- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.339
- 823
- Konu Sahibi imagemaker
-
Kızlar merhaba .Her şeye karışan bir kocam var .Ev ile ilgili herşeye karışıyor .Kadın işlerine karışıyor.Giyimime kuşamıma karışmaz allahtan .Örnek verecek olursam dün bir ara dışarı çıktı nasıl olduysa .Ben o arada üç tane uzun yolluk var .Önce onları teker teker büyük leğende deterjanlı su ile çiğnedim sonra yere yatırıp çamaşır suyulu su döküp yine deterjanla fırçaladım .Sularını süzdürüp duruladım ve yine süzülünce birer birer makinaya attım .İlk yolluk yıkanırken geldi.Diğerleri süzülmekte idi daha .Bunları suya bastırmadan yıkarsan olmaz dedi .Nerden biliyorsun pat diye makinaya attığımı hem öyle olsa bile bu benim bileceğim iş .Evde her işi yapar cam bile siler sonra da söylenir iş yapmıyorsun diye .Bıraksan yapacağım .Vallahi bunaldım .Ne yapsam ne etsem bilemiyorum .
nasıl ya maydonozu saplarına göre mi ayırıyomuş
babam da yemek yerken bi taraftan da elinde bi bez masayı siler yediği yeri siler
Kızlar merhaba .Her şeye karışan bir kocam var .Ev ile ilgili herşeye karışıyor .Kadın işlerine karışıyor.Giyimime kuşamıma karışmaz allahtan .Örnek verecek olursam dün bir ara dışarı çıktı nasıl olduysa .Ben o arada üç tane uzun yolluk var .Önce onları teker teker büyük leğende deterjanlı su ile çiğnedim sonra yere yatırıp çamaşır suyulu su döküp yine deterjanla fırçaladım .Sularını süzdürüp duruladım ve yine süzülünce birer birer makinaya attım .İlk yolluk yıkanırken geldi.Diğerleri süzülmekte idi daha .Bunları suya bastırmadan yıkarsan olmaz dedi .Nerden biliyorsun pat diye makinaya attığımı hem öyle olsa bile bu benim bileceğim iş .Evde her işi yapar cam bile siler sonra da söylenir iş yapmıyorsun diye .Bıraksan yapacağım .Vallahi bunaldım .Ne yapsam ne etsem bilemiyorum .
daha hiç yıkamacıya halı vermedim .Ben de öyle bir koca var ki .Yüreğine iner öyle bir şey yapsam .Hali yikamaciya ver.
çeken bilir bu derdi .ben evli değilim kocam yok ama emekli bir babam var babam çok titiz ve aynen herşeye karışır hemde herşeye bulaşık makinesinin içini boşaltır vakit geçsin ben yıkayım diye
iki yıldır izmirdeyim son zamanlarda neler yapıyor bilmiyorum ama ne zaman annemi arasam nasılsın desem nasıl oluyum der başlar babamı şikayete
bazıları ne güzel iş yapan erkek iyi olur demiş ama
yardım eden erkek ayrı işe karışan erkek ayrı gerçekten bunaltma derecesine geliyorlar
annemle kavgaları bile bu yüzden...mutfak tezgahını toplar babam sonra da oturur söylenir vay ben yaptım diye
valla canım haklısın neden haklı
daha hiç yıkamacıya halı vermedim .Ben de öyle bir koca var ki .Yüreğine iner öyle bir şey yapsam .
kızmam mı ama kim takar Yalova Kaymakamını ?
İçki yok kumar yok karı kız yok.Çenesi hepsine bedel .
Bak o kadar ki bazen keşke hayatına bir kadın girse de benimle uğraşmayı bıraksa diye düşünmüyor değilim .O kadar yani . Annem de acıyor halime .Sesi de çıkmıyor garibanın .Ayy kıyamam yaa ..
Gerçekten de zor güler misin ağlar mısın anlatırken şaşar insan .
Eşine bir hobi falan bulmalı aslında bütün gün oturup uğraşsın hiç sana bulaşmasın.
daha hiç yıkamacıya halı vermedim .Ben de öyle bir koca var ki .Yüreğine iner öyle bir şey yapsam .
dimi .Sanki biz gökten zembille indik .Bekarken görmemiştik bunları .Küçük yaşta evlenmenin bedelleri .valla bole bı konu acmayı bende dusunuyordum baslıkta aynen bole olacaktı
senın konuna yazayımda ıcımı dokeyım barı
benım esım de karısıyor kendı bıse yapmaıyor ama benım yaptıklarımı begenmıyor üzülüyorum artık buna ya
bakıyorum baskalarına karısının yaptıgı yemegı ısı begenenler övüyor falan
ben övgü beklemıyorum ama elestırı de ıstemyorum
mısafır gelecek
hangı masayı acacaksın sunu sole yap
sofraya su takımları cıkar
su yemegı yap
orayı sıl burayı supur
banyoya havlu koy
boguluyorum bunlrı zaten ben yapıyorum ama bıktım
bırde ınsanların ıcınde bıse eksık olsun gozlerını belertıp bakması öldürüyo benı
iyilikle sölüyorum anlamıyor kavgaya dönüşüyor
kımse gelsın ıstemıyorum
anneniz cennetlik .yok Allahtan babam buna karışmaz ama hangi halıcıya vereceğimize karışır neymış efendim diğerleri daha az halı parfümü kullanıyormuş
onun istediğine göndeririz...
aman emekli olmasın olucaksa da iş bulsun emekli olsun...
çamaşır sericez alır çamaşırları sermeye kalkar yada kurumuş der toplamaya kalkar...
çok zor evde erkek olması,
annem derki ben kaynana sıkıntısı hiç çekmedim ama baban tam kaynana oldu başıma der
Bak o kadar ki bazen keşke hayatına bir kadın girse de benimle uğraşmayı bıraksa diye düşünmüyor değilim .O kadar yani . Annem de acıyor halime .Sesi de çıkmıyor garibanın .
Benim giyimim kuşamım hariç her şeye karışır.Gerçi kısa saç seven adam şimdi de kestirmemi istemiyor .Kestireceğim deyince cinleri tepesine geliyor .Eşin çok mu yalnız yaşamış bekarken .
Bir de birşey merak ettim her konuda böyle kontrol delisi mi sadece ev işleri mi ?
Eğer her konuda böyleyse bence psikolojik bir rahatsızlığı var, böyle örnekler çok etrafta ama çok haklısın
gerçekten çekilcek dert değil .
Millete de anlatamazsın, anlamaz çoğu kişi.
yok aman aman .Bensiz dışarı da çıkmaz .Bana kızgındı tavır yaptığından çıktı .Bu özgürlük ortamını kaçırır mıyım boşver .2 saat kafamız dinlendi evde .Dışarı çıkacağına, yıksaydın deseydiniz
Benim giyimim kuşamım hariç her şeye karışır.Gerçi kısa saç seven adam şimdi de kestirmemi istemiyor .Kestireceğim deyince cinleri tepesine geliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?