Kocam için kardeşi gibi olmuşum

Size dini içerikli bir soru sorulmadan, böyle bir konu açılmadan nasıl dini yorum yapabiliyorsunuz? Hem forumlarda dini içerikli yazışmalar yasak.

Ben 43 yaşındayım o 53

Yahu arkadaşım biz sizden büyüğüz karı koca , ne bitmesi , ne yaşlısı
Şimdi burda 20 li yaşlarda çok kadın vat , 50 li yaşları bastonla yürüyor zannediyor onlar
Gayet dinç, sağlıklı, hormonların tavan olduğu yaşlar
Eşinizin ya fiziksel bir sorunu var ya da size olan sevgisi tamamen bitmiş
Ne yapacağınıza kendiniz karar verin
İşiniz gücünüz gelirsiniz varsa bosayin gitsin , hayatınıza bakın, daha çok gençsiniz

Gel benim cennete gir. Kendi iyiligin icin? Nasil geliyor kulaga? Hosuna gitti mi? Bi dogru sizin ki degil heralde. Bence benim ki daha dogru. Nasi olucak?

Adam hayatini yasiyo zaten. Konu sahibi kabul etmek istemiyor. Ayrilmaktan korkuyor cunku. Butun olay bu

Yaş kaç acaba ki neden böyle uzaklaştınız

Başka konusu da mı var? Yeni uyeymis gibi açmış konuyu
Yani yaşları çok genç, adam sevmiyor kadını belli ki , bu ısrar neden
Yok yaslar 3 asagi iniyo 5 yukari cikiyor. 1 ogullari var. Adam kadinla birlikte olmuyor. Bosanmak istedigini de soyledi. Sonjnda konu sahibi fark etti ki eski sevgilisiyle gorusuyomus. Bizim kizlar cin gibi. Kacmiyo kimseden bisey.

Yahu bi koca böyle hissetse de karısına bunu şak diye söyler mi? Kavga esnasında falan olsa sinirden demiştir derdim ama bu adamın sevgisi de bitmiş. Yahu en basitinden canı istemese de karısını mutlu etmek için yapmayı dener. Konuyu irdeleyin bu lafı edip köşesine çekilemez.
…..
Oooo olay zaten çözülmüş

Dini nikahin gittiğini nerden cikardiniz? Diyanet isleri baskanliginin sayfasina bakarsaniz resmi nikahin dini nikah yerine gectigi, nikahin esas amacinin "etrafa duyurmak, çevrenin bilmesi" oldugunu, resmi nikah herkese duyuruluyorsa amacin gerceklestigini yazdığını görürsünüz.
Su an yazdıklarınızın konuyla hic alakasi yok ya

Yok yaslar 3 asagi iniyo 5 yukari cikiyor. 1 ogullari var. Adam kadinla birlikte olmuyor. Bosanmak istedigini de soyledi. Sonjnda konu sahibi fark etti ki eski sevgilisiyle gorusuyomus. Bizim kizlar cin gibi. Kacmiyo kimseden bisey.
ne yazsak buluruz bu konuları, bugün çay molamı papatya kokulunun konularını okuyarak geçirmek istiyorum ama bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…