Kocam için kardeşi gibi olmuşum

Evet demişsin. Bu ne demek? Dini nikahın düşerse resmi nikahının Bi geçerliliği kalmıyor dinde demişsin. O zaman hiç dini nikah kıymayan evli bile sayılmıyor dinen demek.
Bununla o farklı ama . Nikah kiyarken geçerli olur resmi evet. Ama dini nikahı gideren şeyler vardır bunlar meydana geldiği zaman dinde nikahsız ama resmiyette nikahlı görünürsünüz.

Ayy yeter ya nikah düşüp düşmemesi mevzusu öğ geldi.
Konu sahibesi sen de yeni siteye üye olmuş numarası yapma Allasen, kim oldugunu biliyoruz işte.
Artık cecwp yazmayacağım size. Dert anlatayım dedim dert sahibin oldum. Değil ya hani diyelkmki yeniden üye oldum geçmiş konuları kapadım. Bu konuyla ne alakası var? Sadece kötü niyete hizmet eder bu yaptığınız. Allaha havale edip geçiyorum.
Görmeyeceğim yazdıklarınızı bilginiz olsun. Tebrik ederim

Son düzenleme:
İyi ama siz yine geçmiş konuda konu açmışsınız daha önce de yaptığınız gibi. Hani bambaşka bir konu olsa tamam da aynı konuyu farklı farklı uyeliklerle açıp nasıl bir yorum alacağınızı düşünüyorsunuz ki?

Degil ya derken?

Ben açımı kendi fikirlerim doğrultusunda belirlemiyorum . Dilediğiniz gibi lincleyebilirsiniz beni bir şekilde cevap verir veya susarım ama dini kendi kiliflariniza uyduramazsiniz

İslam herkesin kendi görüşünü aldığı kafasına göre hareket etme nefsine yan çıkma dini değil. Gidin Kuranı kerimi okuyun o zaman. Size yorum yapmadım avukatlığı da size düşmez

Ingilizce'de bir terim var 'unsolicited advice' diye, su iki yoruma cuk oturuyor. Talep edilmeden verilen tavsiyeler icin soyleniyor. Kadin A diyor, yorum Z'de, kadin Z ile ilgilenmiyorum diyor, ama ilgileniyorsa diye uyarmak istedim diye israr ediliyor

Hep onun iyiligi icin ama hdhdh

Aslında bu tarz annem gibisin kardeşim gibisin gibi cümleler nikahı da düşürebilir çok tehlikeli Allah korusun dini nikah biterse yaptığınız her ilişki zinaya girer bu konuyu araştırmanızı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…