- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi imagemaker
-
yapma yaaaa anacım ilk kez duydum böyle bişii..anaaaa vallaha benim kocam gibi :) herşeyi bilir ama gerçekten bilir yaparda.mesela dün kuru fasulye yapıcam yarına dedim atladı hemen suya koyman lazım akşamdan diye koydum dedim sonra gitti baktı az değil mi o dedi :) ay sen bi karışma herşeye dedim.
sinir gıcık bişey vallaha.yemeklere girişir yapar sonra ay ben çok yoruldum sen yardım etmiyorsun der yardım etsem o iş öyle yapılmaz bırak ben yaparım der hahaha
bunlar koleksiyonun en nadide parçası . Numunelik kocalar .yapma yaaaa anacım ilk kez duydum böyle bişii..
yapma yaaaa anacım ilk kez duydum böyle bişii..
iyi ne güzel yaptır bütün işleri ona dicem ama.seninki yardım amaçlı değil çok bilmişlikten ileri geliyor anammm kız zor senin işin haaa..benimki değişik kardeş :) her b.ku bilir
evet uzunca süre bekar yaşamış .Aynı babam. Öğrenciliğinde ailesinden uzak bekar hayatı mı yaşadı? Bir çok yemeği evde babam yapar, sürekli temizlik yapar evde. Hatta bazı yemekleri annemden güzel yapar hakkını yemeyeyim. :)) Annem de çok kızıyordu biz küçükken ama yaş ilerledikçe babamın bu özelliğini sevdi sanırım sesi çıkmıyor. Sabah bir kalkmış ki babam tüm evi silmiş.. Rahat geliyor yaşlılıktaGeleceğe yatırım yap, takma şimdi söylensin :))
bak bu güzel ne güzel şimdi düşündümde pazar günü kalkmış koca evi silmiş süpürmüş kahvaltıyı kurmuş . hayal benimki hayall..Aynı babam. Öğrenciliğinde ailesinden uzak bekar hayatı mı yaşadı? Bir çok yemeği evde babam yapar, sürekli temizlik yapar evde. Hatta bazı yemekleri annemden güzel yapar hakkını yemeyeyim. :)) Annem de çok kızıyordu biz küçükken ama yaş ilerledikçe babamın bu özelliğini sevdi sanırım sesi çıkmıyor. Sabah bir kalkmış ki babam tüm evi silmiş.. Rahat geliyor yaşlılıktaGeleceğe yatırım yap, takma şimdi söylensin :))
başa kakması sinirimi bozuyor ama ziyadesiylehahah aynı benim kocam gibi . Her halttan anladığını düşünüyor ha bu benim de epey işime geliyor aslında. Haftasonu evi güzelce silip süpürüyor:)
Böyle erkeklerin genelde anneleri çok beceriksiz oluyor...
ilginçtir benimki onu yapamıyor çünkü eğer öyle başa falan kakar ise ben hiç bir işe elimi sürmem..başa kakması sinirimi bozuyor ama ziyadesiyle
Kızlar merhaba .Her şeye karışan bir kocam var .Ev ile ilgili herşeye karışıyor .Kadın işlerine karışıyor.Giyimime kuşamıma karışmaz allahtan .Örnek verecek olursam dün bir ara dışarı çıktı nasıl olduysa .Ben o arada üç tane uzun yolluk var .Önce onları teker teker büyük leğende deterjanlı su ile çiğnedim sonra yere yatırıp çamaşır suyulu su döküp yine deterjanla fırçaladım .Sularını süzdürüp duruladım ve yine süzülünce birer birer makinaya attım .İlk yolluk yıkanırken geldi.Diğerleri süzülmekte idi daha .Bunları suya bastırmadan yıkarsan olmaz dedi .Nerden biliyorsun pat diye makinaya attığımı hem öyle olsa bile bu benim bileceğim iş .Evde her işi yapar cam bile siler sonra da söylenir iş yapmıyorsun diye .Bıraksan yapacağım .Vallahi bunaldım .Ne yapsam ne etsem bilemiyorum .
vuuu uu anam bütün erkeklerde var buu benim babam pörsümüş halen istesem genç kadın alırım diyor güya şaka yollu.anama duyuruyor..annem de veriyor cevabı beni aldında ne yaptınn...şu pörsümüş halinle seni kim ne yapsınn..daha bana yetişemiyon (yaşları bunların 73)biz kızlarda anamabir de o kadar bilmiş ki bugün evlense kız oğlan kız alırmış . Adamın özgüvenini bu kadar tavan yaptırmayacaktım hata ettim .
Maydonuzun saplarına göre 3' ayıran kaç koca vardır
Benim koca değil,bir başkası bizzat duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?