Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1gidip geri dönmeyip sonsuza kadar yalnız bırakarak
Kız Allah iyiliğini versin komiksin gerçektenİkiniz birden gidin komşular kafa dinlesin
Ayrıca komşuların durum bizden daha vahim bizim farkımız da bile değillerKız Allah iyiliğini versin komiksin gerçekten![]()
Eşiniz hala kadınlarla konuşuyor değil mi ? Kavgalarınız kadınlar yüzünden mi? Eğer öyleyse bunun tek çözümü var biliyorsunuz.. Kafa dinlemek istiyorsan baska bir yere sen git diyorum burası benim evim diyor gidecek biri varsa o sensin diyor bu konuda nasıl davranmam gerekiyor ..
Bende aynı şekilde söyledim gidemem sen git diye benim evim gidecek olan sensin diyorçocuk falan yoksa gidin. çocuk varsa kapının kilidini değiştirip adamı içeri almayın. orası sizin eviniz kafa dinleyecekse o gitsin
Kalkıp valizi topladığım zaman da gözün kapıda diye kavga çıkarıyor sanki onca lafı kendi dememiş gibiGit benim evim dediği dk. giderim dönmem, yol bellidir, o vakitten sonra dinlesin kafasını![]()
Valizinizi toplayıp giderek, babanıza da temelli geldim deyin. Kafa dinlemek istiyorsan baska bir yere sen git diyorum burası benim evim diyor gidecek biri varsa o sensin diyor bu konuda nasıl davranmam gerekiyor ..
Ne derse desin, o lafı dedikten sonra daha ne konuşursa konuşsun, umurumda bile olmazKalkıp valizi topladığım zaman da gözün kapıda diye kavga çıkarıyor sanki onca lafı kendi dememiş gibi
Çocuğunuz var mı? Ayrıca sanal kumar oynuyor birileri ile fake isimle konuşuyor tarzında bişeyler yazmışsınız. böyle ahlaksız düşük bir insanla değil aynı yatağı- evi paylaşmak aynı havayı bile solumak istemezdim. Bu kadar mı kendimizden nefret ediyorsunuz, bitirirseniz yani ne kadar kötü bir hayatınız olabilir? bu hayattan daha kötü olamaz inanın! adam dediğiniz karısını evden kovamaz… ay çok sinirlerim bozuldu ya Allah aşkınıza kendinize gelin lütfenAslında tek çare boşanmak ama kendimde o gücü göremiyorum korkuyorum