- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Ufak bir sorun olarak bakmayın .çünkü gerçekten sinek küçük ama mide bulandiriyor.
Eşim iyiligine iyi ev islerind yardim eder akilli usludur ama hiç rimantik değil..sürpriz nedir bilmez o islerden HIC anlamaz...
kırılırim bu sefer sakinlesince konuşalım der gider baska odaya. Ama ben defalarc soyledim ben sinirliyken beni yalniz birakma sakinleştir yoksa kendimi değersiz hissediyor diye. Gercekten cok üzülüyorum ve uzuyorum da sonunda..bunun yuzunden kac kez bebek istegimizi de ileri attik..bosanmaya kadar gidiyor bu durum ama bosanmaya da yanasmiyoruz .arkadaslarimi görüyorum gullu masalar hediyeler...bizimki anornal mi ya da anormal bir istek mi bu...çok sey istemiyorum sevgisini göstersin
Ufak bir sorun olarak bakmayın .çünkü gerçekten sinek küçük ama mide bulandiriyor.
Eşim iyiligine iyi ev islerind yardim eder akilli usludur ama hiç rimantik değil..sürpriz nedir bilmez o islerden HIC anlamaz...
kırılırim bu sefer sakinlesince konuşalım der gider baska odaya. Ama ben defalarc soyledim ben sinirliyken beni yalniz birakma sakinleştir yoksa kendimi değersiz hissediyor diye. Gercekten cok üzülüyorum ve uzuyorum da sonunda..bunun yuzunden kac kez bebek istegimizi de ileri attik..bosanmaya kadar gidiyor bu durum ama bosanmaya da yanasmiyoruz .arkadaslarimi görüyorum gullu masalar hediyeler...bizimki anornal mi ya da anormal bir istek mi bu...çok sey istemiyorum sevgisini göstersin
benimkide romantik değildir,
her defasında da ''aşkım ben yapmak istemediğimden değil, akıl edemediğimden'''
ama ben naptım, çözdüm adamı
madem sen akıl edemiyosun, ben ederim senin yerinede dedim
yakın tarihten bir örnek ;
sevgililer gününde 1 gün izin aldım,
haftasonuyla beraber 3 günlük kapadokya ayarladım,
Gittim müzekart aldım, örenyerlerini gezelim diye,
otelimizi ayarladım, parasını gönderdim..
akşam işten geldi, aldım bilgisayarı kucağıma, açtım oteli..
burası neresi dedi..
senin bana sevgililer günü hediyeennn dedim
''hahhh iyi yapmışsın, bana böyle şeylerle gel hatun''' diyo Odunummm
burası neresi dedi..
süpermiş... ne güzel yapmışsın öle...
burası neresi dedi..
Kizlar öyle ozel gün olmasi falan şart değil durdistemiyorumlenmeksizin yani kavga ettigimiz icin değilbir surprize kafasini yorsun istiyorum...en yakin arkadaşımin eşi de odunun onde gideni esi oyle söylüyor:)) ama yeri geldiginde hos insani ozel hissettirecek surprizler yapıyor ve sirf eşini mutlu etmek icin kendini degistiriyor...benimki böyle hiç uğraş vermediginde kendimi onun gozunde değersiz hissediyorum ve bu beni cileden cikariyor..bir insanı görmezden gelmek ona yapılan en büyük kötülüktur derler ya ha iste ben onu yaşıyorum ve dün gece söylene soylene ne onu uyuttum ne kendim uyudum aksam 8 den gece 2 lere kadar kavga etttik..ya kirgin oldugumda bari hemen gitme ama yok benim asik suratini gormek istemiyormus ((
aynen biz birbirimize benziyoruz biraz bende öyle evlilik yıldönümümüzde onun için neler neler hazırladım kendiside tek bi gül alsın istedim oda hediye filan anlamaz 30 sefer söyledim çiçeğimi unutma çiçeğimi unutma diye :) en sonunda bıktınaldı bende mutlu oldum oda tabi bunlar hep geride kaldı
Ben kendisine kazaklar montlar gömlekler neler neler alırım onun aklına bi çöp almak gelmez .. Herkes değişik işte :)
Deli olurummmmm ya....Benim için buu kavga sebebidir.beb sevgi gormek istiyorum oyle kuru kuruya seni seviyorum en kolayi
Kizlar öyle ozel gün olmasi falan şart değil durdistemiyorumlenmeksizin yani kavga ettigimiz icin değilbir surprize kafasini yorsun istiyorum...en yakin arkadaşımin eşi de odunun onde gideni esi oyle söylüyor:)) ama yeri geldiginde hos insani ozel hissettirecek surprizler yapıyor ve sirf eşini mutlu etmek icin kendini degistiriyor...benimki böyle hiç uğraş vermediginde kendimi onun gozunde değersiz hissediyorum ve bu beni cileden cikariyor..bir insanı görmezden gelmek ona yapılan en büyük kötülüktur derler ya ha iste ben onu yaşıyorum ve dün gece söylene soylene ne onu uyuttum ne kendim uyudum aksam 8 den gece 2 lere kadar kavga etttik..ya kirgin oldugumda bari hemen gitme ama yok benim asik suratini gormek istemiyormus ((
hepimiz severiz süprizleride vıdı vıdı yaparken bir işe yaramıyor işte. sadece adamlar dahada bunalıyor... birde adet döneminde değilsin dimi... ozaman daha çok batıyor ya...
7 gün var ...ama var bir hassasiyet evet..Eşim bazen takılır çift çift mi yumurtluyorsun nedir diye :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?