Kocam hergun disari cikmak istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

havadansudanbuaralar

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
35
9
288
Kocam hergun 1 saat de olsa dışarı çıkmak istiyor. Evliligimizin başından beri bu böyle. O zamanlar isten öğlen gelir ,aksama kadar disarda gezerdi . Tepki gosterdigimde hakaret ederdi. Simdi tekrardan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. 3 tane çocuğum var. Arkadaslariyla hergun gezeceğine çocuklarımla zaman gecirsin istiyorum. Ama o istemiyor. Arkadaslariyla görüşme işini haftada 2 ye dusurmesini istiyorum. Ama o bu işin standarda bağlanmasını istemiyor. Gerçekten kimde sıkıntı çözemiyorum. Sağlıklı bir karar da veremiyorum..Sürekli kavga ediyoruz. Sürekli beni boğuyorsun diyor. Boşanmak da istemiyor. Lutfen yardım edin.

Doğal olarak siz 3 çocukla evde kalıyorsunuz eğer çalışıyorsanız da genelde evdesiniz ama eşiniz çalışmasına rağmen evde kalmayı tercih etmiyor dışarıda olmak daha mutlu geliyor gerçekten sinir bozucu sizde çocukları ona bırakın bir yerlere gidin

eğer ailesini almadan arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istiyorsa evdeki 3 çocuğun sorumluluğundan ev işlerinden koca sorumluluğundan kaçıyor demektir. siz herhalde her işi kendiniz halleden bir insansınız. nasılsa kadın yapar eder ben gezeyim doya doya hayatımı yaşayayım kafasında biri. aile babası değil maalesef.evdeki ilgiye sevgiye aç çocukların rızkını dışarda kankalarıyla yiyen biri. bekarlara çok özenmiş.

Aynı iş yerinde çalışıyoruz... Aynı anda eve giriyoruz. Ben iki haftada bir arkadaşlarımla görüşüyorum. Onun dışında sürekli çocuklarımla beraberim. Onlara vakit ayırıyorum.

Cocuklari esinize birakip siz hergun çıkın. O zaman bu isi rutine baglamayi kendisi ister

eğer ailesini almadan arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istiyorsa evdeki 3 çocuğun sorumluluğundan ev işlerinden koca sorumluluğundan kaçıyor demektir. siz herhalde her işi kendiniz halleden bir insansınız. nasılsa kadın yapar eder ben gezeyim doya doya hayatımı yaşayayım kafasında biri. aile babası değil maalesef.evdeki ilgiye sevgiye aç çocukların rızkını dışarda kankalarıyla yiyen biri. bekarlara çok özenmiş.
Kocami savunuyor gibi olmasın ama ev işlerine yardımcı. Yemek yapar . Temizlik yapar. Utusunu kendisi yapar. Çocuklarla ya da benimle vakit geçirme isteği illa benden gelmeli. İlla ben söyleyemem, ben yonlendirecem öyle yapacak. Aileyle vakit geçirme isteği kendinde hiç yok

Kocam hergun 1 saat de olsa dışarı çıkmak istiyor. Evliligimizin başından beri bu böyle. O zamanlar isten öğlen gelir ,aksama kadar disarda gezerdi . Tepki gosterdigimde hakaret ederdi. Simdi tekrardan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. 3 tane çocuğum var. Arkadaslariyla hergun gezeceğine çocuklarımla zaman gecirsin istiyorum. Ama o istemiyor. Arkadaslariyla görüşme işini haftada 2 ye dusurmesini istiyorum. Ama o bu işin standarda bağlanmasını istemiyor. Gerçekten kimde sıkıntı çözemiyorum. Sağlıklı bir karar da veremiyorum..Sürekli kavga ediyoruz. Sürekli beni boğuyorsun diyor. Boşanmak da istemiyor. Lutfen yardım edin.
O zaman dışarı sizle çıksın. Tabiki eşler özgür olmalı ama sorumluluğunu da bilmeli. Kafa yapısı boyle olduktan sonra ne yapsanız boş.

Kocami savunuyor gibi olmasın ama ev işlerine yardımcı. Yemek yapar . Temizlik yapar. Utusunu kendisi yapar. Çocuklarla ya da benimle vakit geçirme isteği illa benden gelmeli. İlla ben söyleyemem, ben yonlendirecem öyle yapacak. Aileyle vakit geçirme isteği kendinde hiç yok
Maalesef her insanda aile sevgisi oluşmuyor.

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

Hayir aksine sen hergün böyle bir istekle gelsen ben sana yok mu diyeceğim diyor

E tamam. Sizde hergun boyle bir istekle giderek deneyin bakalim. Esiniz evde cocuklara baksin, siz gezin dolasin. Bakalim ne kadar sabredecek. Havadan konusmasi kolay, uygulamaya gelinxe emin olun ariza cikartir

Haftanin bir gunu haric sizde cocuklarinizi bahane ederek plan yapin. Eve giderken bugun x parka gitmeyi cok istiyor birlikte gidelim y bugun avm ye gitmek istiyor vs cesitlendirerek plan hazirlayin hergune. Sizinle de keyif almaya baslayinca arkadaslariyla gorusmeyi kendiliginden azaltabilir.

Eşiniz 3. Cü çocuktan sonra mı böyle oldu?
Baştan beri böyle ise 3 çocuk neden?
3 çocukla sizin bunalmanız, kendinize vakit ayıramamanız normal.
Eşinize haftada 2 beraber çıkalım ben de sıkılıyorum diyin. Geri kalanında bir kaç saat napıyorsa yapsın kendi.

E tamam. Sizde hergun boyle bir istekle giderek deneyin bakalim. Esiniz evde cocuklara baksin, siz gezin dolasin. Bakalim ne kadar sabredecek. Havadan konusmasi kolay, uygulamaya gelinxe emin olun ariza cikartir
yapi olarak da çok da gezmeyi seven bir tip değilim. Doğuda küçük bir ilde yaşıyoruz. Bir avm bile yok. Onun aklı başına gelecek diye işten sonra her akşam nerde gezeyim. Herseyin dozunda yapılması gerektiğini düşünüyorum. Aslında eş kisisiyle kafa olarak da uyusmuyoruz. Cevabınız için çok teşekkürler

Tabi ki dışarı çıksın görüşsün falanda ailesi ön planda olmalı bencillik ediyor. Asıl onun hareketleri sizi boguyordur. 3 çocukla evde uğraşan siz boğulan kendisi.. bu işte bı terslik var bariz ortada. Bide her gün çıkmak nedir yani siz her gün çıkabilir misiniz ? Buna anlayış gösterir miydi acaba.. hiç sanmıyorum

Tabi ki dışarı çıksın görüşsün falanda ailesi ön planda olmalı bencillik ediyor. Asıl onun hareketleri sizi boguyordur. 3 çocukla evde uğraşan siz boğulan kendisi.. bu işte bı terslik var bariz ortada. Bide her gün çıkmak nedir yani siz her gün çıkabilir misiniz ? Buna anlayış gösterir miydi acaba.. hiç sanmıyorum
Isten eve geldikten sonra yemek faslı bittikten sonra tek yaptığı koltuğa kurulup ya tv izliyor ya da telefona bakıyor . Kalkayım bir çocuğa da ödevini ben yaptırayım , kızlarımla muhabbet edeyim yok. Onu bile benim söylememi lazım.

Keşke evlenmese böyle tipler ya. Kendi hergun cikacagina alsın çocuklarını cikarsin biraz. Çocukları eve tıkıp bekar gibi gezmesi cok sinir bozucu gerçekten.
Bakkala giderken bile cocuklar onunla beraber gitmek istiyor. Çocuklara kızıyor götürmüyor. Anca ben zorlarsam ben diretirsem.
Olaylara sadece kendi açısından bakıyor. Cok bencilce davranıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X