim.Evli degilim. Sadece tatil icin gidiyorum. Her yerde parklarda sahilde fuhus olayini bizzat gordum. Evlat buyutulmez bunu ustune basa basa tekrar diyorum.

Ben ara ara giripbaktım devamlı açık olursa çevrimiçi gözüküyor karşı taraf siz watsap wepe girdiğinizde
Cokcokcokc teşekkürler kocam şimdilik bişey anlamadı ama şansıma o sinir olduğum kızlarla da sohbet etmedi şimdilik aranan notlar için hangi programdı

Tamam işte çok kafana takma kardeşim ne eşler var aleni yapan hazırlık yapmış olsada emin ol böyle güzel bi cevap vermez ailesini işin içine sokmak yerine tersler sen nedemek istiyorsun diye üste çıkar, sadece yine olası bir durumda yani şehir dışına çıkacağında güzelce rica et lütfen geri cevirme daha dikkat et nerede olursan ol aç sonra kapat de bu güvensizliğimden değil uzaktasın ve eşimsin merak etmek ve onun yüzünü görmek sorgulamak en doğal hakkın yoksa niye evlenelim

Sehrin modern oldugunu bende biliyorum. Yobazlar demedim dikkatinizi cekerim.Evli degilim. Sadece tatil icin gidiyorum. Her yerde parklarda sahilde fuhus olayini bizzat gordum. Evlat buyutulmez bunu ustune basa basa tekrar diyorum.
Allah allah biz büyüdük nasıl olmuş bak Allahın işine! sahilde fuhuş yapanlar arasında büyütmedi bizi de annemiz babamız...Bu tarz olaylar her şehirde var , şehir değil insanlar bunları yapan- yaptıran.Böyle söyleyerek tüm Antalyalılara laf etmiş oluyorsunuz, büyütülmezmiş büyüyenler insan değil o zaman! Siz bu kafayla çocuk yetiştirmeyin zaten . yobaz dememişsiniz evet aynaya bakıp öyle söylemeniz gerekiyor o kelimeyi çünkü.

Içki üzerine mastır yapmış dersimiz içki adlari nasıl içilir tövbe yarabbi konuya bak konuştuğuna bak

Sizinle iddialasmiycam ben gorecegimi gordum. Ayrica cok guzel bir evlat buyuttum. Okulunuda 1.nci bitirdi.Mesleginide burada soylemek istemiyorum.

Valla sonunda en mantıklı cevabı siz yazmışsıniz.bastan sona konuya hakimim başlarda bende bişey var diyordum ama cevaplarida çok bahane gibi değil. Zaten suçu olsa üste çıkmaya çalışır. Konu sahibinin bahsettiği bı kasiyerle kavga olayı var onda bile gerilip eşine belli etmemeye çalışıyorsa bu adamın huyu bu demekki gerildiği zaman hareketleri tuhaflasiyor. yani alenen bişey ortada yokken hala kesin aldatıyor diye konu sahibinin gaza getirmeye gerek yok. Özellikle bekara koca boşamak kolay. O yüzden konu sahibi takma kafana o kadar tamamen boslama ama streste yapma.

Bir saniye ... soylediklerinizi analiz edersek

(1) Alkol, yuce guclerden koruma gerektirecek kadar korkunc bir madde
(2) Alkol icmek, anne babaya isyan etmek demek
(3) Alkol icmek = olumsuz sekillenmek
(4) Ben alkolu savunuyor musum
(5)Alkol ile alkolizmin ayni oldugunu saniyorsunuz
(6)Alkol beyin hucrelerini yiyor kanser turune davetiye cikariyormus
(7) Alkolu tadi berbatmis, mide disari atmaya calisirmis

Bunlarin hic biri dogru degil.

(1) Alkol hic de korkunc bir madde degil, bazi genleri yatkin bunyelerde aliskanlik yaptigi dogru olsa da sorumlu sosyal iciciler alkole bagimli olmadan gayet normal hayatlarini surdurebiliyorlar. Eger aksi olsaydi dunyanin en guclu ulkeleri alkolu tamamen yasaklarlardi. Biz burada Sinif A tehlikeli maddelerden konusmuyoruz o yuzden isi dramatize edip abartmayin lutfen.

(2) Bir insanin hayatta yaptigi secimleri anne babasina bildirmesi gerekiyor mu? siz yemeginizr koydugunzu tuzu ya da cayinizi nasil ictiginizi, ne giyip ne yediginizi annenize babaniza mi danisiyorsunuz? Alkol almayla ebeveynlerle olan iliskinin ne alakasi var anlayamadim. Yani alkol alanlar anne babaya isyan icin mi iciyorlar? Cok dar bir gorus acisi.

(3)Alkol icmek olumsuz diye bir tek siz ve sizin gibi kisitli gorusleri olan insanlar dusunuyor. Dunyanin en gelismis ulkelerinin sofralarindan eksik olmayan , baris yaratan, insanlari sosyallestiren bir ickiyi eger siz de sorumlu bicimde kullanabilseydiniz bu kadar korku icinde ve asabi olmazdiniz diye dusunuyorum. Cok anksiyete icindesiniz.

(4)Alkolun "savunulacak " hic bir yani yok. Suclu mu ki savunayim cok komiksiniz.

(5)Alkolu sorumlu icenlerin cogunluk oldugu yerde bu oneriniz gecersiz.

(6) Yine soyluyorum, eger varille icmiyorsanuz alkol ne beyninize tursuya cevirir ne de kanser olursunuz. Kanser bir cesit DNA piyangosudur, genlerdeki dugmeler acik-kapali pozisyonlari kanser gelismesi icin denk gelirse kanser olursunuz. Sizin Chernobyl'den miras kalan radyasyondan ya da ulkenin dort bir yaninda bizi kavuran Radarlardan yediginiz radyasyondan ya da pazardan aldiginiz ABnin 10 kati fazlasi zirai ilac yemis sebzelerden kanser olma ihtimaliniz yuzlerce kat daha buyuk ihtimaldir. Yakinda basilmis bir bilimsel makalede sosyal icicilerin saglik durumlarinin hic icmeyenlere gore cok daha iyi oldugunu, az miktrada alinan alkolun metabolizmayi hizlandirdigini yaziyordu .

(7) Ciddi olamazsiniz. Siz hayatinizda kaliteli bir kirmizi sarap tatmadiysaniz yasamamissiniz demektir. Eger tadi anlattiginiz gibi berbat olsaydi milyarlarca insan bu mereti tuketmezdi hem de sarap endustrisi tamamen batardi.

Sanirim yasam tecrubeniz ve dunya gorusnuz cok kisitli, ama sizi yargilamiyorum. Onyargilariniz dogrultusunda oylece kalacaksiniz ama dedigim gibi gelecek nesiller sizin gibi karanliklarda abartili ve sacma bahanelerle korkularla kendini dunyadan izole etmeyecek.

aynen ya ben de anlayamadım.Bir de konuya şöyle başlamış''Ya bakar mısınız...'' bakmıyorum belediye baksın diyeceksin olmayacak.Ne alaka konuyu saptırmış alenen
Siz soylediniz esinizin otelde alkol almasindan korktugunuzu simdi ne diyorsunuz bu nasil yon degistirme?

bENCE

Iki tur toplum vardir.

Dunyadan haberi olan, dunyaya uyum saglayan, hayati guzellike ve sevgi ile yasamayi bilenlerle
Dunyadan habersiz, dunyaya uyumsuz, hayata korku ve nefret dolu gozlerle bakanlar

ne yazik ki ikinci grup birinci grup gibi olmaya ozenir, ama onyargilari yuzunden olamadiklari icin kiskanir ve karalamaya calisirlar. Uzgunum boyle oldugu icin! Ama bu ikinci grup insani ulkemizi mahvetti ve ozgurluklerimizi kisitladilar.

Konu hakkinda son sozumu soylemek istiyorum. Konu sahibinin kendine guven sorunu var ve bunun acisini adamindan cikariyor.

Kusura bakmasin ama boyle bir esi bu adam bosasa yerinde olur. Evlilik her dakika enseden hissedilecek bir nefesi hissetmekle gecmez ki. Bu kadar inceleme, takip, iz surme vs resmen paranoya seviyesine cikmis, bence konu sahibinin bir rehberden yardim almasi gerekiyor.

Biraz da hayati anlamaya calismasi ve kendini gelistirmesi ile bu korkularin ustesinden gelebilir, ama yanlis anlamalardan dolayi buyuk bir krize dogru gittikleri bariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…