- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Olabilir gerçekten:) çok mu burnumuz havada acaba:)
Nasıl bir fantezi dünyası var artık bilemiyorum:)
Siz muhakkak somut örnekler görmüşsünüzdür ama değinmeden geçemeyeceğim, etrafta evliliğinde sorun olup da tozpembe gösteren çok kadın var...
Hayatımızdaki örneklere bakarak çok net anlıyoruz bunu... Örneğin bir arkadaşım bir ortamda yine ortak bir arkadaşımızın sürekli eşiyle yaptıklarını, yaşadıklarını facebookta paylaşmasından dert yandı, rahatsız olduğunu, bunu ancak mutsuz bir insanın sanki öyle değilmiş gibi çabalamak için yapacağını söyledi... Yakındığı türden bir paylaşımı da çok geçmeden kendisi yaptı, demek ki o da aynı şeyi yapıyor... Yani herkes istediğini yapmakta, yaşamakta özgürdür ama neredeyse hepimiz abartılı sevgi gösterilerinin bir şeylerin üstünü örtmek için yapıldığında hemfikiriz... Aksi halde herkesin mahrem alanları var, sevgisini ifade edebilir, öyle bir kadına sahip olduğu için gururlu ve mutluysa bunu daha usturuplu ifade edebilir ama malum fıkra burada devreye giriyor; dünya milletlerinden hanımlara soruyorlar eşiniz sizi aldatsa ne yaparsınız diye, hepsi öldürmekten, yaralamaktan, terk etmekten bahsederken biz "Benim kocam yapmaz" diyoruz... Çoğu içi boş bir güven ya da sevilmediğinin düşünülmemesi için her durumda kuvvetli bir inkar...
Forumdaki örnekleri de görüyoruz mesela... Elbette sevgisini, bağlılığını ifade edecek insanlar, zaten gerçek bir sevgi insanın içinden taşar ama birisi eşinden yakınırken kendi eşinin jestlerini abartılı bir şekilde anlatıp "vah vah çok üzüldüm" diyen bir kadın hakkında ne düşünülebilir? Hangi kadın diğerinin "Şekerim beni kocam sevgiye boğuyor, sen acınacak haldeymişsin" tavrıyla daha iyi hissedebilir? "Beni kocam şöyle sever, böyle sever" diye anlatan, yazan kadın "Kim ne düşünürse düşünsün" diyebilir ama farkında olmalıdır ki çok azı doğru söylediğini düşünür...
Gelelim sizin durumunuza... Yukarıda yazdığım gibi başka kadınlar ne derlerse desinler kadınların en fazla yüzde onu memnundur gerçekte... Ya sonsuz bir sevgiyle sevilseler bile sevgi arsızı oldukları için yetinemez ve yine mutsuz olurlar ya da hayallerinde yaşadıklarını size gerçekte olmuş gibi anlatırlar... Gerçekten mutlu bir kadın asla hemcinslerine evliliğini, mutluluğunu ballandıra ballandıra anlatmaz, siz hiç güneşin doğudan doğduğunu saatlerce anlatan birini duydunuz mu? Ya da batıdan battığını? Hakikatler üzerinde uzun uzun konuşulmaz, sadece hayaller o kadar ağdalı dillendirilir... Yani belki de özendiğiniz, kendinizi kötü hissetmenize sebep olan kadınlar, evlilikler sizin durumunuzdan kat kat daha beterdir... Herkes çatısının altında gerçeklerini en acı haliyle yaşar, bir ortama girdiğinde acılarını ya süzgeçten geçirerek az anlatırlar ya da perdelemek için tersi yönde olumlu konuşurlar... Bir erkek aldatmıyorsa, muhabbeti çekiliyorsa, sizi seviyor akşam eve gelmekten memnunsa ve bunu hissediyorsanız boşanmış, eşini kaybetmiş, hayat arkadaşını bulamamış binlerce kadından iyi durumdasınız... Kendinizi kötü hissettiğinizde evliliğini çiçekli böcekli anlatan, yansıtan kadınları değil sizden kötü durumdaki kadınları düşünün, sizin mustarip olduğunuzu düşündüğünüz durumlar belki de yaşadıklarınızı yaşamamış ve onlara asla kavuşamayacak bir kadının tek mutluluğuydu ama Allah bunu size bağışladı... Bu bir teselli değil, sizin nasibiniz ve kaybetseniz inanın bu günlerinizi çok ararsınız... Allah ağzınızın tadını bozmasın...
benimkide romantik değildir,
her defasında da ''aşkım ben yapmak istemediğimden değil, akıl edemediğimden'''
ama ben naptım, çözdüm adamı
madem sen akıl edemiyosun, ben ederim senin yerinede dedim
yakın tarihten bir örnek ;
sevgililer gününde 1 gün izin aldım,
haftasonuyla beraber 3 günlük kapadokya ayarladım,
Gittim müzekart aldım, örenyerlerini gezelim diye,
otelimizi ayarladım, parasını gönderdim..
akşam işten geldi, aldım bilgisayarı kucağıma, açtım oteli..
burası neresi dedi..
senin bana sevgililer günü hediyeennn dedim
''hahhh iyi yapmışsın, bana böyle şeylerle gel hatun''' diyo Odunummm
Ufak bir sorun olarak bakmayın .çünkü gerçekten sinek küçük ama mide bulandiriyor.
Eşim iyiligine iyi ev islerind yardim eder akilli usludur ama hiç rimantik değil..sürpriz nedir bilmez o islerden HIC anlamaz...
kırılırim bu sefer sakinlesince konuşalım der gider baska odaya. Ama ben defalarc soyledim ben sinirliyken beni yalniz birakma sakinleştir yoksa kendimi değersiz hissediyor diye. Gercekten cok üzülüyorum ve uzuyorum da sonunda..bunun yuzunden kac kez bebek istegimizi de ileri attik..bosanmaya kadar gidiyor bu durum ama bosanmaya da yanasmiyoruz .arkadaslarimi görüyorum gullu masalar hediyeler...bizimki anornal mi ya da anormal bir istek mi bu...çok sey istemiyorum sevgisini göstersin
benimkide romantik değildir,
her defasında da ''aşkım ben yapmak istemediğimden değil, akıl edemediğimden'''
ama ben naptım, çözdüm adamı
madem sen akıl edemiyosun, ben ederim senin yerinede dedim
yakın tarihten bir örnek ;
sevgililer gününde 1 gün izin aldım,
haftasonuyla beraber 3 günlük kapadokya ayarladım,
Gittim müzekart aldım, örenyerlerini gezelim diye,
otelimizi ayarladım, parasını gönderdim..
akşam işten geldi, aldım bilgisayarı kucağıma, açtım oteli..
burası neresi dedi..
senin bana sevgililer günü hediyeennn dedim
''hahhh iyi yapmışsın, bana böyle şeylerle gel hatun''' diyo Odunummm
Ufak bir sorun olarak bakmayın .çünkü gerçekten sinek küçük ama mide bulandiriyor.
Eşim iyiligine iyi ev islerind yardim eder akilli usludur ama hiç rimantik değil..sürpriz nedir bilmez o islerden HIC anlamaz...
kırılırim bu sefer sakinlesince konuşalım der gider baska odaya. Ama ben defalarc soyledim ben sinirliyken beni yalniz birakma sakinleştir yoksa kendimi değersiz hissediyor diye. Gercekten cok üzülüyorum ve uzuyorum da sonunda..bunun yuzunden kac kez bebek istegimizi de ileri attik..bosanmaya kadar gidiyor bu durum ama bosanmaya da yanasmiyoruz .arkadaslarimi görüyorum gullu masalar hediyeler...bizimki anornal mi ya da anormal bir istek mi bu...çok sey istemiyorum sevgisini göstersin
Sen gercek bir kadinsin bravo takmayip cozumler uretmissin benim sevgilimde odun bu yazdiklarini kafamin biryerine not aldim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
işte bu işte bu sizi tebrik ederim. sorunlarımızı aşmak için çözümler arayacağımıza hemen aman boşanalım gitsin lafları edilmesine sinir oluyorum. evlilik zaten iki farklı insanın herşeye rağmen birlikte olmak için çaba göstermesi değilmidir.
baktım bişey yaptığı, bi inceliği, bişeyi akıl etmişliği yok,
ne kendimi üzücem dedim
temmuz evlilik yıldönümümüz,
şimdi yerini yapıyorum onun
''sanki beni istanbula götürecekmişsin, kızkulesi falan yapacakmışız gibi geliyo bana'' diyorum
her fırsatta duyuruyorum bunu, ''sanki bi akşam bilgisayarı getirip, buda istanbuldaki otelimiz diyceksin gibi geliyo banada '' diyo garibim
yaparım, acımam
Valla helal olsun süpersiniz
Tip olarak ise uzun saçlı, keçi sakallı, küpeli, elektro gitar çalan bir adam
Demek ki her erkeğin içinde bir kıro gizli
Erkek dovecek kadar kaba kadin esinin romantik olmamasindan sikayet ediyor. Pes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?