- 28 Nisan 2014
- 125
- 12
- 38
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Teveccühünüz
Biraz tuzlu oldum ama, ''belki sen ayarlasaydın daha uyguna getirirdin aşkım yaa'' modundaydım
Bana dert olacağına ona olsun
Oda eksiği olsun. Ne yapalım demekki bütün erkekler öyle. Yemeyi içmeyi sever ama iş romantizme gelince tık yok.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
burda o kadr çok okudum dışarıda öyle eşlere şahit oldumki önceki evliliğimde dahil buda olmayıversin diyorum çok büyük bir ihtiyaç deil en büyük ihtiyaç huzur sevgi saygı
Aynen katılıyorum size 👏 mesela yarın bizim evlilik yıldönümümüz. Ne alır bilmem. Ama bn bugünden kutlamak istedim yatak odasını balonlarla doldurdum. Evlilik senemizi temsil etsin diye 4 tane kırmızı gül aldım. Kısakollu gömlek. Bide güneş gözlüğü aldım. Akşam olmasını savırsızlıkla bekliyorum😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nice mutlu senelere ozman allah hep mutlu etsin çok güzel düşünmüşsünüz bende yıl dönümümüzde yapmayı planlıyorum kırmızı kalpli balonlar falan çok hoş olur
benimkide romantik değildir,
her defasında da ''aşkım ben yapmak istemediğimden değil, akıl edemediğimden'''
ama ben naptım, çözdüm adamı
madem sen akıl edemiyosun, ben ederim senin yerinede dedim
yakın tarihten bir örnek ;
sevgililer gününde 1 gün izin aldım,
haftasonuyla beraber 3 günlük kapadokya ayarladım,
Gittim müzekart aldım, örenyerlerini gezelim diye,
otelimizi ayarladım, parasını gönderdim..
akşam işten geldi, aldım bilgisayarı kucağıma, açtım oteli..
burası neresi dedi..
senin bana sevgililer günü hediyeennn dedim
''hahhh iyi yapmışsın, bana böyle şeylerle gel hatun''' diyo Odunummm
Kizlar öyle ozel gün olmasi falan şart değil durdistemiyorumlenmeksizin yani kavga ettigimiz icin değilbir surprize kafasini yorsun istiyorum...en yakin arkadaşımin eşi de odunun onde gideni esi oyle söylüyor:)) ama yeri geldiginde hos insani ozel hissettirecek surprizler yapıyor ve sirf eşini mutlu etmek icin kendini degistiriyor...benimki böyle hiç uğraş vermediginde kendimi onun gozunde değersiz hissediyorum ve bu beni cileden cikariyor..bir insanı görmezden gelmek ona yapılan en büyük kötülüktur derler ya ha iste ben onu yaşıyorum ve dün gece söylene soylene ne onu uyuttum ne kendim uyudum aksam 8 den gece 2 lere kadar kavga etttik..ya kirgin oldugumda bari hemen gitme ama yok benim asik suratini gormek istemiyormus ((
hahahah çok güzelmiş yanlız olmadığıma çok sevindim benim nişanlımda aynıı yaaa bende ayarlıyorum herşeyi hallediyorum gidiyoruz ben mutlu o mutluuu napalımmm bişey yapmıyo die oturup beklemekten sıkılıyo insan bari ben yapıyım dioo
kesinlikle doğru yoldasın
nişanlıykende böyleydik biz,
arabayla alırdı beni ''bugün napıyoruz söyle bakalım'' derdi direk
bikeresinde eskişehir ayarlamıştım günübirlik,
gezeceğimiz yerleride önem sırasına göre liste yaptım
benim odunum şu moddaydı : ''porsuk tamam, çiz üstünü.. odunpazarı tamam hatun çiz üstünü''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?