- 23 Aralık 2012
- 2.948
- 407
- 198
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Ufak bir sorun olarak bakmayın .çünkü gerçekten sinek küçük ama mide bulandiriyor.
Eşim iyiligine iyi ev islerind yardim eder akilli usludur ama hiç rimantik değil..sürpriz nedir bilmez o islerden HIC anlamaz...
kırılırim bu sefer sakinlesince konuşalım der gider baska odaya. Ama ben defalarc soyledim ben sinirliyken beni yalniz birakma sakinleştir yoksa kendimi değersiz hissediyor diye. Gercekten cok üzülüyorum ve uzuyorum da sonunda..bunun yuzunden kac kez bebek istegimizi de ileri attik..bosanmaya kadar gidiyor bu durum ama bosanmaya da yanasmiyoruz .arkadaslarimi görüyorum gullu masalar hediyeler...bizimki anornal mi ya da anormal bir istek mi bu...çok sey istemiyorum sevgisini göstersin
valla tavsiye ederim, yavaştan adamda başlıyo sanki program yapmaya
''haftasonu köyemi gitsek'' diye başladı ama olsun;
insanlık için küçük, eşim için büyük bi hamleydi bu
Resmen sabah sabah enerji verdiniz banaBayıldım enerjinize, pozitif yönünüze
Eski sevgilimde odundu, ne alacağımı, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ne istiyosan söyle alayım derdi
Çok tartıştık bu konular yüzünden.. İlk başlarda hep ben bir şeyler yapmaya çalışıyordum sonra bende usandım bıraktım
Evlenmiş olsaydık kesinlikle sizin bu yönteminizi uygulardım. Süpermiş, bayıldım
Sorun çıkarmak yerine çözüm üreten hatunlara hayranııımmmm
Aslan burcu kadını olarak çok romantik olduğum söylenemez ama sürprizleri, hediyeleri çok severim her kadın gibi
Kendimide eften püften şeyler için yıpratmam. Neticede hiç kimse benden daha değerli değil
Sizin yönteminizle mutlu olabilecek bir çok kadın var, yeterki gurur meselesi yapmasınlar.
Neden hep ben yapıyorum? Birazcıkta o düşünsün demesinler. Her şeyi erkekler yapmak zorunda değil demi ama ?
onu da öyle kabul edin. Adam romantik değil Hakım bey dersen tokmağı yersin kafana benden demesi
Benim babam da annem çiçek istediğinde yeşillik alır gelir al sana çiçek yemeğini yapta yiyelim derdi.
Annemde odun diye bağırırdı. Hoşuma giderdi bu halleri.. Şimdi eşim cok romantik biri ama babam gibi odunluk yapmasını da istiyorum
utandım
Valla bende sevgiliyken farkettim odunluğunu,
akıl etmiyo diye ayrılınırmı
sevgiliyken ilk yıldönümümüzdü, bana swarovski'den KÜNYE almış,
Çok şıktı ama tektaş beklentisi olan bir bayan için hayalkırıklığıydı
hiçbişey demedim teşekkür ettim sevindim sarıldım vs
sonracığıma gittim tek başıma, garantisiyle hediye paketiyle değiştirdim onu,
en parıltılısından bi tektaş aldım kendime swarovskiden
Buluştuk, ''bak değiştirdim ben künyemi, aslında sende bunu almak istiyodun eminim'' dedim
''tabi hayatım ben alırken yoktuki bundan, yoksa ben alırdım bunu'' dediKuyruğuda hep diktir
çıkardım verdim, al ozaman yarın akşam yemeğe çıkar beni, ozaman tak bunu bana dedim
Evet, çok güzel bir geceyi inşaa etmiş oldum
Ahahahah harika
Ama ben bunu eski sevgilime yapsam; "sen benim aldığımı beğenmeyip gittin değiştirdin mi? Ben biliyodum senin böyle bi şey yapacağını. O yüzden sana bir daha hediye falan yok!" derdi diye geçirdim aklımdan..
Ozaman iyiki o arkadaşın Sevgili adının başına ESKİ gelmiş
Allah hepinizden razi olsun ...bundan dolayi bosanilmaz ama bunun bende oluşturduğu etki ile saldırgan tavrımdan dolayi bosanilabilr..kendimi değersiz hissettigimde ben mi yaptiramiyorum acaba bunlari diyorum..ben soyletemiyorum heralde diye düşünüyorum..onun gercekten canina okuyorum.bu kacinci kavgamiz hep ayni sebepler etrafindayiz. Demek ki çözüm bulamıyoruz sadece uzerini ortup geçiştiriyoruz.yapmaya calisacagim diyo 2 gun sonra cicek sonra gene monotona bağlıyoruz(( seyy hatta vuruyorum ona..beni degersiz hissettirme banabunu yapma diye. Sinirib geçecekse vur ama artik yeter dedi en son normale dön.o sinirle vurdum da ,,/
aynısı benim başımda vardı. eşim değil sevgilimdi. 3 yıl çıktık. neyse... bi kere hediye almışlığı var onu da bi kere küstük istedi geri. sonra barıştık. bidaha bişey görmedim. ben ona ara sıra alıyodum içimden geliyodu bu ona çok yakışır çok beğenir diye düşünüp ucuz pahalı cebimde ne varsa o an işteama onda hala bişey yok. en son bi saat aldım o tip saatlerde çok hevesi vardı gençken taksın istedim :85: günlerce saçmaladı kaça aldın kaç para verdin kazıklandın kesin vs trip atıyo bi de en son saati geri verelim parasını düğünümüze harcarız deyince şalterler attı bende şutladım. düğün yaptığı falan da yok yanlış anlamayın, evlenmek içinmiş filan demeyin ayrıldık neyse şimdi doğum günümde vs işyerime çiçek gönderiyor ama artık çok geç
Siz muhakkak somut örnekler görmüşsünüzdür ama değinmeden geçemeyeceğim, etrafta evliliğinde sorun olup da tozpembe gösteren çok kadın var...
Hayatımızdaki örneklere bakarak çok net anlıyoruz bunu... Örneğin bir arkadaşım bir ortamda yine ortak bir arkadaşımızın sürekli eşiyle yaptıklarını, yaşadıklarını facebookta paylaşmasından dert yandı, rahatsız olduğunu, bunu ancak mutsuz bir insanın sanki öyle değilmiş gibi çabalamak için yapacağını söyledi... Yakındığı türden bir paylaşımı da çok geçmeden kendisi yaptı, demek ki o da aynı şeyi yapıyor... Yani herkes istediğini yapmakta, yaşamakta özgürdür ama neredeyse hepimiz abartılı sevgi gösterilerinin bir şeylerin üstünü örtmek için yapıldığında hemfikiriz... Aksi halde herkesin mahrem alanları var, sevgisini ifade edebilir, öyle bir kadına sahip olduğu için gururlu ve mutluysa bunu daha usturuplu ifade edebilir ama malum fıkra burada devreye giriyor; dünya milletlerinden hanımlara soruyorlar eşiniz sizi aldatsa ne yaparsınız diye, hepsi öldürmekten, yaralamaktan, terk etmekten bahsederken biz "Benim kocam yapmaz" diyoruz... Çoğu içi boş bir güven ya da sevilmediğinin düşünülmemesi için her durumda kuvvetli bir inkar...
Forumdaki örnekleri de görüyoruz mesela... Elbette sevgisini, bağlılığını ifade edecek insanlar, zaten gerçek bir sevgi insanın içinden taşar ama birisi eşinden yakınırken kendi eşinin jestlerini abartılı bir şekilde anlatıp "vah vah çok üzüldüm" diyen bir kadın hakkında ne düşünülebilir? Hangi kadın diğerinin "Şekerim beni kocam sevgiye boğuyor, sen acınacak haldeymişsin" tavrıyla daha iyi hissedebilir? "Beni kocam şöyle sever, böyle sever" diye anlatan, yazan kadın "Kim ne düşünürse düşünsün" diyebilir ama farkında olmalıdır ki çok azı doğru söylediğini düşünür...
Gelelim sizin durumunuza... Yukarıda yazdığım gibi başka kadınlar ne derlerse desinler kadınların en fazla yüzde onu memnundur gerçekte... Ya sonsuz bir sevgiyle sevilseler bile sevgi arsızı oldukları için yetinemez ve yine mutsuz olurlar ya da hayallerinde yaşadıklarını size gerçekte olmuş gibi anlatırlar... Gerçekten mutlu bir kadın asla hemcinslerine evliliğini, mutluluğunu ballandıra ballandıra anlatmaz, siz hiç güneşin doğudan doğduğunu saatlerce anlatan birini duydunuz mu? Ya da batıdan battığını? Hakikatler üzerinde uzun uzun konuşulmaz, sadece hayaller o kadar ağdalı dillendirilir... Yani belki de özendiğiniz, kendinizi kötü hissetmenize sebep olan kadınlar, evlilikler sizin durumunuzdan kat kat daha beterdir... Herkes çatısının altında gerçeklerini en acı haliyle yaşar, bir ortama girdiğinde acılarını ya süzgeçten geçirerek az anlatırlar ya da perdelemek için tersi yönde olumlu konuşurlar... Bir erkek aldatmıyorsa, muhabbeti çekiliyorsa, sizi seviyor akşam eve gelmekten memnunsa ve bunu hissediyorsanız boşanmış, eşini kaybetmiş, hayat arkadaşını bulamamış binlerce kadından iyi durumdasınız... Kendinizi kötü hissettiğinizde evliliğini çiçekli böcekli anlatan, yansıtan kadınları değil sizden kötü durumdaki kadınları düşünün, sizin mustarip olduğunuzu düşündüğünüz durumlar belki de yaşadıklarınızı yaşamamış ve onlara asla kavuşamayacak bir kadının tek mutluluğuydu ama Allah bunu size bağışladı... Bu bir teselli değil, sizin nasibiniz ve kaybetseniz inanın bu günlerinizi çok ararsınız... Allah ağzınızın tadını bozmasın...
bazen bayanlar olarak eşlerimize haksızlık ettiğimizi düşünüyorum. bayanlar olarak -hele de mükemmeliyetçi yapıda olanlar- hoşumuza gitmeyen en ufak bir davranışı sorun edip benim evliliğim - ilişkim kötü diye yaftalarız, oysa evlilik bu kadar küçük şeylerle zedelenmemesi gereken önemli bir yapı.
evet güzel sürprizler almak isteyebiliriz, en doğal hakkımız, ama almayınca gemileri yakmak neden?
neler dinliyorum danışanlarımdan her gün, en büyük sebep tatminsizlik, çünkü amaç eşinin çiçek almasından ziyade , Ayşe'nin eşi almış sen de al, yani özetle karşılaştırma yapıyor olmak, .....
tavsiyem eşinizi oluğu gibi kabul edin, böyle şeyler kavgaya, sonra boşanmaya götürecek sebepler değil...
çünkü herşeyimiz şekilci ,herşeyimiz başkalarına bağlı ,mutluluğumuzu ,kocamızı ,evimizi ,eşyamızı ,çocuklarımızı bile başkalarına endeskli yaşıyoruz ,mutlu olmaya vaktimiz mi kalıyor ,bunları hep yarıştırmamız lazım ,tüketim topluluğu ve kapitalist sistemin getirileri hep..
Ufak bir sorun olarak bakmayın .çünkü gerçekten sinek küçük ama mide bulandiriyor.
Eşim iyiligine iyi ev islerind yardim eder akilli usludur ama hiç rimantik değil..sürpriz nedir bilmez o islerden HIC anlamaz...
kırılırim bu sefer sakinlesince konuşalım der gider baska odaya. Ama ben defalarc soyledim ben sinirliyken beni yalniz birakma sakinleştir yoksa kendimi değersiz hissediyor diye. Gercekten cok üzülüyorum ve uzuyorum da sonunda..bunun yuzunden kac kez bebek istegimizi de ileri attik..bosanmaya kadar gidiyor bu durum ama bosanmaya da yanasmiyoruz .arkadaslarimi görüyorum gullu masalar hediyeler...bizimki anornal mi ya da anormal bir istek mi bu...çok sey istemiyorum sevgisini göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?