- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.099
- 398
Onu diyorum ben de işte :) İçmiş olsa hareketlerinden önce, sesinden anlardınız. Kamerayı açınca odayı göster mi dediniz? Sesli konuşup, görüntülü konuşmaması için ne gibi sebebi olabilir ki? En kötü senaryoyu düşünelim yatağında kadın var, görüntülü konuşmuyor ama sesli de problem yok, kadının ses çıkarmayacağından nasıl emin? Telefonda konuşurken 2 dk sus diyen, şüphelenmemen için görüntülüyü de açıp 2 dk kıpırdama diyebilirdi, işim var vs deyip hızlıca kapatabilirdi. Ne bileyim ya çok tutarlı değil, kesin altında birşey var denilecek birşey de yok sanki.
Anladim :) bende o yuzden dedim zaten ben lisede sevgilim varken boyle hareketler yapiyordum diye acik acik da yazip konu sahibini uzmek istemiyorum ama yani valiz falan degil olayben de kocasını kastettim canım :)
belki kadını odadan gönderdi o arada.Onu diyorum ben de işte :) İçmiş olsa hareketlerinden önce, sesinden anlardınız. Kamerayı açınca odayı göster mi dediniz? Sesli konuşup, görüntülü konuşmaması için ne gibi sebebi olabilir ki? En kötü senaryoyu düşünelim yatağında kadın var, görüntülü konuşmuyor ama sesli de problem yok, kadının ses çıkarmayacağından nasıl emin? Telefonda konuşurken 2 dk sus diyen, şüphelenmemen için görüntülüyü de açıp 2 dk kıpırdama diyebilirdi, işim var vs deyip hızlıca kapatabilirdi. Ne bileyim ya çok tutarlı değil, kesin altında birşey var denilecek birşey de yok sanki.
Yok gittiği seminerin adının otelin adının ve tarihin yazılı olduğu projeksiyon görüntüsü attı yani eminim ve hep erkeklerle çekilmiş resimler attı.Şüphe etmeyeyim diyeBüyük ihtimal yaninda biri vardi.Belki de is icin bile gitmemiş olabilir.Eger bosanmayacaksan hic kurcalama.Ayrica yanindaki de muhtemelen türk yani normalde gorustugu biriyle kacamak yapma olasiligi geldi aklima.Bence biraz pusuya yat bekle illa ki acik verecek ama suan degil.Bosanmayi goze aliyorsan tabi.
bizim arkadaşlarda vardı. okula işe deyip netten tanıştıkları insanlarla görüşmeye giderlerdi şehir dışına.İnanın bu konuları aleni, ne bileyim normalmiş gibi görmediğimi belirtmek adına eşime hiçbir zaman yasak koymadım İşte aman aman orda kimseye bakma ya da şaka yollu kaçak et kesme ha falan gibi şaka bile yapmam.Haa bekleniyor demekki yapabilirim diye düşünmesin diye.Senş sana seni de Allah'a emanet ediyorum bile demedim.Şüphelensem de dillendirmem
belki kadını odadan gönderdi o arada.
Hiç o tarz biri değilim inanın midem almaz
Sevişirken insanlıktan mı çıkıyoruz :) Üstüne t-shirt geçirmesi 10 saniyesini almaz ki sesli aramayı hemen açıyor diyor, sesine de yansırdı ama bence. Bilmiyorum ki bu ara üstümde bir sakinlik var, iyimser bakıyorum herşeyeKadının görünmesinden değil de tipinden anlaşılmasından korktuğu için açmamıştır zaten öyle birşey varsa
paralı olabilir.Kadın resepsiyonist ya da housekeeper falan değilse nereye yollasın apar topar
Tabiş kadını dolaba da saklar koridora da gönderir ama o an ki şaşkınlığını anlatamamKadının görünmesinden değil de tipinden anlaşılmasından korktuğu için açmamıştır zaten öyle birşey varsa
Ama aynı şeyi 2 defa yapmış kadını 2 defa mı aldı odaya :)belki kadını odadan gönderdi o arada.
Housekeeper de nedir?Kadın resepsiyonist ya da housekeeper falan değilse nereye yollasın apar topar
Sevişirken insanlıktan mı çıkıyoruz :) Üstüne t-shirt geçirmesi 10 saniyesini almaz ki sesli aramayı hemen açıyor diyor, sesine de yansırdı ama bence. Bilmiyorum ki bu ara üstümde bir sakinlik var, iyimser bakıyorum herşeye
kadın bu işi yapan ücretli biriyse sus der susar, git der gider.Ama aynı şeyi 2 defa yapmış kadını 2 defa mı aldı odaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?