Kocam iğrenç bir sohbet sitesinde admin ??

Bilmiyorum
 
Eşinizin cinsel içerikli yazışmadığını söylüyorsunuz ama bilgisayarda bile şifre varmış.
Ayrıca "sen kızsın kız olduğunu unutma doğru düzgün hareket et" diyen adam "ben erkeğim" deyip her haltı yer.
Adamın yanlış işler konusunda önemsediği şey evli olmak değil kadın olmak. Zihniyeti baştan sıkıntılı zaten.
 
Admin olarak birden fazla kişi oluyor sanırım. Bir tanıdıgımız dan biliyorum. Kadın 60 yaşında falandı,admindi..Başka bir adminle konuşuyordu, nişanlıydı çocuk da. Yaşı 23 falanmıştı.

Bizim tanıdık Meger gelininin resmini kendisi diye yutturmuş, çocukla görüşmğştğ Bayagı Bi. Evde oglu görünce kavga çıkmıştı.

Pek iyi şeyler olmuyor sanırım. Ne yapın edin uzaklaştırın.
 
Ciddi misin
 
Admin olduğu için para kazanıyor mu? Profesyonel bir iş gibi bir şey mi?
Yoksa hobi gibi yapıp sadece ortada ben adminim diye dolaşacağı bir sıfata mı sahip oldu?
 
Bahsi gecen site sanirim cooook eskiden beri olan chat sitesi. Sen kizsin derken bence ben yaparim sen yapamazsin degil bahsettigi, bu tur sitelerin abazasi coktur kiz ismi gorur gormez atlarlar sen kizsin o yuzden oyle mesajlar aliyorsun demek istemis olabilir.

Ancak yine de sifre vs koymus olmasi hic guven verici degil. İyi yonunden bakmak istiyorum ama sifre kafa karistiriyoe.. ben olsam o sifreleri ogrenip o bilgisayari didik didik edene kadar yuzune bakmazdim
 
Is olarak gördüğünü söylüyor da ben kabul edemiyorum
para mı kazanıyor tek işi bu mu ne işi Allah aşkına tanımadığı kızlarla ne sohbeti ediyor
çok saçma size ne yararı var da ne işiymiş bu
 
Admin olduğu için para kazanıyor mu? Profesyonel bir iş gibi bir şey mi?
Yoksa hobi gibi yapıp sadece ortada ben adminim diye dolaşacağı bir sıfata mı sahip oldu?
Zamanında iyi para kazanmış da şuan kazanıyor mu bilmiyorum
 
Tam olarak söylemeye çalıştığı şey buydu. Sonrasında tartışırken buna benzer cümleler kurdu. Ama kafa karıştıran çok fazla şey var evet.
 
Bana diyor ki her yerde sapık olabilir admin olmak kötü birşey mi.

kahkaha attım şu savunmasına
Yerinizde olsam bende sinirlenirdim ama şu cümlesinde dayanamayıp kahkahayı basardım sanırım :)

Evet evli bir adam için çok gereksiz bu tarz birşeyle uğraşması..üstelik ponografik bir sitede.
Sakinliğinizi koruyarak rahatsız olduğunuzu belirtin çünkü görülen o ki, “bunda kötü birşey yok” diye diretecek bir eşiniz var.
 
'sen kızsın kız olduğunu unutma doğru düzgün hareket et' çok saçma bir düşünce şekli. Bu siteyi bilmiyorum ancak sadece adminlik yapıyorsa ve bundan para kazanmak için yapıyorsa bunu güzelce konuşun kendisiyle. Adminler sistemle ilgili sorunlarla ilgileniyor diye biliyorum. Tabi admin olduğu sitede dönen muhabbetler sizi rahatsız ediyor doğal olarak. Ancak eşiniz bu muhabbetleri yapan kişilerden değil, sistemi yönetenlerden. Karşınıza alın güzellikle konuşun. Neden bu sitede adminlik yaptığını sorun. Bu sorununuzu ancak karşılıklı oturup güzelce kendinizi ifade ederek çözebilirsiniz.
 
burası olmaz başka bi yer olur. eşinizdeki zihniyet belli.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…