Adamin sevgilisi var yalniz. Doktor sevgili
PekiAdamın doktor sevgilisi olabilir ancak libidosu yüksek insan isterse 10 sevgilisi olsun karısıyla birlikte olmadan duramaz.
E adamın doktor sevgilisi var da adam da bu kadının daha nelerini yakalasınNe hastasi bre. Adamin doktor sevgilisi var.
Adam diyabet hastası idi. Kilolu diye de hatırlıyorum. Sertleşme sorunları oluyor diyabet hastalarında. Aktif bir cinsel hayatı yoktur diye düşünüyorum.Adamın doktor sevgilisi olabilir ancak libidosu yüksek insan isterse 10 sevgilisi olsun karısıyla birlikte olmadan duramaz.
Ay o zaman kus ölmüs olabilr gercekten. Daha neyi kasiyo ki bu kadin seks yok diye.Adam diyabet hastası idi. Kilolu diye de hatırlıyorum. Sertleşme sorunları oluyor diyabet hastalarında. Aktif bir cinsle hayatı yoktur diye düşünüyorum.
Hakikaten de çukurda yalnız. Şekeri prostatı varmış adamın.50 yaş için virbayagi cukurda falan yazıldı mi? Takip edemedim.
KismetHakikaten de çukurda yalnız. Şekeri prostatı varmış adamın.
Adam diyabet hastası idi. Kilolu diye de hatırlıyorum. Sertleşme sorunları oluyor diyabet hastalarında. Aktif bir cinsle hayatı yoktur diye düşünüyorum.
Dini nikahı ne sanıyorsunuz? Bir çiftin zina yapmadığını göstermek için kıyılan, günümüz resmi nikahıyla denk, kadının haklarını koruyan bir şey. İbadet değil, farz değil. Ben de dini nikah yaptırdım. Resmi nikahtan bir farkı oldugunu görmedim. Şahitler, sözlü beyanlar, nikahı kıyan bir yetkili.Dini nikah gidince resmi nikahın kağıt üzerinde evli görünmesinin ne gibi geçerliliği olabilir dinini yaşayan biri için?
Ayrıca kendi cennetimize sokmaya calisiyorsak bilin ki sizin iyiliginiz içindir.
Linçlemek için fırsat kollayan bir grup var siz de onların sözcülüğünü yapıyorsunuz sanırım
43 yasina bu yastan sonrami diyorsunuz???? Ben 37 yasindayim ve flört donemimdeyimBen 43 yaşındayım o 53
Sizinle alakalı değil yorumum ama buraya gelip sevgilimle aramızda 10 yaş var ama çok dinamik çok da seviyorum diyen kızlara ders olsun konunuz... yaş ilerledikçe yaş farkı belirginleşiyor malesef. .. dini anlamda sıkıntılı bi cümle ahlaki anlamda çok daha sıkıntılı, umarım konuşup çözersiniz ama zor görünüyor.Ben 43 yaşındayım o 53
Yani uzatmayım diyorum ama resmi nikah dini nikah yerine geçer evet ama kiyilirken geçerlidir bu . Nikah gecersiz olduğunda resmi nikah var denemez .Dini nikahin gittiğini nerden cikardiniz? Diyanet isleri baskanliginin sayfasina bakarsaniz resmi nikahin dini nikah yerine gectigi, nikahin esas amacinin "etrafa duyurmak, çevrenin bilmesi" oldugunu, resmi nikah herkese duyuruluyorsa amacin gerceklestigini yazdığını görürsünüz.
Su an yazdıklarınızın konuyla hic alakasi yok ya
Sizin acinizdan oyledir muhtemelenYani uzatmayım diyorum ama resmi nikah dini nikah yerine geçer evet ama kiyilirken geçerlidir bu . Nikah gecersiz olduğunda resmi nikah var denemez .
Farz değil mi hanimefendi dalga mı geçiyorsunuz ? Resmi nikah da dini nikah yerine geçer şahitler ve kelimeler doğrultusunda . Sizin için anlam ifade etmiyo olabilir ama farz olduğunu inkar edemezsinizDini nikahı ne sanıyorsunuz? Bir çiftin zina yapmadığını göstermek için kıyılan, günümüz resmi nikahıyla denk, kadının haklarını koruyan bir şey. İbadet değil, farz değil. Ben de dini nikah yaptırdım. Resmi nikahtan bir farkı oldugunu görmedim. Şahitler, sözlü beyanlar, nikahı kıyan bir yetkili.
Ben açımı kendi fikirlerim doğrultusunda belirlemiyorum . Dilediğiniz gibi lincleyebilirsiniz beni bir şekilde cevap verir veya susarım ama dini kendi kiliflariniza uyduramazsinizSizin acinizdan oyledir muhtemelen
Burda dini yorum yapamazsiniz. YasssakBen açımı kendi fikirlerim doğrultusunda belirlemiyorum . Dilediğiniz gibi lincleyebilirsiniz beni bir şekilde cevap verir veya susarım ama dini kendi kiliflariniza uyduramazsiniz
Bunlar ne bende aydinlatin lütfen.E adamın doktor sevgilisi var da adam da bu kadının daha nelerini yakalasınsanallarda mesajlarını aldatmasını yakalamıştı kocası zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?