Ben 43 yaşındayım o 53
Size dini içerikli bir soru sorulmadan, böyle bir konu açılmadan nasıl dini yorum yapabiliyorsunuz? Hem forumlarda dini içerikli yazışmalar yasak.Dini nikah gidince resmi nikahın kağıt üzerinde evli görünmesinin ne gibi geçerliliği olabilir dinini yaşayan biri için?
Ayrıca kendi cennetimize sokmaya calisiyorsak bilin ki sizin iyiliginiz içindir.
Linçlemek için fırsat kollayan bir grup var siz de onların sözcülüğünü yapıyorsunuz sanırım
Ben 43 yaşındayım o 53
Gel benim cennete gir. Kendi iyiligin icin? Nasil geliyor kulaga? Hosuna gitti mi? Bi dogru sizin ki degil heralde. Bence benim ki daha dogru. Nasi olucak?Dini nikah gidince resmi nikahın kağıt üzerinde evli görünmesinin ne gibi geçerliliği olabilir dinini yaşayan biri için?
Ayrıca kendi cennetimize sokmaya calisiyorsak bilin ki sizin iyiliginiz içindir.
Linçlemek için fırsat kollayan bir grup var siz de onların sözcülüğünü yapıyorsunuz sanırım
Adam hayatini yasiyo zaten. Konu sahibi kabul etmek istemiyor. Ayrilmaktan korkuyor cunku. Butun olay buYahu arkadaşım biz sizden büyüğüz karı koca , ne bitmesi , ne yaşlısı
Şimdi burda 20 li yaşlarda çok kadın vat , 50 li yaşları bastonla yürüyor zannediyor onlar
Gayet dinç, sağlıklı, hormonların tavan olduğu yaşlar
Eşinizin ya fiziksel bir sorunu var ya da size olan sevgisi tamamen bitmiş
Ne yapacağınıza kendiniz karar verin
İşiniz gücünüz gelirsiniz varsa bosayin gitsin , hayatınıza bakın, daha çok gençsiniz
Adamin sevgilisi var yalniz. Doktor sevgiliBazı istisnalar dışında yaş farkı evlilikte gelecekte sorun oluyor diyoruz bazıları hemen savunmaya geçiyor. Al işte.
Adam hayatini yasiyo zaten. Konu sahibi kabul etmek istemiyor. Ayrilmaktan korkuyor cunku. Butun olay bu
Yaş kaç acaba ki neden böyle uzaklaştınızArkadaşlar derdim büyük. İşin içinden çıkamadım. Burayi takip ediyordum ilk deda konu açmaya karar verdim. Derdini söylemeyen derman bulamaz musali.
Uzun yıllardır evliyiz çocuk büyüdü. Ama. cinsellik son yıllarda azalarak bitti. Ancak okuduğum bildiğim böyle olunca evlilikler bitermiş. Ben ne kadar yaklaşsam istemiyor. Benim için kardeşim gibisin artık bişey hissetmiyorum sana dedi bu sabah. Tövbe yarabbim ne tuhaf bir durum ya. Israr da edememki. Neden bitti anlamadim, başka biri yoktur eminim. Benden bıkmış olabilir sadece bu aklıma geliyor. Nasil ayrıntı vereyim daha, soru cevap yapalım. Bide hiç bu konuları sevmiyor konuşmuyor kapatıyor konuyu.
Kız adam hasta, Elvis de binayı terk etmiş zaten, nereye hayatını yaşıyo?Adam hayatini yasiyo zaten. Konu sahibi kabul etmek istemiyor. Ayrilmaktan korkuyor cunku. Butun olay bu
Yok yaslar 3 asagi iniyo 5 yukari cikiyor. 1 ogullari var. Adam kadinla birlikte olmuyor. Bosanmak istedigini de soyledi. Sonjnda konu sahibi fark etti ki eski sevgilisiyle gorusuyomus. Bizim kizlar cin gibi. Kacmiyo kimseden bisey.Başka konusu da mı var? Yeni uyeymis gibi açmış konuyu
Yani yaşları çok genç, adam sevmiyor kadını belli ki , bu ısrar neden
Ne hastasi bre. Adamin doktor sevgilisi var.Kız adam hasta, Elvis de binayı terk etmiş zaten, nereye hayatını yaşıyo?
Sevgilisi değil be, konuşuyo öyle, kadının haberi bile yok sevgilisi olduğundan sjsjsjkskskeek.Ne hastasi bre. Adamin doktor sevgilisi var.
Dini nikah gidince resmi nikahın kağıt üzerinde evli görünmesinin ne gibi geçerliliği olabilir dinini yaşayan biri için?
Sevgilisi değil be, konuşuyo öyle, kadının haberi bile yok sevgilisi olduğundan sjsjsjkskskeek.
ne yazsak buluruz bu konuları, bugün çay molamı papatya kokulunun konularını okuyarak geçirmek istiyorum ama bulamadımYok yaslar 3 asagi iniyo 5 yukari cikiyor. 1 ogullari var. Adam kadinla birlikte olmuyor. Bosanmak istedigini de soyledi. Sonjnda konu sahibi fark etti ki eski sevgilisiyle gorusuyomus. Bizim kizlar cin gibi. Kacmiyo kimseden bisey.
Papatyanin drami. Kiz napicak adam seks hayatini gelip karisiyla mi tartisicak jcjcjSevgilisi değil be, konuşuyo öyle, kadının haberi bile yok sevgilisi olduğundan sjsjsjkskskeek.
Toprak attik ustune. Jxjjxj50 yaş için bir ayagi cukurda falan yazıldı mi? Takip edemedim.
Katip adam yıllardır karısından uzak duruyor terk etme sadece karısına özel muhtemelen. Sevgilisi olmasa bile yaşıyordur hayatını dışarıda.Kız adam hasta, Elvis de binayı terk etmiş zaten, nereye hayatını yaşıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?