Kocam her kavgada babanın evine git kafamı dinleyeyim diyor....!

nurriye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2024
53
-56
1
30
. Kafa dinlemek istiyorsan baska bir yere sen git diyorum burası benim evim diyor gidecek biri varsa o sensin diyor bu konuda nasıl davranmam gerekiyor ..

. Kafa dinlemek istiyorsan baska bir yere sen git diyorum burası benim evim diyor gidecek biri varsa o sensin diyor bu konuda nasıl davranmam gerekiyor ..
Eşiniz hala kadınlarla konuşuyor değil mi ? Kavgalarınız kadınlar yüzünden mi? Eğer öyleyse bunun tek çözümü var biliyorsunuz.

çocuk falan yoksa gidin. çocuk varsa kapının kilidini değiştirip adamı içeri almayın. orası sizin eviniz kafa dinleyecekse o gitsin

Son kavgamızdan sonra konuştuğuna şahit olmadım benim kocam okey bağımlısı sanaldan okey oynuyor ordan birilerini ekleyip sohbet ediyor kendi ismi ile değil fake hesaplardan kavgalarımızın çoğunluğu bu konudan çıkıyordu evet ama şuan ki konu bu sebepten ötürü değil

çocuk falan yoksa gidin. çocuk varsa kapının kilidini değiştirip adamı içeri almayın. orası sizin eviniz kafa dinleyecekse o gitsin
Bende aynı şekilde söyledim gidemem sen git diye benim evim gidecek olan sensin diyor

Git benim evim dediği dk. giderim dönmem, yol bellidir, o vakitten sonra dinlesin kafasını 😊

Aslında tek çare boşanmak ama kendimde o gücü göremiyorum korkuyorum

Aslında tek çare boşanmak ama kendimde o gücü göremiyorum korkuyorum
Çocuğunuz var mı? Ayrıca sanal kumar oynuyor birileri ile fake isimle konuşuyor tarzında bişeyler yazmışsınız. böyle ahlaksız düşük bir insanla değil aynı yatağı- evi paylaşmak aynı havayı bile solumak istemezdim. Bu kadar mı kendimizden nefret ediyorsunuz, bitirirseniz yani ne kadar kötü bir hayatınız olabilir? bu hayattan daha kötü olamaz inanın! adam dediğiniz karısını evden kovamaz… ay çok sinirlerim bozuldu ya Allah aşkınıza kendinize gelin lütfen 🙏

Back
X