Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

Baştan güvenmen hata
Yani onu öyle kabullenmen...hiç mi rahatsız etmedi seni bu garanticiliği?
Aslına bakarsanız ozaman benle yani nişanlısıyla bile görülmek istenmeyen bir adam ilerde başkasıyla hiç görünmek istemez ve yapamaz diye düşünüyordum

Aynen şok etkisi yaratarak durumu daha net anlardım

Yeni gelişme olursa paylaşacağım arkadaşlar .Birkaç gün daha sabredeyim inanmış görüneyim diyorum.Ki rutine dönsün herşey nefes alsın biraz ki enseleyeyim en ufak şüphemde

Gün içinde yazamıyorum gece o uyuduktan sonra toplu yazıyorum kusura bakmayın

Bana başta çok şüpheli geldi hareketleri. Açıklamış bir terslik hissetmemişseniz yapacak birşey yok. Otel konusunda ben de inanirdim en azindan bir süreliğine. Ama normal zamanlarda telefonunu saklamasi, mesajlari silmesi çok çok şüpheli bence ya. Yanlış bir şey yapmıyorsa neden bu kadar tedirgin olsun ki ya da kendini kanıtlamaya çalışsın ki. Siz her şeyden şüphelenen biri değilseniz eşinizin böyle davranmasını anormal buluyorum.

Yaaa kendimi düşündüm. Esim de is icin sehir disina cikar ama hic boyle bisey yasamadik şükür. Ordaki tavrini bilmem de telefonuna rahatca bakamiyosan sıkıntı yuzde 90. 3 yillik sevgilim ayni tavri sergilemisti. Oyle teli rahatca vermemeler filan. Teline program kurup ogrenmistim gercegi. Kolay degil yakalaman anca o uyuyunca. Parmak izliyse o uyurken parmagini dokundur

öyle olsa bile açardı valiz hazırlıyorum demezdi.
içen adam niye valiz hazırlıyorum desin.
O arada belli ki arkadaşlarıyla içiyordud sana valiz hazırlıyorum dedi sende görüntülü arayınca kalkıp gidemezdi sesliye cevap verdi daha başka düşünme diye yarım saat sonra odaya geçince açmıştır ayrıca içkisine de bu kadar kızıyorsanz çekinmiştir adam bırakın erkek erkeğe içsinler biz kadın kadına takılıyorsak onlarında hakkı sıkmayın bu kadr

Eşinizin kendi özeline aşırı derecede düşkün olması ama size aman evden çıkma demesi falan düşündürücü geldi bana. Anlattıklarınıza göre ben hayatımda bu kadar temkinli bir insan tanımadım. Siz gözünüzü 4 değil 8 açın bence. Eşiniz karda yürüyüp izini belli etmeyen bir tip. Bir şey yaptıysa da anlamak çok ama çok zor. Nişanlılık dönemindeki hareketlerden belli adamın kimsenin aklına gelmeyecek şeyleri düşünüp önlem alması.

Olay ne durumda bilmiyorum ama bu konuyu üsteleyerek bir yere varamazsınız. İnanmış gibi yapın devam edin. Bundan sonrası için dikkatli davranın sadece..

Konu sahibi bu olaydan bir şey çıkmaz. Aldatmış olsa bile anlayamazsın. Adamın delilleri silmek için vakti varmış çünkü. Bunu yazarken en kötüyü düşünüp yazdım. Yerinde olsam bundan sonrası için oldukça dikkatli olurdum. Eşinin bu kadar tedbirli olması beni rahatsız etti. Nişanlı iken görseler ne olacak? Zaten herkes biliyor nişanlı olduğunuzu? Ne diyecekler? En fazla geziyorlar derler. Bilemedim konu sahibi. Bugün bir üye konu açmış. Eşiyle başka biri gibi konuşup mesajlaşmış. Böyle yaratıcı şeyler düşünülebilir belki. Bir yandan da şunu düşündüm, bu kadar tedbirli olan bir insan aldatır mı? Yakalanma riskine girer mi?

Arkadaşım aklında şüphe varsa ya saman altından su yürütüceksin yada adam akıllı al konuş karşına açıkcası bazen bende kocamın görüntülü aramasını açmıyorum bazen oda açmıyor ama bu illa kötüye yorulacak diye birşey yok benim eşim genellikle alkollü ve arkadaşlarının yanındaysa açmaz keza bendede durum böyle ama yanında afedersin başka cins birisi olsa ne telefonuna bakar nede sana öyle mesaj atar, ayıptır söylemesi onu yapan adamın aklına karısını özlemesi nasıl gelsin

Şu da var canım.Ben onun telefonuna bakmıyorum o da benimkine bakmıyor.Aslında pek ihtiyaç duymamıştım.O da benim WhatsApp profil resmim güzel falan olursa değiştir diyor. Ya da instagramda resim paylaşmamı yasaklıyor.Hatta Facebook hesabımı yıllar önce kapattırdı.

Sakin ol. Bagirip cagirma. Sakin sakin sor. Senin vaziyetin vaziyet degildi o gece diyin. Antalya kadar rezil bir yer yok. Her zaman derim burada yasanmaz ve asla cocuk buyutulmez. Her pislik var cunku
ne demek Antalya kadar rezil bir yer yok hanimefendi? Antalya gayet modern acik goruslu ve duzgun bi sehirdir. Sizin dusunce yapinizda olup baska sehirlerden gelenler(genellemiyorum) ilk defa insan gormus gibi bakmadigi surece de yolda sokakta otelde kimse kimseye bon bon bakmaz ne giyerse giysin kimse kimseye karismaz ve yargilamaz. Ve dunyanin en sadik esi kalkip Antalya pis bir yer diye karisini aldatmaz bunu yapiyorsa sizde veya esinizde sorun vardir. once kendinize guvenin sonra esinize guvenin , Antalyanin pisligi bi kenarda dursun .

Konuştum ama fazla cılkını çıkartmak istemedim canım.Bana söylediklerine karşı çıkamadım.Ya doğruyu söylüyor ya da çok iyi hazırlık yapmış.Laf arasında ben sadece kendimden sorumlu değilim senden ve çocuklardan da sorumluyum.Yaptığım yanlış birşeyin cezasını hepimiz öderiz o yüzden eskiden bir dikkat ettiğim şeye şimdi iki dikkat ediyorum dedi

Yok yanlış anlamayın sizin anladığınız gibi demek istememiştir.Her yerin rezili de var veziri de.Tabiiki genellme yapmak yanlış ama şu da bir gerçektir Antalya gelen turistler ve eğlence yerleri itibariyle biraz dikkat çekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…