- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Seminere gittiği bir otelde öyle bir şeyi yapacak cesareti varsa hayran kalmak lazım. Zira ben de aktif çalıştığım dönemde her ay seminere yada eğitime çeşitli otellere gidiyordum ve böyle bir olay iş akdinin feshine sebep olur eşiniz böyle bir şeyi göze alabilir mi? Normal müşteri değilsin çünkü a firmasından geliyorsun tabi müdür, şef pozisyonunda ise onlar her şeyi yapabiliyorlar
Öyle olsa tanıdık vardı diyor onlarda anlamıştır büyük ihtimal watsaptan filan sorabilirler erkekler meraklıdır böyle seylerdeAma bi seyler yaptiysan da ne biliyim bi gecelik felan nasil anlayacaksin tel de herseyi silmistir belki de adamin gunahini aliyoruz
Ayy çok sağol çok işime yarayacak bide watsap geçmiş olayını ogretseniz bana lutfennnTurkcell Vodafone ya da Türk Telekom'un sitesine girip eşinizin telefonunu gireceksiniz, şifre gönder diyeceksiniz. Ben Vodafone kullanıyorum self servis şifresi diye geçiyor mesela. Girmek istediğim zaman telefonumdan şifre alıyorum, girince de giriş yapıldı diye mesaj geliyor bazı operatörlerde...
Girince de hangi numara kaçta aranmış ya da mesaj atılmış, kaç dk konuşulmuş, saat kaçta internete girilmiş kaç mb internet harcanmış görünüyor.
Hiç seminere falan gitmedik, biz bu açıdan bakamamıştık tabi
Hepimiz çok cahiliz, keşke ölsek
Seminerler tüm gün mü sürüyor ? iki saat üç saat dört saat. Sonra tüm gün sizin.Seminere gittiği bir otelde öyle bir şeyi yapacak cesareti varsa hayran kalmak lazım. Zira ben de aktif çalıştığım dönemde her ay seminere yada eğitime çeşitli otellere gidiyordum ve böyle bir olay iş akdinin feshine sebep olur eşiniz böyle bir şeyi göze alabilir mi? Normal müşteri değilsin çünkü a firmasından geliyorsun tabi müdür, şef pozisyonunda ise onlar her şeyi yapabiliyorlar
Ayy çok sağol çok işime yarayacak bide watsap geçmiş olayını ogretseniz bana lutfennn
Ayy çok sağol çok işime yarayacak bide watsap geçmiş olayını ogretseniz bana lutfennn
ben de tam tersini duydumAy laf mı soktunuz şimdi bakın bakalım boyunuz uzamış mı? Tey yarabbim ya memlekette zeka yerlerde
Seminerler tüm gün mü sürüyor ? iki saat üç saat dört saat. Sonra tüm gün sizin.
M siliyor mesjlari biriyle konuştuğunu görüyorum wtsp webcam sürekli açık kalır mı miWatsap wapi önce kendi tlfnuza yüklüyorsunuz sonra eşinizin tlfnundan sağ üstte 3 nokta olan yerden watsap wepi açıyorsun çıkan okuyucuyu kendi tlf ndaki okuyucuya tutup okutuyorsunuz.
Ben whatsapp webi denemedim hiç. Diğerini de kendi aramalarıma internet kullanımlarına bakmak için giriyorum da oradan biliyorum...
Arkadaşlardan biri whatsapp Web için sürekli çevrimiçi olmayın yazmış mesela. Ben bilmiyordum bunu, ilk defa duydum.
Ay laf mı soktunuz şimdi bakın bakalım boyunuz uzamış mı? Tey yarabbim ya memlekette zeka yerlerde
Seminerler tüm gün mü sürüyor ? iki saat üç saat dört saat. Sonra tüm gün sizin.
M siliyor mesjlari biriyle konuştuğunu görüyorum wtsp webcam sürekli açık kalır mı mi
ben de tam tersini duydum
yazlık yerlerdeki seminerlerde erkekler fena dağıtıyormuş.
hepsi aynı haltı yediği için birbirlerini kolluyorlarmış.
Tabi ki tam gün sürmüyor. Bizim hep haftasonları olurdu c.tesi tam gün eğitim seminer her neyse pazar genelde boş olurdu yada kısa tutulurdu. Bu kadar uzun süren seminer her güne bölünür. Gece biz de dışarı çıkardık ve evli olanlar hep eşlerine uyuyorum derdi. Diyelim ki gece biriyle tanıştı yada otelde tanıştı, alıp odaya götüremez bence.. tabi kadın da aynı firmadansa iş değişir. Bir arkadaşımız böyle bir şey yaptı ve kovuldu.
Aynen aslında bende elmadilimi gibi düşünmüştüm. Yani gün içinde ayarlanır numara verilir kadın çıkar odaya. Dikkat çekici giyinmez belki ne bileyim öyle çok dekolteli vs. Ayy ne diyorum ben. Konu sahibinin eşi illaki yapmıştır demiyorum ama yapacak olan insan bir kılıfına uydurur. Tabi inşallah yapmamıştır. Evet aynı firmadan olma olasılığıda var.Laf sokma amaçlı yazmamıştım. Okuduğunuz herşeyi ironi sanmasanız keşke
Orası öyle ama otele kadın getirme açısından demiştir. Konu sahibinin eşi nasıl bir firmada hangi pozisyonda bilmiyorum ama gerçekten sıkıntı olabilir...
Gerçi gizli saklı bir şekilde halledebilir. Sonuçta gelen kadın illa resepsiyona uğrayacak ya da firmanın diğer çalışanlarına yakalanacak diye bir garanti yok. Oda numarasını söylese gizlice alabilir içeri
Peki telefonun Google dan açamıyorum face e yonlendiyirBen ara ara giripbaktım devamlı açık olursa çevrimiçi gözüküyor karşı taraf siz watsap wepe girdiğinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?