Şu an kendimi bunları yaparken hayal etmem bile sutatımın cayır cayır yanmasına vesile oldu.Benim tanıdığım kocam benim gittiğim yoldan dönmüştür bileAdam belki sevişirken saçlarının okşanmasından yolunmasından hoşlanıyordur, kendine kendine fantezi yapmıştır
Bilmiyorum valla, konu sahibi dedektif gibi davranmalı bence. Kredi kartı ekstresini incelesin, ceplerinde dikkat çekecek bir fiş kartvizit vs var mı diye baksın. Telefonu da mümkün olduğunca kurcalasın. Eşi yoldan gelince duşa girer muhtemelen. O arada hemen online işlemlere girsin kendi telefonundan, eşine gelen şifreye bakıp mesajı da silsin. Sonra rahat rahat bakar hangi numaralarla görüşmüş diye. Numaraları da bakabiliyorsa eşinin telefonunda kayıtlı mı diye baksın, bakamıyorsa kendi teline eklesin. Whatsappta foto var mı baksın, erkekleri elesin. Kalanları telefonla arasın gerekiyorsa... zaten eğer paralı biriyse WhatsAppta afilli bi fotosu vardır muhtemelen
Ben onları okumadım. Telefonu almak için bir sürü yol var ki, ben bir ara eşim uykuya geçtiğinde alıp online işlemlerden bakıyordum. WhatsApp falan herşeyi kontrol ederdim birşey çıkmayınca bıraktım artık :) illa adamın gözüne sokmaya gerek yok, şifre yoksa kurcalayacak yol var.ben de düşünmezdim eğer telefonu vermemesi, geçmişi temiz tutma ile birleşmeseydi.
Tabi (!) ben yokken fazla dışarı çıkma sakın diyecek kadar saygılıdırEve güzel özgürlüğe önem veriyor,aynı şekilde sizin sınırlarımıza da saygılı mi
Ben Turkcell hesabımdan görüyorum hattımın her ayrıntısını. Diğer operatörlerde şifre istiyor sanırsam. Netten daha kolay açıklamasını bulabilirsiniz.şu online işlemleri açabilir misiniz nasıl oluyor ilerde lazım olabilir..
telefon firmalarının kayıtlarını silemez.Şu an kendimi bunları yaparken hayal etmem bile sutatımın cayır cayır yanmasına vesile oldu.Benim tanıdığım kocam benim gittiğim yoldan dönmüştür bile
şu online işlemleri açabilir misiniz nasıl oluyor ilerde lazım olabilir..
Hah aynen öyleydi çok rahat relax bir biçimde bir de diyor ki aaa saçım başım yağlanmış girip bir banyo yapayımBaşlığı okuyunca gereksiz paranoyağa bağlanmış dedim, son paragrafı okuyunca evet, gerçekten de şüphelenecek kadar tedirgin tavırlar sergilenmiş. Basit bir telefon görüşmesinde bile işimiz olduğunda birisi aradığında meşgule atarız, meşgule atmamıza rağmen karşı taraf ısrarla aramaya devam ederse sert tepki verip telefonu kökten kapatırız. Ama eşiniz çok sakin. Hani gizli kapaklı bir haltlar çevirirken karşı taraf anlamasın diye üzerinde emanet duran bir sakinlik olur ya, eşinizinki de o hesap.
Offf tuttum bunu tamam canımtelefon firmalarının kayıtlarını silemez.
o yüzden online işlemlere bakmaya çalış hangi hattı kullanıyorsa.
İşte tanıdığım için tuhaf davranışlarda olduğu kanısına vardım hepimiz eşimiz nasıl ne tür bir tilki bilirizinsan eşini bilir. ne zaman yalan söyler ne zaman doğru söyler tanır. kendinize sorun. şüpheleniyorsanız vardır bir şey.
yerde var mıydı bişeyler anlarsınız ya. gelince vucuduna iyice bakın bide kaç numaralı odada kaldıysa oteli arayıp arkadasımla kaldık esyam kalmıs mı deseniz olur mu acabaGösterdi canım odayı gördük ama banyo wc ıı ıı
Şu an kendimi bunları yaparken hayal etmem bile sutatımın cayır cayır yanmasına vesile oldu.Benim tanıdığım kocam benim gittiğim yoldan dönmüştür bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?