Of hiç vermiyor verse de başımda bekliyor
O kadar temkinlidir ki hemen siliyor geçmişini konuşmalarını vs herşeyi
Of ya olabilir mi gerçekten? Otele görevli olarak gitmişti.Tanıdık vs çok orda yapabilir mi dersiniz?
Evet canım odadaydı valizi de markaja almıştı ispat edercesine
Ah aynen sanki ben de yanlış yere girsem elimden alacak gibi tetikte oluyor
Böyle bir şey olmuşsa tabiki boşanırım
Bir ara dedim acaba masaj falan mı yaptırıyordu spa gibi.Bakmadı ne bileyim göz göre göre yapamaz diyorum kocam yapmaz diyorum ama herkesten herşeyi bekliyorum
Hiç o tarz biri değilim inanın midem almaz
Yok gittiği seminerin adının otelin adının ve tarihin yazılı olduğu projeksiyon görüntüsü attı yani eminim ve hep erkeklerle çekilmiş resimler attı.Şüphe etmeyeyim diye
Tabiş kadını dolaba da saklar koridora da gönderir ama o an ki şaşkınlığını anlatamam
Aynen öyle canım ama yok biliyor kendimizden, önce de Allahtan korkar utanırız yapmayız emin olduğu için rahat.Pazardan beri gitti bugün dönüyorben biz kadın milletinin her zaman erkeklerden şüphelenmesini , bu durumun içini kemirmesini anlamıyorum.. Bana göre azıcıkta erkeklerin içinde bu korku olmalı ... Kaç günlük gitmişti tekrar bakamadım ama aynı şekilde sizde o gelince bir tuhaf davransanız tepkisi ne olacak acaba? Bence bu erkek milletinin fazla üstüne düşüyorsunuz .. Bırakın azıcıkta onlar sizden korksun. Kesinlikle aldatın demiyorum tabi ama aynı korkuyu hissettirin bence.
hatta uyku ilacı katsın yemeğine :)Valla eşini tanıyan sensin normalde böyle konusurmuydu sizle bide heyecanlı konuştu diyorsun valiz toplarken niye saçı dağılsın sesi incelsin yani telefon konusuda var bence sen su watsapp web olayına gir varsa mutlaka çıkar yok yapamam utanırım kızarırım deme güven kontrole tabidir her zaman uykusu hafif se bi masa hazırla bir güzel içir uyuyunca al bak olmaz böyle emin olman lazim
Her an yapabilirim bunuValla eşini tanıyan sensin normalde böyle konusurmuydu sizle bide heyecanlı konuştu diyorsun valiz toplarken niye saçı dağılsın sesi incelsin yani telefon konusuda var bence sen su watsapp web olayına gir varsa mutlaka çıkar yok yapamam utanırım kızarırım deme güven kontrole tabidir her zaman uykusu hafif se bi masa hazırla bir güzel içir uyuyunca al bak olmaz böyle emin olman lazim
ŞüpheliHah aynen öyleydi çok rahat relax bir biçimde bir de diyor ki aaa saçım başım yağlanmış girip bir banyo yapayım
Bu sayfada mıyanlız 75 ziyeretçi
Iyi fikir yaaa valla paranoyak yaptı bu adamlar bizihatta uyku ilacı katsın yemeğine :)
Bu sayfada mı
Ciddiyim yap haketti eşin benceHer an yapabilirim bunu
Turkcell Vodafone ya da Türk Telekom'un sitesine girip eşinizin telefonunu gireceksiniz, şifre gönder diyeceksiniz. Ben Vodafone kullanıyorum self servis şifresi diye geçiyor mesela. Girmek istediğim zaman telefonumdan şifre alıyorum, girince de giriş yapıldı diye mesaj geliyor bazı operatörlerde...
Girince de hangi numara kaçta aranmış ya da mesaj atılmış, kaç dk konuşulmuş, saat kaçta internete girilmiş kaç mb internet harcanmış görünüyor.
Of hiç vermiyor verse de başımda bekliyor
Yok gittiği seminerin adının otelin adının ve tarihin yazılı olduğu projeksiyon görüntüsü attı yani eminim ve hep erkeklerle çekilmiş resimler attı.Şüphe etmeyeyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?