Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

Of hiç vermiyor verse de başımda bekliyor

O kadar temkinlidir ki hemen siliyor geçmişini konuşmalarını vs herşeyi

Of ya olabilir mi gerçekten? Otele görevli olarak gitmişti.Tanıdık vs çok orda yapabilir mi dersiniz?

Evet canım odadaydı valizi de markaja almıştı ispat edercesine

Ah aynen sanki ben de yanlış yere girsem elimden alacak gibi tetikte oluyor

Böyle bir şey olmuşsa tabiki boşanırım

Bir ara dedim acaba masaj falan mı yaptırıyordu spa gibi.Bakmadı ne bileyim göz göre göre yapamaz diyorum kocam yapmaz diyorum ama herkesten herşeyi bekliyorum

Hiç o tarz biri değilim inanın midem almaz

Yok gittiği seminerin adının otelin adının ve tarihin yazılı olduğu projeksiyon görüntüsü attı yani eminim ve hep erkeklerle çekilmiş resimler attı.Şüphe etmeyeyim diye

Tabiş kadını dolaba da saklar koridora da gönderir ama o an ki şaşkınlığını anlatamam

Eşinizin gelmesini dört gözle beklicez bakalım size ne cevaplar vericekk

Valla eşini tanıyan sensin normalde böyle konusurmuydu sizle bide heyecanlı konuştu diyorsun valiz toplarken niye saçı dağılsın sesi incelsin yani telefon konusuda var bence sen su watsapp web olayına gir varsa mutlaka çıkar yok yapamam utanırım kızarırım deme güven kontrole tabidir her zaman uykusu hafif se bi masa hazırla bir güzel içir uyuyunca al bak olmaz böyle emin olman lazim

Aynen öyle canım ama yok biliyor kendimizden, önce de Allahtan korkar utanırız yapmayız emin olduğu için rahat.Pazardan beri gitti bugün dönüyor

hatta uyku ilacı katsın yemeğine :)

Her an yapabilirim bunu

Eşinin içeceğine uyku ilacı kat, rahat rahat bakarsın

Hatta eğer böyle uyutmayıp da bülbül gibi şakıtacak bi ilaç varsa o süper olur

Ya da sarhoşken de konuşabilir farkında olmadan...

Malesef bana yakalanmış iş üstünde gibi geldi. Ben olsam eşime derdim ki, otele gidip kamera kayıtlarına bakacağım odaya biriyle mi girdin diye. Ya şimdi konuşursun ya da ilk fırsatta gidiyorum derdim. Bir de oteli arayın öyle bir seminer var mıymış gerçekten

Eliffezgi okudunuz mu bu mesajı.

Oteli arayın öyle bir organizasyon gerçekten var mi yok mu onu öğrenin. Yoksa sonuç ortada. Varsa da diğer yorumlardaki önerileri uygulayın derim.eğer seminer yoksa... kötü bi durum gerçekten

çok kötü bir durum ya ben de erkek arkadaşım açmadığında görüntülü aramayı şüphelenirim ama sizinki daha şüpheli geldi inşallah bir sorun çıkmaz ama sesliyi açıp görüntülüyü açmaması tuhaf gerçekten. haberlerinizi bekliyoruz

Hiç suphelenecegim birşey yapmadı daha önce diyorsunuz ama telefonu hep saklıyor falan da diyorsunuz bu bile şüphe uyandirici değil mi yani telefonda bişey olmasa rahatlıkla ortada bırakır umrumda olmaz sende olması falan.

Ama bi seyler yaptiysan da ne biliyim bi gecelik felan nasil anlayacaksin tel de herseyi silmistir belki de adamin gunahini aliyoruz

Of hiç vermiyor verse de başımda bekliyor

Eee... O zaman bence %100 bir şey saklıyor bu adam. Canım üzgünüm ama bence şüphelerini artık gizlemek için bir sebep yok bence. Sonu ayrılık da olsa bence susma içinde biriktirme. Zor bir durum allah yardımcın olsun. Keşke o görüntülü konuşma anında didikleseydin etrafı göstermesini isteseydin falan. Ben olsam kıyameti koparmıştım şimdiye her şey dökülmüştü. Ama sen yine de fevri davranma gelince merak ettiğin her şeyi sor soruştur kurcala telefonunu. Telefonu vermiyor mu? Vereceksin beni aldatmadığını ispatlamak istiyorsan vereceksin diyeceksin. Vermezse çeker gidersin zaten aldattığını tescillemiş olur telefonu sana vermezse.

Yok gittiği seminerin adının otelin adının ve tarihin yazılı olduğu projeksiyon görüntüsü attı yani eminim ve hep erkeklerle çekilmiş resimler attı.Şüphe etmeyeyim diye

Seminere gittiği bir otelde öyle bir şeyi yapacak cesareti varsa hayran kalmak lazım. Zira ben de aktif çalıştığım dönemde her ay seminere yada eğitime çeşitli otellere gidiyordum ve böyle bir olay iş akdinin feshine sebep olur eşiniz böyle bir şeyi göze alabilir mi? Normal müşteri değilsin çünkü a firmasından geliyorsun tabi müdür, şef pozisyonunda ise onlar her şeyi yapabiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…