Kocam herşeye karışıyor . Bunaldım .

En çok rahat ettiğim konu kurban bayramı etleri bir güzel keser bana sen sakarsın deyip sadece izletir tek ,tek boy boy poşetler

Zor durumlarda eşe yardım eden erkekleri takdir ediyorum sonuçta hayat müşterektir hastalığı olur zor durumları olur yardım eder bunda sorun yok ama zırt pırt her işe el uzatan dışardaki insanlarada bunu yansıtan çamaşır asmaymış cam silmeymiş herkeze göstere göstere bana çok itici geliyor komik gözüküyorbir erkeğe yakışmıyor karı kılıklı herif derler böylesine benim eşimde bazen yardım eder ama sürekli herşeye karışsa ben bir erkek gibi görmemeye başlarım eşime karşı saygımda ilgimde azalır herkez yerini bilsin kadın kadınlığını erkek erkekliğini

ben evli değilim kocam yok ama emekli bir babam var babam çok titiz ve aynen herşeye karışır hemde herşeye bulaşık makinesinin içini boşaltır vakit geçsin ben yıkayım diye

iki yıldır izmirdeyim son zamanlarda neler yapıyor bilmiyorum ama ne zaman annemi arasam nasılsın desem nasıl oluyum der başlar babamı şikayete

bazıları ne güzel iş yapan erkek iyi olur demiş ama

yardım eden erkek ayrı işe karışan erkek ayrı gerçekten bunaltma derecesine geliyorlar

annemle kavgaları bile bu yüzden...mutfak tezgahını toplar babam sonra da oturur söylenir vay ben yaptım diye

valla canım haklısın neden haklı

çeken bilir bu derdi .

kızmam mı ama kim takar Yalova Kaymakamını ?
İçki yok kumar yok karı kız yok.Çenesi hepsine bedel .

Ayy kıyamam yaa ..
Gerçekten de zor güler misin ağlar mısın anlatırken şaşar insan .
Eşine bir hobi falan bulmalı aslında bütün gün oturup uğraşsın hiç sana bulaşmasın.

valla bole bı konu acmayı bende dusunuyordum baslıkta aynen bole olacaktı
senın konuna yazayımda ıcımı dokeyım barı

benım esım de karısıyor kendı bıse yapmaıyor ama benım yaptıklarımı begenmıyor üzülüyorum artık buna ya
bakıyorum baskalarına karısının yaptıgı yemegı ısı begenenler övüyor falan
ben övgü beklemıyorum ama elestırı de ıstemyorum

mısafır gelecek
hangı masayı acacaksın sunu sole yap
sofraya su takımları cıkar
su yemegı yap
orayı sıl burayı supur
banyoya havlu koy
boguluyorum bunlrı zaten ben yapıyorum ama bıktım
bırde ınsanların ıcınde bıse eksık olsun gozlerını belertıp bakması öldürüyo benı
iyilikle sölüyorum anlamıyor kavgaya dönüşüyor
kımse gelsın ıstemıyorum

Ayy kıyamam yaa ..
Gerçekten de zor güler misin ağlar mısın anlatırken şaşar insan .
Eşine bir hobi falan bulmalı aslında bütün gün oturup uğraşsın hiç sana bulaşmasın.
Bak o kadar ki bazen keşke hayatına bir kadın girse de benimle uğraşmayı bıraksa diye düşünmüyor değilim .O kadar yani . Annem de acıyor halime .Sesi de çıkmıyor garibanın .

daha hiç yıkamacıya halı vermedim .Ben de öyle bir koca var ki .Yüreğine iner öyle bir şey yapsam .

yok Allahtan babam buna karışmaz ama hangi halıcıya vereceğimize karışır neymış efendim diğerleri daha az halı parfümü kullanıyormuş
onun istediğine göndeririz...

aman emekli olmasın olucaksa da iş bulsun emekli olsun...

çamaşır sericez alır çamaşırları sermeye kalkar yada kurumuş der toplamaya kalkar...

çok zor evde erkek olması,

annem derki ben kaynana sıkıntısı hiç çekmedim ama baban tam kaynana oldu başıma der

dimi .Sanki biz gökten zembille indik .Bekarken görmemiştik bunları .Küçük yaşta evlenmenin bedelleri .

anneniz cennetlik .

Bak o kadar ki bazen keşke hayatına bir kadın girse de benimle uğraşmayı bıraksa diye düşünmüyor değilim .O kadar yani . Annem de acıyor halime .Sesi de çıkmıyor garibanın .

Eşin çok mu yalnız yaşamış bekarken .
Bir de birşey merak ettim her konuda böyle kontrol delisi mi sadece ev işleri mi ?
Eğer her konuda böyleyse bence psikolojik bir rahatsızlığı var, böyle örnekler çok etrafta ama çok haklısın
gerçekten çekilcek dert değil .
Millete de anlatamazsın, anlamaz çoğu kişi.

Benim giyimim kuşamım hariç her şeye karışır.Gerçi kısa saç seven adam şimdi de kestirmemi istemiyor .Kestireceğim deyince cinleri tepesine geliyor .

Dışarı çıkacağına, yıksaydın deseydiniz
yok aman aman .Bensiz dışarı da çıkmaz .Bana kızgındı tavır yaptığından çıktı .Bu özgürlük ortamını kaçırır mıyım boşver .2 saat kafamız dinlendi evde .

Bu tip erkekler gerçekten çekilmez oluyor bende hoşlanmıyorum, herkes bildiği işi yapsın, eşlere yardım etmekten bahsetmiyorum benim de eşim bana çok yardım eder ama konu sahibinin ki gibi bir eş gerçekten zamanla çekilmez bir hal alıyor

Benim giyimim kuşamım hariç her şeye karışır.Gerçi kısa saç seven adam şimdi de kestirmemi istemiyor .Kestireceğim deyince cinleri tepesine geliyor .

Allah cidden sabırlar versin ..
Benim eşimde karşındakini kontrol etmeye bayılır ama eşime neye takacağı karışacağı konusunda rüzgar arada
esiyor değişiyor ...
Bi kaç ayda bir ilgi alanları değişiyor adamın o yüzden taktığı noktalar da hep aynı değil .
Ama ben kavga çıkarınca karşı gelince siniyor en azından da arada yine şansını deniyor .
Senin eşin kadar değil ama yarısı da yapsa benim parçalayasım geliyor adamı ..
Seni hiç düşünemiyorum .
Baskın gelsen dinlemesen hiç mi kabul etmiyor yani dediklerini ..
Sonuçta evin kurallarını kadın belirler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…