Kocam hergun disari cikmak istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee yuhh artk ya bana yapsa kocam yolmuştum heryerini 😳
Valla üzüldüm ben de, kız zaten evden çalışıyor yani 7/24 çocuklarla evde. Bi dışarı çıkacak onda bile çakallık yapıp koşa koşa çıkmış adam. Yazık

Kocam hergun 1 saat de olsa dışarı çıkmak istiyor. Evliligimizin başından beri bu böyle. O zamanlar isten öğlen gelir ,aksama kadar disarda gezerdi . Tepki gosterdigimde hakaret ederdi. Simdi tekrardan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. 3 tane çocuğum var. Arkadaslariyla hergun gezeceğine çocuklarımla zaman gecirsin istiyorum. Ama o istemiyor. Arkadaslariyla görüşme işini haftada 2 ye dusurmesini istiyorum. Ama o bu işin standarda bağlanmasını istemiyor. Gerçekten kimde sıkıntı çözemiyorum. Sağlıklı bir karar da veremiyorum..Sürekli kavga ediyoruz. Sürekli beni boğuyorsun diyor. Boşanmak da istemiyor. Lutfen yardım edin.
Biraz daha çocuk yapın, düzelir belki. Boşanmak istemiyorsa siz boşayın zorla mı?

Ben sizin boşanacağınızı düşünmüyorum. 15 koca sene olmuş adam ilk günden beri böyle. 1 değil 2 değil 3 çocuk yapmışsınız. Bu zamana kadar böyle idare etmişsiniz, sonrasında da edersiniz bence

Kocam hergun 1 saat de olsa dışarı çıkmak istiyor. Evliligimizin başından beri bu böyle. O zamanlar isten öğlen gelir ,aksama kadar disarda gezerdi . Tepki gosterdigimde hakaret ederdi. Simdi tekrardan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. 3 tane çocuğum var. Arkadaslariyla hergun gezeceğine çocuklarımla zaman gecirsin istiyorum. Ama o istemiyor. Arkadaslariyla görüşme işini haftada 2 ye dusurmesini istiyorum. Ama o bu işin standarda bağlanmasını istemiyor. Gerçekten kimde sıkıntı çözemiyorum. Sağlıklı bir karar da veremiyorum..Sürekli kavga ediyoruz. Sürekli beni boğuyorsun diyor. Boşanmak da istemiyor. Lutfen yardım edin.
Evli olduğunu idrak edememiş yada arkadaş bağımlısı.

Arkadaşım geçen eşine yazmış arkadaşımla çıkacağım çocuklara sen bak diye.

Adam gelmiş, kız yemeğini hazırlamış koymuş makyaj yapıyormuş hazırlanıyor yani adam görüyor.

Adam "arkadaşım aradı çıkıyorum ben" deyip çıkmış çat diye. Kız kalmış öyle. Dışarı da çıkamamış. Dert yanıyordu kırk yılda bi çıkacaktım onu bile çok gördü diye.

Bazı erkekler niyeyse bekar kafasından çıkamıyorlar. Siz de çıkın diyenlere katılıyorum ama üstteki arkadaşım gibi yapmayın önden hazırlanın çıkın :) 3 çocuğa tek başına baksın biraz da kendisi
Yuh yahu eşeğe bak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X