Kocam hiç romantik değil üstelik Gamsız....:((*

Gayet net anlatmışsın Arkadaşım👏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen gercek bir kadinsin bravo takmayip cozumler uretmissin benim sevgilimde odun bu yazdiklarini kafamin biryerine not aldim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evlendiğiniz insanı neden değiştirmek istiyorsunuz? Gerçek sevgi insanı olduğu gibi kabul etmekle başlar. Arkadaşınızın eşi öyle bir insan ama sizinki değil demekki? Herkesin karakter yapısı farklı. Siz ona zorla yaptırınca iyi mi olacak, içinden gelerek yapmayacak çünkü

Varsin güller hediyeler eksik kalsin esin sana sadik ve yardimci ise.
Ya ne yapacan aslinda öfke aninda kirip kirilmamak icin dogru hareket ediyor.
Bence sen isteklerini biraz degistirmeye calis veya sen ufak sürprizler yap ki oda belki karsilik versin :)

O da mi bunlari bosanmaya gerekli görüyor?
Yoksa sade sana göremi öyle?

Belirli bi süreden sonra romantik olmaması benim için sorun olmaktan çıktı. Mesela akşam eve geliyormu ilgi alaka gösteriyormu sana içten bi sarılma içten bi öpücük kondurabiliyorsa yemişim romantizmi olmasada olur. İlk zamanlar yeni evliyken üzülmedimmi üzüldüm. Kırılmadımmı kırıldım. Ama kocamla bunları konuştuk. Arada sırada küçük süprizler yapmaya başladı o kadar. Ama boşanacak kadar da önemli bulmuyorum romantizmi. Tabii herkesin kendi fikri

işte bu işte bu sizi tebrik ederim. sorunlarımızı aşmak için çözümler arayacağımıza hemen aman boşanalım gitsin lafları edilmesine sinir oluyorum. evlilik zaten iki farklı insanın herşeye rağmen birlikte olmak için çaba göstermesi değilmidir.

Romantik değilse değil nolmus zorla mi yani demek ki öyle bir karakterde değil Eşiniz sörf bu yüzden boşanmak düşünülür mu ya ne güzel kavgada bile sakinleşince konu salim diyor ev işlerine felanda yardim edermiş rahatlikmi batiyor yahu evliliğin iz 3 yili bile geçmemiştir eminim 4 yoldan veya 5 yoldan sonra takmazsiniz bu huyunu merak etme dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma derim ben

sen istiyorsun ki esin sana senin istedigin sekilde davransin. ama belki onun karakterine hic uymuyor oyle yapmak. bence durumu kabullen ve cok ustune gitme. her erkek romantik deyil ayrica. Uzgunum ama esin seni uzucek bir sey yapmiyorsa bence cok da uzatma, hele bosanma.

arkadaşlarınızın sevgılılerınden eşlerınden artık cok var..
ıkı gun sonra hepsı tukenıp gıdıyor..
sızın guzel bır saygınlıgınız var en azından eşinizin sıze olan tutumu oyle..
4 luk beklenemz degl mı..

Sen gercek bir kadinsin bravo takmayip cozumler uretmissin benim sevgilimde odun bu yazdiklarini kafamin biryerine not aldim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teveccühünüz
Biraz tuzlu oldum ama, ''belki sen ayarlasaydın daha uyguna getirirdin aşkım yaa'' modundaydım
Bana dert olacağına ona olsun

aman efenim estağfrullah
ama boşanma lafını hemen ağıza almak banada garip geliyor, orda da ben size katılıyorum..
bunlar sorun olarak görülmemeli..
sen ben yapılmamalı yani, bişey yapmak istiyosam ve eşim düşünmüyosa, ben düşünürüm yahu, içimde kalmaz hiç olmazsa

Valla helal olsun süpersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…