Kocam herşeye karışıyor . Bunaldım .

yapma yaaaa anacım ilk kez duydum böyle bişii..

bir de o kadar bilmiş ki bugün evlense kız oğlan kız alırmış . Adamın özgüvenini bu kadar tavan yaptırmayacaktım hata ettim .

Aynı babam. Öğrenciliğinde ailesinden uzak bekar hayatı mı yaşadı? Bir çok yemeği evde babam yapar, sürekli temizlik yapar evde. Hatta bazı yemekleri annemden güzel yapar hakkını yemeyeyim. :)) Annem de çok kızıyordu biz küçükken ama yaş ilerledikçe babamın bu özelliğini sevdi sanırım sesi çıkmıyor. Sabah bir kalkmış ki babam tüm evi silmiş.. Rahat geliyor yaşlılıkta Geleceğe yatırım yap, takma şimdi söylensin :))

hahah aynı benim kocam gibi . Her halttan anladığını düşünüyor ha bu benim de epey işime geliyor aslında. Haftasonu evi güzelce silip süpürüyor:)
Böyle erkeklerin genelde anneleri çok beceriksiz oluyor...

evet uzunca süre bekar yaşamış .
ortaokuldan beri neredeyse çünkü köyde ortaokul yokmuş ilçede kalmış.

bak bu güzel ne güzel şimdi düşündümde pazar günü kalkmış koca evi silmiş süpürmüş kahvaltıyı kurmuş . hayal benimki hayall..

başa kakması sinirimi bozuyor ama ziyadesiyle

Hahahaa bende de senin kocanın kendi dağınıklığını bile bana bırakıp karışanı var. Ben de isterim her şey tam olsun ama tek başına çocukla yetişmiyor anacım

benım de esım bana karısır ama kendı yapmaz
eve mısafır gelsın ıstemıyorum cunku her seferınde her ıse karısıyor ve her mısafır geldıgınde ıllakı moralım bozuluyor
sofrayı kurmama yemege kadar temıslık her seye karısır

yanlız değilmişim ben:)benim eşimde işin ucundan tutmaz ama evin işine gücüne temiziğine karışır.o öyle olur mu bu böyle yapılır mı diye.çok bilmiş koca o kadar da iyi değilmiş)

Eşimde evde iş yapar ama o çenesi lafı kadından beter .çok bilmiş , birde simetrik hastası oluşu epey yoruyor mükemmelliyetçilik hastası ama ailenin tümü öyle şimdi kızımda öyle içlerinde bir ben rahatım , ben normalim kendimce

bir de o kadar bilmiş ki bugün evlense kız oğlan kız alırmış . Adamın özgüvenini bu kadar tavan yaptırmayacaktım hata ettim .
vuuu uu anam bütün erkeklerde var buu benim babam pörsümüş halen istesem genç kadın alırım diyor güya şaka yollu.anama duyuruyor..annem de veriyor cevabı beni aldında ne yaptınn...şu pörsümüş halinle seni kim ne yapsınn..daha bana yetişemiyon (yaşları bunların 73)biz kızlarda anama nasıl sana yetişemiyor anne deyip basıyoruz kahkahayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…