Kocam hiç romantik değil üstelik Gamsız....:((*

Teveccühünüz
Biraz tuzlu oldum ama, ''belki sen ayarlasaydın daha uyguna getirirdin aşkım yaa'' modundaydım
Bana dert olacağına ona olsun

Valla seni ornek alicam ilerde akil alinacak birisin bu konuda cnki kadnlar genelde trip ve kabris yaparak isi zora surukler ama sen tam tersini yaomissin:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oda eksiği olsun. Ne yapalım demekki bütün erkekler öyle. Yemeyi içmeyi sever ama iş romantizme gelince tık yok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

burda o kadr çok okudum dışarıda öyle eşlere şahit oldumki önceki evliliğimde dahil buda olmayıversin diyorum çok büyük bir ihtiyaç deil en büyük ihtiyaç huzur sevgi saygı

burda o kadr çok okudum dışarıda öyle eşlere şahit oldumki önceki evliliğimde dahil buda olmayıversin diyorum çok büyük bir ihtiyaç deil en büyük ihtiyaç huzur sevgi saygı

Aynen katılıyorum size 👏 mesela yarın bizim evlilik yıldönümümüz. Ne alır bilmem. Ama bn bugünden kutlamak istedim yatak odasını balonlarla doldurdum. Evlilik senemizi temsil etsin diye 4 tane kırmızı gül aldım. Kısakollu gömlek. Bide güneş gözlüğü aldım. Akşam olmasını savırsızlıkla bekliyorum😊

nice mutlu senelere ozman allah hep mutlu etsin çok güzel düşünmüşsünüz bende yıl dönümümüzde yapmayı planlıyorum kırmızı kalpli balonlar falan çok hoş olur

nice mutlu senelere ozman allah hep mutlu etsin çok güzel düşünmüşsünüz bende yıl dönümümüzde yapmayı planlıyorum kırmızı kalpli balonlar falan çok hoş olur

Teşekkür ederim. Hepimiz çok mutlu olalım inşallah. Ben rengarenk balonlar tercih ettim

hahahah çok güzelmiş yanlız olmadığıma çok sevindim benim nişanlımda aynıı yaaa bende ayarlıyorum herşeyi hallediyorum gidiyoruz ben mutlu o mutluuu napalımmm bişey yapmıyo die oturup beklemekten sıkılıyo insan bari ben yapıyım dioo

İlk hatan başka evliliklerle, başka eşlerle kendininkini kıyaslamak..
O arkadaşının eşi de ev işlerine yardım etmiyordur.
Sinirliyken çok kırıcı, kötü konuşmalar yapıyordur mesela.

Bunların yanında gelen hediyeyi, romantizmi ne yapayım?
Ev işlerine yardım eden adam karısını düşünüyordur, değer de veriyordur..

Herkesin dört dörtlük olduğunu mu sanıyorsun?
Bu boşanmak için bir sebep olmasın senin için yazık.
Onun düşünemediğini sen düşün, tamamla onu.
Zamanla o da sana eşlik eder, yeterki hemen pes etme..

Benim eşim de romantik değildir.
Beni sevdiğini hissedeyim, beni aldatmasın, huzurumuz olsun; varsın güllü dallı sofralar kurmasın
Bu iş boşanmaya nasıl gider yahu :44: Evlilik bitirmek bu kadar kolay mı?

Bu arada kadınlar birbirine genelde hep evliliğinin mutlu taraflarını anlatırlar. Çünkü kötü taraflarını anlattığımızda anlattıklarımızın koz olarak kullanılmasından korkarız.
Hepimizin evliliğinde sorunlar oluyor, mutlu anlarımız da oluyor.
Sen de gidip adamın başını yiyosun abuk sabuk konularla. Yok onun kocası şunu yapmış, yok bunu kocası şöyle yapmış, yazık valla adama...

Son düzenleme:
romantiklik mi önemli olan? Bence son sıralarda gelir.Ne önemli şeyler var evliliğin devam edebilmesi için.Çiçek alsa ne almasa ne,eşim daha 1 gün doğum günümü,evlilik yıl dönümümüzü kutlamamıştır.Bunun için mi boşanacağım yani? Benim önceliklerim farklı

kesinlikle doğru yoldasın
nişanlıykende böyleydik biz,
arabayla alırdı beni ''bugün napıyoruz söyle bakalım'' derdi direk
bikeresinde eskişehir ayarlamıştım günübirlik,
gezeceğimiz yerleride önem sırasına göre liste yaptım
benim odunum şu moddaydı : ''porsuk tamam, çiz üstünü.. odunpazarı tamam hatun çiz üstünü''

hahahah çok iyiymişşş hayırr insanın doğasında yoksa sonradan olmuyo bu işler ben bunu çözdümm ve kabullnedim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…