Nişanlıyken denedim başka biri gibi konuştum olumsuz sonuç alınca bir daha tekrar denemek aklıma gelmedi.Konu sahibi bu olaydan bir şey çıkmaz. Aldatmış olsa bile anlayamazsın. Adamın delilleri silmek için vakti varmış çünkü. Bunu yazarken en kötüyü düşünüp yazdım. Yerinde olsam bundan sonrası için oldukça dikkatli olurdum. Eşinin bu kadar tedbirli olması beni rahatsız etti. Nişanlı iken görseler ne olacak? Zaten herkes biliyor nişanlı olduğunuzu? Ne diyecekler? En fazla geziyorlar derler. Bilemedim konu sahibi. Bugün bir üye konu açmış. Eşiyle başka biri gibi konuşup mesajlaşmış. Böyle yaratıcı şeyler düşünülebilir belki. Bir yandan da şunu düşündüm, bu kadar tedbirli olan bir insan aldatır mı? Yakalanma riskine girer mi?
Bir gelişme yok ama ben nedense huzursuz ve mutsuz hissediyorumkonu sahibi son durum nedir ? meraktayımm
Sakin ama zekice hareket etmelisin.Sabirli bir sekilde takipte ol.Ozellikle is yeriyle ya da işiyle ilgili kisilere karsi takipte ol.Bence isyerinden biri var gibi geliyor anlattiginiz şeyler bana oyle bir cagrisim yapti.Sizi şüpheye dusurmek istemem ama esiniz hic masum gelmedi bana.Konuyu eşime de okudum güldü epey ve cok pis acik vermis dedi.Ben de sen de ayagini denk al dedim :)Şu da var canım.Ben onun telefonuna bakmıyorum o da benimkine bakmıyor.Aslında pek ihtiyaç duymamıştım.O da benim WhatsApp profil resmim güzel falan olursa değiştir diyor. Ya da instagramda resim paylaşmamı yasaklıyor.Hatta Facebook hesabımı yıllar önce kapattırdı.
yuhhhh sacmalık böyle adam yagaında aldatsa yaz kızım 10 torba cimonto der be ne böyle magzeme olmakla ne ilgisi var benim bildigim nisanlı oldugun mu daha cok gorunmek istersin facede watsap istergamda sen varmısın yada esin sürekli esinle resim yukle bakalım ne dicekk ama esin cok uyanık bence sen inanmak istedigine inanmıstın bu senin kararın tabiiBenim kocam çok temkinlidir canım.Biz nişanlıyken de mesela evlerine giderken arabadan ilk olarak kendi iner apartmana girer asansöre bile bakar kimse yoksa beni arabadan indirirdi.Restorana giderdik tanıdık var mı diye önce gider bakar sonra beni de alırdı. Derdim ki niye böyle yapıyorsun biz Zaten nişanlıyız.Yok derdi kimseye malzeme olmayalım.O yüzden eşşeğini sağlam kazığa bağlamadan gelmez eve
Sehrin modern oldugunu bende biliyorum. Yobazlar demedim dikkatinizi cekerim.Evli degilim. Sadece tatil icin gidiyorum. Her yerde parklarda sahilde fuhus olayini bizzat gordum. Evlat buyutulmez bunu ustune basa basa tekrar diyorum.ne demek Antalya kadar rezil bir yer yok hanimefendi? Antalya gayet modern acik goruslu ve duzgun bi sehirdir. Sizin dusunce yapinizda olup baska sehirlerden gelenler(genellemiyorum) ilk defa insan gormus gibi bakmadigi surece de yolda sokakta otelde kimse kimseye bon bon bakmaz ne giyerse giysin kimse kimseye karismaz ve yargilamaz. Ve dunyanin en sadik esi kalkip Antalya pis bir yer diye karisini aldatmaz bunu yapiyorsa sizde veya esinizde sorun vardir. once kendinize guvenin sonra esinize guvenin , Antalyanin pisligi bi kenarda dursun .
Cokcokcokc teşekkürler kocam şimdilik bişey anlamadı ama şansıma o sinir olduğum kızlarla da sohbet etmedi şimdilik aranan notlar için hangi programdıBen ara ara giripbaktım devamlı açık olursa çevrimiçi gözüküyor karşı taraf siz watsap wepe girdiğinizde
Tamam işte çok kafana takma kardeşim ne eşler var aleni yapan hazırlık yapmış olsada emin ol böyle güzel bi cevap vermez ailesini işin içine sokmak yerine tersler sen nedemek istiyorsun diye üste çıkar, sadece yine olası bir durumda yani şehir dışına çıkacağında güzelce rica et lütfen geri cevirme daha dikkat et nerede olursan ol aç sonra kapat de bu güvensizliğimden değil uzaktasın ve eşimsin merak etmek ve onun yüzünü görmek sorgulamak en doğal hakkın yoksa niye evlenelimKonuştum ama fazla cılkını çıkartmak istemedim canım.Bana söylediklerine karşı çıkamadım.Ya doğruyu söylüyor ya da çok iyi hazırlık yapmış.Laf arasında ben sadece kendimden sorumlu değilim senden ve çocuklardan da sorumluyum.Yaptığım yanlış birşeyin cezasını hepimiz öderiz o yüzden eskiden bir dikkat ettiğim şeye şimdi iki dikkat ediyorum dedi
Allah allah biz büyüdük nasıl olmuş bak Allahın işine! sahilde fuhuş yapanlar arasında büyütmedi bizi de annemiz babamız...Bu tarz olaylar her şehirde var , şehir değil insanlar bunları yapan- yaptıran.Böyle söyleyerek tüm Antalyalılara laf etmiş oluyorsunuz, büyütülmezmiş büyüyenler insan değil o zaman! Siz bu kafayla çocuk yetiştirmeyin zaten . yobaz dememişsiniz evet aynaya bakıp öyle söylemeniz gerekiyor o kelimeyi çünkü.Sehrin modern oldugunu bende biliyorum. Yobazlar demedim dikkatinizi cekerim.Evli degilim. Sadece tatil icin gidiyorum. Her yerde parklarda sahilde fuhus olayini bizzat gordum. Evlat buyutulmez bunu ustune basa basa tekrar diyorum.
Sizinle iddialasmiycam ben gorecegimi gordum. Ayrica cok guzel bir evlat buyuttum. Okulunuda 1.nci bitirdi.Mesleginide burada soylemek istemiyorum.Allah allah biz büyüdük nasıl olmuş bak Allahın işine! sahilde fuhuş yapanlar arasında büyütmedi bizi de annemiz babamız...Bu tarz olaylar her şehirde var , şehir değil insanlar bunları yapan- yaptıran.Böyle söyleyerek tüm Antalyalılara laf etmiş oluyorsunuz, büyütülmezmiş büyüyenler insan değil o zaman! Siz bu kafayla çocuk yetiştirmeyin zaten . yobaz dememişsiniz evet aynaya bakıp öyle söylemeniz gerekiyor o kelimeyi çünkü.
Valla sonunda en mantıklı cevabı siz yazmışsıniz.bastan sona konuya hakimim başlarda bende bişey var diyordum ama cevaplarida çok bahane gibi değil. Zaten suçu olsa üste çıkmaya çalışır. Konu sahibinin bahsettiği bı kasiyerle kavga olayı var onda bile gerilip eşine belli etmemeye çalışıyorsa bu adamın huyu bu demekki gerildiği zaman hareketleri tuhaflasiyor. yani alenen bişey ortada yokken hala kesin aldatıyor diye konu sahibinin gaza getirmeye gerek yok. Özellikle bekara koca boşamak kolay. O yüzden konu sahibi takma kafana o kadar tamamen boslama ama streste yapma.Tamam işte çok kafana takma kardeşim ne eşler var aleni yapan hazırlık yapmış olsada emin ol böyle güzel bi cevap vermez ailesini işin içine sokmak yerine tersler sen nedemek istiyorsun diye üste çıkar, sadece yine olası bir durumda yani şehir dışına çıkacağında güzelce rica et lütfen geri cevirme daha dikkat et nerede olursan ol aç sonra kapat de bu güvensizliğimden değil uzaktasın ve eşimsin merak etmek ve onun yüzünü görmek sorgulamak en doğal hakkın yoksa niye evlenelim
Allah korusun..Biz ana babamıza isyan ettik mi ki çocuklarımız bize etsin?Onlar bizim değer yargılarımız ve hayata bakışımız ile şekillendikleri için başka tür şekillenmelere kapalı olacaklar.Yani olumsuz şekillenmelerden bahsediyorum.Savunduğunuz şeyin savunulacak hiçbir yanı yok.Adı üstünde kötü alışkanlık.Beyin hücrelerini sinsi bir böcek gibi yiyen,onlarca kanser türüne davetiye çıkaran , tadı zaten oldukça berbat, içince midenin bile kabul etmeyerek dışarı atmaya çalıştığı bu -bana göre-iğrenç sıvının alınması durumunda çok mu modern çok mu ufku açık insanlar olunuyor?Sizden edindiğim tecrübeyle, olunmuyormuş.
Siz soylediniz esinizin otelde alkol almasindan korktugunuzu simdi ne diyorsunuz bu nasil yon degistirme?aynen ya ben de anlayamadım.Bir de konuya şöyle başlamış''Ya bakar mısınız...'' bakmıyorum belediye baksın diyeceksin olmayacak.Ne alaka konuyu saptırmış alenen
bENCEYok yanlış anlamayın sizin anladığınız gibi demek istememiştir.Her yerin rezili de var veziri de.Tabiiki genellme yapmak yanlış ama şu da bir gerçektir Antalya gelen turistler ve eğlence yerleri itibariyle biraz dikkat çekiyor.
ne demek Antalya kadar rezil bir yer yok hanimefendi? Antalya gayet modern acik goruslu ve duzgun bi sehirdir. Sizin dusunce yapinizda olup baska sehirlerden gelenler(genellemiyorum) ilk defa insan gormus gibi bakmadigi surece de yolda sokakta otelde kimse kimseye bon bon bakmaz ne giyerse giysin kimse kimseye karismaz ve yargilamaz. Ve dunyanin en sadik esi kalkip Antalya pis bir yer diye karisini aldatmaz bunu yapiyorsa sizde veya esinizde sorun vardir. once kendinize guvenin sonra esinize guvenin , Antalyanin pisligi bi kenarda dursun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?