Kocam hiç romantik değil üstelik Gamsız....:((*

onu da öyle kabul edin. Adam romantik değil Hakım bey dersen tokmağı yersin kafana benden demesi
Benim babam da annem çiçek istediğinde yeşillik alır gelir al sana çiçek yemeğini yapta yiyelim derdi.
Annemde odun diye bağırırdı. Hoşuma giderdi bu halleri.. Şimdi eşim cok romantik biri ama babam gibi odunluk yapmasını da istiyorum

valla tavsiye ederim, yavaştan adamda başlıyo sanki program yapmaya
''haftasonu köyemi gitsek'' diye başladı ama olsun;
insanlık için küçük, eşim için büyük bi hamleydi bu

Resmen sabah sabah enerji verdiniz bana Bayıldım enerjinize, pozitif yönünüze
Eski sevgilimde odundu, ne alacağımı, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ne istiyosan söyle alayım derdi
Çok tartıştık bu konular yüzünden.. İlk başlarda hep ben bir şeyler yapmaya çalışıyordum sonra bende usandım bıraktım
Evlenmiş olsaydık kesinlikle sizin bu yönteminizi uygulardım. Süpermiş, bayıldım
Sorun çıkarmak yerine çözüm üreten hatunlara hayranııımmmm
Aslan burcu kadını olarak çok romantik olduğum söylenemez ama sürprizleri, hediyeleri çok severim her kadın gibi
Kendimide eften püften şeyler için yıpratmam. Neticede hiç kimse benden daha değerli değil
Sizin yönteminizle mutlu olabilecek bir çok kadın var, yeterki gurur meselesi yapmasınlar.
Neden hep ben yapıyorum? Birazcıkta o düşünsün demesinler. Her şeyi erkekler yapmak zorunda değil demi ama ?

utandım
Valla bende sevgiliyken farkettim odunluğunu,
akıl etmiyo diye ayrılınırmı
sevgiliyken ilk yıldönümümüzdü, bana swarovski'den KÜNYE almış,
Çok şıktı ama tektaş beklentisi olan bir bayan için hayalkırıklığıydı
hiçbişey demedim teşekkür ettim sevindim sarıldım vs
sonracığıma gittim tek başıma, garantisiyle hediye paketiyle değiştirdim onu,
en parıltılısından bi tektaş aldım kendime swarovskiden
Buluştuk, ''bak değiştirdim ben künyemi, aslında sende bunu almak istiyodun eminim'' dedim
''tabi hayatım ben alırken yoktuki bundan, yoksa ben alırdım bunu'' dedi Kuyruğuda hep diktir
çıkardım verdim, al ozaman yarın akşam yemeğe çıkar beni, ozaman tak bunu bana dedim
Evet, çok güzel bir geceyi inşaa etmiş oldum

Bence kesinlikle sorun etmemelisin. Erkeklerin çoğunda var bu sorun. Bu yüzden evliliğini bitirme asla.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla çok güldümmmm
Nekadar şükürsüz hatunlarız değilmi,
biri odun ayrılcam der,
öbürü romantik ama odunluk yapsın istiyorum der
çok alemiz biz :)))
Adamlar ağzıyla kuş tutsa, ''ben o kuşu istemiyodum, ayrılcam'' yazılır buralara

Ahahahah harika
Ama ben bunu eski sevgilime yapsam; "sen benim aldığımı beğenmeyip gittin değiştirdin mi? Ben biliyodum senin böyle bi şey yapacağını. O yüzden sana bir daha hediye falan yok! " derdi diye geçirdim aklımdan..

Ozaman iyiki o arkadaşın Sevgili adının başına ESKİ gelmiş

Ozaman iyiki o arkadaşın Sevgili adının başına ESKİ gelmiş

Keyfimden ayrılmadım herhalde
Bu arada arkadaşlık isteğini kabul edebildim mi anlamış değilim pek bilgim yok forumlarla alakalı :26:
Kafama estikçe mesai saatleri içinde girip bakıyorum işte

aynısı benim başımda vardı. eşim değil sevgilimdi. 3 yıl çıktık. neyse... bi kere hediye almışlığı var onu da bi kere küstük istedi geri. sonra barıştık. bidaha bişey görmedim. ben ona ara sıra alıyodum içimden geliyodu bu ona çok yakışır çok beğenir diye düşünüp ucuz pahalı cebimde ne varsa o an işte ama onda hala bişey yok. en son bi saat aldım o tip saatlerde çok hevesi vardı gençken taksın istedim :85: günlerce saçmaladı kaça aldın kaç para verdin kazıklandın kesin vs trip atıyo bi de en son saati geri verelim parasını düğünümüze harcarız deyince şalterler attı bende şutladım. düğün yaptığı falan da yok yanlış anlamayın, evlenmek içinmiş filan demeyin ayrıldık neyse şimdi doğum günümde vs işyerime çiçek gönderiyor ama artık çok geç

Bence çok abartmışsınız evliliğinize zarar veriyorsunuz. Her gün çiçek almayı mı bekliyorsunuz? hediyelerle çiçeklerlemi kendinizi değerli hissediyorsunuz bi kuru seni seviyorum en kolayı demişsiniz de. bence size değer verip vermemesiyle alakalı değil eşinizin karakteri böyle ve siz onu değiştirmeye çalışıyorsunuz. insan içinden geldiği gibi davranmalı eşim benim zorumla bana süpriz yapsa hiç mutlu olmam.

ayrıca aynı şekilde ben de kendimi çok değersiz hissediyodum :2: başkaları sevgilisine ne kadar değer veriyodu jestler falan. doğum günümde bile beni ağlatarak eve gönderdi bunları söylediğimde sen benim annemle tanışmadın ondan böyle yaptım falan diye alakasız şeylerden bahsediyor konuşmak bile mümkün değildi. hala da düşündükçe gıcık olup çok değersiz hissediyorum kendimi. hep böyle muamele görcem gibi geliyo :2:

bir psikolog olarak söylediğin her kelimeye katılıyorum, o kadar çok danışanım var ki, "mutluymuş gibi davranıyorum, " diyen,dediğin gibi gerçek mutluluk sadece birkaç kişi ile paylaşılır, her anını anlatan her anını abllandıla ballandıra paylaşan kişilerin her zaman doğruyu anlattıklarından emin olmayın, sadece bir tavsiye, kimse ile karşılaştırma yapmayın...

Son düzenleme:
bazen bayanlar olarak eşlerimize haksızlık ettiğimizi düşünüyorum. bayanlar olarak -hele de mükemmeliyetçi yapıda olanlar- hoşumuza gitmeyen en ufak bir davranışı sorun edip benim evliliğim - ilişkim kötü diye yaftalarız, oysa evlilik bu kadar küçük şeylerle zedelenmemesi gereken önemli bir yapı.
evet güzel sürprizler almak isteyebiliriz, en doğal hakkımız, ama almayınca gemileri yakmak neden?
neler dinliyorum danışanlarımdan her gün, en büyük sebep tatminsizlik, çünkü amaç eşinin çiçek almasından ziyade , Ayşe'nin eşi almış sen de al, yani özetle karşılaştırma yapıyor olmak, .....
tavsiyem eşinizi oluğu gibi kabul edin, böyle şeyler kavgaya, sonra boşanmaya götürecek sebepler değil...

çünkü herşeyimiz şekilci ,herşeyimiz başkalarına bağlı ,mutluluğumuzu ,kocamızı ,evimizi ,eşyamızı ,çocuklarımızı bile başkalarına endeskli yaşıyoruz ,mutlu olmaya vaktimiz mi kalıyor ,bunları hep yarıştırmamız lazım ,tüketim topluluğu ve kapitalist sistemin getirileri hep..

kesinlikle katılıyorum...
facebook çıkalı insanlar her yaptığını yediğini içtiğini gezdiğini paylaşıyor, sonra herkes paylaşmaya kalkıyor, paylaşmayınca, yorum almayınca beğenilmediği duygusuna kapılıyor. -ki bu duygu en olumsuz duygulardan biridir, onaylanmama, istenmeme vb. - kapsar...

sonra oradaki paylaşımları görünce ister istemez karşılaştırmaya gideriz, evliliğimin ilk aylarında yaptığım en büyük hataydı... 7 aylık evliyim şu an ve en yakın arkadaşımla iki ay arayla evlendik, kendisi her anını paylaşan birisidir, eşimi yıprattım biz de yapalım, biz de gidelim diye, şimdi çok pişmanım,
ben eşimin, bakışına gülüşüne kurban olurum, aldığı çiçeğe değil...karşılaştırma yapmak en büyük hata...öyle olunca gerçekten eğlenmiyor mutlu olamıyor zaten insan...

bir arkadaşımın yüksek lisans tezinden çıkan sonucu paylaşmak isterim... lise öğrencilerinin bir çoğu paylaşım yapmak için ya da başkalarına anlatmak, övünmek için geziyor, eğleniyor, - ya da eğleniyor - gibi yapıyor...toplum olarak pek de farklı değiliz, yetişkinler olarak da.

Esiniz romantik degil diye hem bosanmaya kalkiyosunuz hemde adama el kaldiriyosunuz,vuruyosunuz oyle mi?
Hemde bu adamin sucu eve gelirken cicek getirmemek ? Ickisi kumari metresi hic bişeyi yok hemde ?
Allah oyle kocayi hakedene versin iste haketmeyenin elinde noluyomus gorduk
Benim abim kardesim sizin gibi bi kadinin elinde olcak he ? 1 dakka yaninizda tutmazdim bu nedir ya
Bi kadin acsa konuyu konu ne olursa olsun bana vurdu dese ortaligi yikiyoruz ne ayip dimi adami yerden yere vuruyoruz sizin ne farkiniz var ondan ?
He ben kiz erkek farketmez ben erkek olsaydimda farketmez birisi bana eften puften bi sebeple vurmaya kalksa asla ve asla geri cekilmem bu nedir ya ya kıymetini bilin yada cidden bosanin

boşanmak bu kadar kolay mı ya? insanlar ne konular açıyor burada. konu sahibinin okumasını rica ediyorum. insanların şiddet, aldatma gibi çok ciddi sorunları var. masayı gülle donatmadı diye boşanılır mı? bu hayat görüşüyle hayata devam ederseniz çok mutsuz olursunuz. yaşınız küçük herhalde. olgunlaştıkça böyle şeylere takmamayı öğrenirsiniz.

boşver benimki de değildir ama ben de değilimdir.ilk çıkarken yapardı ben sinir olurdum bana komik geliyo klişe romantizm hele ki..benimkinin özel gün takıntısı var o zamanlarda yapmaktan hoşlanmaz bazen aklına eser hiç olmucak bi zamanda hediye alır falan..ama öle güller şiirler kemanlar vb. vıcık vıcık romantizm hiç tarzım değil sosyal medyada paylaşanlara da kızarım çok...kocası pırlanta almıs hemen paylaşan bi arkadas var ..bana resmen görgüsüzlük geliyor bir de yazmazlar mı kocişin bana hediyesi falan filan hem gülüyorum hem de çok sinir olurum..biz iyiyiz bu konuda eşimin durumu beni rahatsız etmiyo ..çok nadir çoşar o da yeter bana...bi de ben çok kolay mutlu olurum ..yükseklerde değil gözüm sen de eşini olduğu gibi kabul edersen daha mutlu olursun..bırak o da öle olsun değiştirmeye çalışma anladığım kadarıyla biraz bunaltmışsın ...ve inadına o davranısı gösterıyor..sürekli sen şölesin dersen o da bu durumu kabul eder ve değişen birşey olmaz motive etmeye çalış bır de en onemlısı başkalarının kocasının ne yaptığına kafanı takma...benimki nikaha giderken 2 saat önce evlenme teklıf ettı...hatırlarız arada güleriz...yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…