Karşılık vermeniz serbest heralde :)Burda dini yorum yapamazsiniz. Yasssak
Bunlar ne bende aydinlatin lütfen.
Ben size dini fetva mi veriyorum?Karşılık vermeniz serbest heralde :)
Yooo aynı evi yatağı paylaşmaktan rahatsız olmuyormuş ayrıca gayet resmi nikahlı eşiymiş konu sahibinin...sizin için ne gibi bir sakıncası varİslami kural bilmiyorum derken nikahsız mi evlenmistiniz ? Şuan da nikahsız biriyle aynı evi, yatağı paylaşmak sizin için sorun teşkil etmiyor mu ?
Bende aynı şeyi hissettim. Önceki nicki clementine78 idi galibaDoktor eski sevgili noldu acaba.
Sürekli farklı üyeliklerle gelip bazı önemsiz(!) ayrıntıları atlayarak tekrar soruyor.
Bahar kokusu mu bahar kokulu mu oyle bisey de vardiBende aynı şeyi hissettim. Önceki nicki clementine78 idi galiba
Ufak bir google araması ile bile görebilirsiniz bunu. Dini yorum yapmayı sürdürmek istemiyorum.Farz değil mi hanimefendi dalga mı geçiyorsunuz ? Resmi nikah da dini nikah yerine geçer şahitler ve kelimeler doğrultusunda . Sizin için anlam ifade etmiyo olabilir ama farz olduğunu inkar edemezsiniz
Konudan bağımsız nickini ve avatar fotonu her gördüğümde gülmek geliyorKendisi o olmadıgına çok emin hep
Ama enseleniyor her seferinde, deli mi ne sürekli aynı soruyu sorup ne cevap almayı bekliyorsa artık.
Dini nikahli eşi olup İslami kural bilmediğini söyledi konu sahibi bilgilendirmek amaçlı yazdım . Herkes müslüman olmak zorunda değil tabi ki ama müslümansa ve bilmiyorsa diye uyarmak istedim .Yooo aynı evi yatağı paylaşmaktan rahatsız olmuyormuş ayrıca gayet resmi nikahlı eşiymiş konu sahibinin...sizin için ne gibi bir sakıncası var
Ben Müslümanım fakat herkes Müslüman olmak zorunda mı? Ne biçim sorular değişik
Ufak bir Google araştırmasına gerek duymayacak kadar bilgi sahibiyim bu konuda.Ufak bir google araması ile bile görebilirsiniz bunu. Dini yorum yapmayı sürdürmek istemiyorum.
Esra Ezmeci bir psikolog. Sizce bu yöntemler psikoloji bilimine uygun mu? Tuzlu suyun ne gibi bir etkisi olabilir?Esra ezmeciye bu bakin tuzlu suyu capalamayi oneren cok bilemedim şimdi
Esra Ezmeci bir psikolog. Sizce bu yöntemler psikoloji bilimine uygun mu? Tuzlu suyun ne gibi bir etkisi olabilir?
??Ablacim ayni seyleri yazıp duruyosun anlamayacak miyiz sence? yeme bizi
Ben konu sahibi olarak islami kural bilmediğimi söylemedim. İlgilenmiyorum demiş olabilirim. Dini nikah ilgimi hiç çekmedi çünkü.Dini nikahli eşi olup İslami kural bilmediğini söyledi konu sahibi bilgilendirmek amaçlı yazdım . Herkes müslüman olmak zorunda değil tabi ki ama müslümansa ve bilmiyorsa diye uyarmak istedim .
Bu kadar büyütülecek birşey olduğunu düşünmüyorum
küçük çocuğunuz var mı çalışıyor musunuz?Bu diyebileceğin en kötü şey dedim. Evet dedi. Hatta ne istersen haklısın dedi. Ayrılmak demek istedi.
Hiç kıskanma huyu yok hiç. Hayatında kimseyi kıskanmaz.küçük çocuğunuz var mı çalışıyor musunuz?
çok eski bir taktiktir ama kıskandırmayı denediniz mi hiç?
giyinip süslenip dışarı çıkmak.. onu umursamadan yaşamak vs gibi
eğer kıskanılması gereken durumlarda kıskanmazsa da durum vahim
ayy kimdi bu kişi bir çözemedimOoo sexting reis hoşgeldin gel otur soluklan şöyle
Adamın doktor sevgilisi olabilir ancak libidosu yüksek insan isterse 10 sevgilisi olsun karısıyla birlikte olmadan duramaz.
Dini nikah gidince resmi nikahın kağıt üzerinde evli görünmesinin ne gibi geçerliliği olabilir dinini yaşayan biri için?
Ayrıca kendi cennetimize sokmaya calisiyorsak bilin ki sizin iyiliginiz içindir.
Linçlemek için fırsat kollayan bir grup var siz de onların sözcülüğünü yapıyorsunuz sanırım
Bunu anlayamıyorum ne karıştı böyle,?ayy kimdi bu kişi bir çözemedim
çatlayazaaaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?