Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

Kadının görünmesinden değil de tipinden anlaşılmasından korktuğu için açmamıştır zaten öyle birşey varsa

belki kadını odadan gönderdi o arada.

Aşırı şüpheli hareketler. Allah kolaylık versin bi haltlar karıştırmış ama nasıl öğrenirsiniz bilmem. Öncelikle orada seminer oldu mu diye kaldığı oteli arayın. Şöyle bir seminer vardı yarın saat kaçta diye, eğer seminer yok derlerse anlayın ki eşiniz başka bir şey için gitmiş, yok ama seminer oldu derlerse sorun yok. Bunu deneyin derim.

Yok gittiği seminerin adının otelin adının ve tarihin yazılı olduğu projeksiyon görüntüsü attı yani eminim ve hep erkeklerle çekilmiş resimler attı.Şüphe etmeyeyim diye

bizim arkadaşlarda vardı. okula işe deyip netten tanıştıkları insanlarla görüşmeye giderlerdi şehir dışına.

Eski kocamı benzer bı sekılde yakalamıstım
Once bu , daha sonrada bızzat telefonla konusurken yakalamıstım

Kadının görünmesinden değil de tipinden anlaşılmasından korktuğu için açmamıştır zaten öyle birşey varsa
Sevişirken insanlıktan mı çıkıyoruz :) Üstüne t-shirt geçirmesi 10 saniyesini almaz ki sesli aramayı hemen açıyor diyor, sesine de yansırdı ama bence. Bilmiyorum ki bu ara üstümde bir sakinlik var, iyimser bakıyorum herşeye

Yok şahsen bizim de o kadar saç baş dağılmaz, üstümüzü giyinince normaliz yani

Ama konu sahibi saçı başı dağınıktı demiş ya, adam hala hunharca aşna fişne yaptıysa

Konusmasinda cok kibarlasmis dediniz ya. Eger içerde kadin varsa telefonu sesli neden acamasin ki kadin evli oldugunu biliyordur olabilir karinla konusma mi diyecek yada ne bileyim o sirada kadin banyoya falan gitmistir acmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…