Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu adamla evlenmek hata, boşanmak ise farz. Bu herif üremesin ya. İşte bu tipleri çeken kadınlar yıllar sonra gelip konu açıyor. Boşanmalısınız konu sahibi. Zararın neresinden dönseniz kâr. Böyle kocam olacağına ömür boyu yalnız kalırım.Şu boşanma olayını bu kadar basitce söylemeyin boşanınca daha mı iyi olacak herşey
Yapmaya cesaret gosterebildigi biri ise yapiyor istedigine de gozlemledigim kadariyla bunu farkettim. Inanin annesi yemek yapmayi cok bilmez kendi de dile getirir hep herkes bilir bunu.
Dusunmedim degil inanin dile de getirdim yine patlamistim bir seferinde soz verdi yapmayacakmis artik ama yine unuttu yapiyor yani zehir iyi bi fikir olmayabilir istikbalim soz konusu
ben cogu zaman diyorum sorun yok
Sakın yapma psikolojimi bozuyor diyen sensin...Hak vermiyorum degil size cok haklisijizhatta cocuk istedik olmuyor bu ara diyorum kendime acaba hayirlisi boyle mi diye
Evet hic saygisi yok yemege etmedigi lafi kalmadi oyle soylemeliyim size anlayin ben utaniyorum dedikleri karsisindaCehennemlik kul sofrada kavga çıkarır derdi ananem. Tabi Allah bilir de eşinizin ne size ne nimete saygısı yok. Allah kolaylık versin. Kendisi yemek yapabiliyorsa bırakın mutfağı o yapsın
O zaman baştan çok yüz verdin galibaYapmaya cesaret gosterebildigi biri ise yapiyor istedigine de gozlemledigim kadariyla bunu farkettim. Inanin annesi yemek yapmayi cok bilmez kendi de dile getirir hep herkes bilir bunu.
Kesinlikle böyle emin olun. Biraz empati kurabilen, saygılı sevgili bir insan olsa size böyle davranmaz. Resmen kölesiniz. Çocuk olunca her şey daha zor olacak. Bu herif ne kadar iyi baba olacak ki? Sizi seven adam böyle yapmaz. Basit.Hak vermiyorum degil size cok haklisijizhatta cocuk istedik olmuyor bu ara diyorum kendime acaba hayirlisi boyle mi diye
zıkkımın kökünü yesin. gıtsın ne b. k yıyorsa yesın tövbe estağfurullah sınırlerımı bozdu. hanzoSelam arkadaslar tak etti artik dayanamayacagim bir akil tavsiyeye ihtiyacim var kocam kisisi her yemekte birseyi begenmeyip sorun cikariyor ve huzursuzluk tartisma esliginde kavgaya donusuyor bu durum. Ben karsilik versem asla susmayip devam ediyor kavga. Ben sessiz kalip alttan alsam cevapsiz kaldigim yada tavir aldigimi soyleyerek yine kavgaya devam ediyor. Asla susmuyor ve hic utanmiyor basbasbagiriyor komsulardan felan da utanci yok. Ben gayet guzel yemek yaparim elimin lezzetide guzeldir oncelikle. Kocam iki gun art arda ayni yemegi yemek istemiyormus yedigimizde hep sorun bulur sevdigi bir yemek olsa bile soylene soylene yer beni cildirtir. Bense ders calisan ayni zamanda evimizin temizligini islerini vs aksatmayanlardanim. Bir gun ugrastigim yemegin ertesi gune kalmasi buyuk arti benim icin vaktim kaliyor bana cnku daha iyi calisabiliyorum. Sevmedigi yemeklere gelince zaten saymadigi laf kalmaz cok kalbimi kirar ama hergun de onun sevdigini yiyemeyiz diye dusunuyorum hem cok sagliksiz seyleri seviyor ben aradada saglikli yemekler yapiyorum ki dengelensin. Salatada bile olay cikartiyor sevdigi salata degilmis. Hergun yemek muhabbeti ne yiyecegimizi sorar kac saat onceden. Laf soyler. Artik patladigim gun de salata yapmamistim cok yorgundum tursu cikardim yerine. Corba kofte patates puresi ayran yapmistim ayrintiya girersek. Buyuk olay cikartti sesini yukseltip hakaretler etti halbuki o da ben de cok acikmistik ve acil yemek yiyelim diye konusuyoduk o andada hemen yemekleri isittim zaten .salata yapamadim sonuc olarak sorunu ordan cikartip ilerletti ekledi ekledi. Cok kizdim kustum ve artik dayanamiyorum omur boyu boyle yaparsa gercekten hayatimin icine edecek psikolojomi bozuyor ne yapmaliyim
Şu boşanma olayını bu kadar basitce söylemeyin boşanınca daha mı iyi olacak herşey
Şu boşanma olayını bu kadar basitce söylemeyin boşanınca daha mı iyi olacak herşey
Evet daha iyi olacak.Şu boşanma olayını bu kadar basitce söylemeyin boşanınca daha mı iyi olacak herşey
Yemek yapmayın. Nasıl olsa beğenmiyorsun ve bağırıp çağırıyorsun ben yemek yapınca. Sürekli tartışıyoruz. Ben de sorunu ortadan kaldırdım dersiniz. Çok biliyorsa kendisi yapsın. Sanki beyefendinin iş stresini almak için evlenmişsiniz bu nedir ya. Okurken sinirlerim bozuldu, Allah yardımcınız olsun.Selam arkadaslar tak etti artik dayanamayacagim bir akil tavsiyeye ihtiyacim var kocam kisisi her yemekte birseyi begenmeyip sorun cikariyor ve huzursuzluk tartisma esliginde kavgaya donusuyor bu durum. Ben karsilik versem asla susmayip devam ediyor kavga. Ben sessiz kalip alttan alsam cevapsiz kaldigim yada tavir aldigimi soyleyerek yine kavgaya devam ediyor. Asla susmuyor ve hic utanmiyor basbasbagiriyor komsulardan felan da utanci yok. Ben gayet guzel yemek yaparim elimin lezzetide guzeldir oncelikle. Kocam iki gun art arda ayni yemegi yemek istemiyormus yedigimizde hep sorun bulur sevdigi bir yemek olsa bile soylene soylene yer beni cildirtir. Bense ders calisan ayni zamanda evimizin temizligini islerini vs aksatmayanlardanim. Bir gun ugrastigim yemegin ertesi gune kalmasi buyuk arti benim icin vaktim kaliyor bana cnku daha iyi calisabiliyorum. Sevmedigi yemeklere gelince zaten saymadigi laf kalmaz cok kalbimi kirar ama hergun de onun sevdigini yiyemeyiz diye dusunuyorum hem cok sagliksiz seyleri seviyor ben aradada saglikli yemekler yapiyorum ki dengelensin. Salatada bile olay cikartiyor sevdigi salata degilmis. Hergun yemek muhabbeti ne yiyecegimizi sorar kac saat onceden. Laf soyler. Artik patladigim gun de salata yapmamistim cok yorgundum tursu cikardim yerine. Corba kofte patates puresi ayran yapmistim ayrintiya girersek. Buyuk olay cikartti sesini yukseltip hakaretler etti halbuki o da ben de cok acikmistik ve acil yemek yiyelim diye konusuyoduk o andada hemen yemekleri isittim zaten .salata yapamadim sonuc olarak sorunu ordan cikartip ilerletti ekledi ekledi. Cok kizdim kustum ve artik dayanamiyorum omur boyu boyle yaparsa gercekten hayatimin icine edecek psikolojomi bozuyor ne yapmaliyim
De bence hic çekinme.Ben dedim bile.B.k yesin diycem olmayacak.
Bakın yaptığınız takdirde eşiniz nasıl bir tepki verir bilmiyorum ama ben yemek konusunda eşinize benzer biriydim, çoğu sebzeyi yemezdim, hala da sevmediğim burnumu tıkadığım sebzeler var ama bir gün babam sofrada yemeklere saygısızlığımdan o kadar bunalmış olacak ki kalk yeme dedi, bende kibirle yemeklerinize kalmadım der gibi kalktım sofradan, babam o gece mutfağı kilitledi, antredeki masaya 1 dilim bayat ekmek, biraz su birkaç zeytin koydu, gece boyu açlıktan öldüm resmen, herkes uyuduktan sonra gizlice ekmekle zeytinleri yedim ama doymadım, ertesi akşam herkesten önce sofradaydım ve en sevmediğim yemek vardı ama yedim:)Evet hic saygisi yok yemege etmedigi lafi kalmadi oyle soylemeliyim size anlayin ben utaniyorum dedikleri karsisinda