- 30 Aralık 2009
- 23.874
- 96.056
- 1.123
Doktoru yazmamış bu sefer geçen ondan anladık diyeAyy yeter ya nikah düşüp düşmemesi mevzusu öğ geldi.
Konu sahibesi sen de yeni siteye üye olmuş numarası yapma Allasen, kim oldugunu biliyoruz işte.
Ablacım Bi daha bağlaç olan ki leri ayrı yaz Bi de öyle dene şahsen ben ordan anladım.Bunu anlayamıyorum ne karıştı böyle,?Mune yardımcı olurmusunuz acaba? Arkadaşlar bişeylerle karistiriyor.
Noldu ya foton gittiBunu anlayamıyorum ne karıştı böyle,?Mune yardımcı olurmusunuz acaba? Arkadaşlar bişeylerle karistiriyor.
Bununla o farklı ama . Nikah kiyarken geçerli olur resmi evet. Ama dini nikahı gideren şeyler vardır bunlar meydana geldiği zaman dinde nikahsız ama resmiyette nikahlı görünürsünüz.Evet demişsin. Bu ne demek? Dini nikahın düşerse resmi nikahının Bi geçerliliği kalmıyor dinde demişsin. O zaman hiç dini nikah kıymayan evli bile sayılmıyor dinen demek.
Kokmaz?Esra Ezmeci bir psikolog. Sizce bu yöntemler psikoloji bilimine uygun mu? Tuzlu suyun ne gibi bir etkisi olabilir?
Artık cecwp yazmayacağım size. Dert anlatayım dedim dert sahibin oldum. Değil ya hani diyelkmki yeniden üye oldum geçmiş konuları kapadım. Bu konuyla ne alakası var? Sadece kötü niyete hizmet eder bu yaptığınız. Allaha havale edip geçiyorum.Ayy yeter ya nikah düşüp düşmemesi mevzusu öğ geldi.
Konu sahibesi sen de yeni siteye üye olmuş numarası yapma Allasen, kim oldugunu biliyoruz işte.
İyi ama siz yine geçmiş konuda konu açmışsınız daha önce de yaptığınız gibi. Hani bambaşka bir konu olsa tamam da aynı konuyu farklı farklı uyeliklerle açıp nasıl bir yorum alacağınızı düşünüyorsunuz ki?Artık cecwp yazmayacağım size. Dert anlatayım dedim dert sahibin oldum. Değil ya hani diyelkmki yeniden üye oldum geçmiş konuları kapadım. Bu konuyla ne alakası var? Sadece kötü niyete hizmet eder bu yaptığınız. Allaha havale edip geçiyorum.
Görmeyeceğim yazdıklarınızı bilginiz olsun. Tebrik ederim
Yada karşı cinseErkeklerde yaş geçince performans düşüyor bu seferde karşısından utanıyor
Aslında yaşta çok birşey yok, daha çok sağlıklı yaşama dikkat edilmemesi kaynaklı diye düşünüyorum.İşte bütün bunlar yaşın ilerlemesi ile vücutta meydana gelen değişiklikler.
Degil ya derken?Artık cecwp yazmayacağım size. Dert anlatayım dedim dert sahibin oldum. Değil ya hani diyelkmki yeniden üye oldum geçmiş konuları kapadım. Bu konuyla ne alakası var? Sadece kötü niyete hizmet eder bu yaptığınız. Allaha havale edip geçiyorum.
Görmeyeceğim yazdıklarınızı bilginiz olsun. Tebrik ederim
Erkeklerin 50ye yaklasinca gaylestigini sanan varmis yahu hxhxhdhYada karşı cinseilgileri artıyormuş.
Ben açımı kendi fikirlerim doğrultusunda belirlemiyorum . Dilediğiniz gibi lincleyebilirsiniz beni bir şekilde cevap verir veya susarım ama dini kendi kiliflariniza uyduramazsiniz
İslam herkesin kendi görüşünü aldığı kafasına göre hareket etme nefsine yan çıkma dini değil. Gidin Kuranı kerimi okuyun o zaman. Size yorum yapmadım avukatlığı da size düşmez
Hep onun iyiligi icin ama hdhdhIngilizce'de bir terim var 'unsolicited advice' diye, su iki yoruma cuk oturuyor. Talep edilmeden verilen tavsiyeler icin soyleniyor. Kadin A diyor, yorum Z'de, kadin Z ile ilgilenmiyorum diyor, ama ilgileniyorsa diye uyarmak istedim diye israr ediliyor
De ki oyle ama velev ki oyle degil ne alakasi varSen o eski üyesi . Adamı bi sal ya. Yazık adama.
Laftan anlamiyorsun.
Aslında bu tarz annem gibisin kardeşim gibisin gibi cümleler nikahı da düşürebilir çok tehlikeli Allah korusun dini nikah biterse yaptığınız her ilişki zinaya girer bu konuyu araştırmanızı öneririmArkadaşlar derdim büyük. İşin içinden çıkamadım. Burayi takip ediyordum ilk deda konu açmaya karar verdim. Derdini söylemeyen derman bulamaz musali.
Uzun yıllardır evliyiz çocuk büyüdü. Ama. cinsellik son yıllarda azalarak bitti. Ancak okuduğum bildiğim böyle olunca evlilikler bitermiş. Ben ne kadar yaklaşsam istemiyor. Benim için kardeşim gibisin artık bişey hissetmiyorum sana dedi bu sabah. Tövbe yarabbim ne tuhaf bir durum ya. Israr da edememki. Neden bitti anlamadim, başka biri yoktur eminim. Benden bıkmış olabilir sadece bu aklıma geliyor. Nasil ayrıntı vereyim daha, soru cevap yapalım. Bide hiç bu konuları sevmiyor konuşmuyor kapatıyor konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?