- 8 Aralık 2015
- 719
- 634
- 53
- 36
- Konu Sahibi Yamuk prensesss
-
Peki gün içerisinde siz onu arıyor musunuzMrba arkadaşlar bir konuda fikrinize çok ihtiyacım var ilgisiz kocanın ölçüsü ne onu merak ediyorum yani benim eşimle ayrı sehirlerdeyiz is gereği ...cok yogun bir isi var sabah bikez msj atar günaydın hayatım die sonra gün içinde aramaz akşamda görüntülü arar çocukları görür okadar ben bu duruma çok üzülüyorum kendimi çok yalnız hissediyorum defalarca dile getirdim ama gene aynı o ilgisiz olmadığını düşünüyor bu ilgisizlik degilmi
Ariyorum ya mesgule atıyor yada iki kelime konuşup kapatıyoruz anlıyorum meşgul ettimi onuPeki gün içerisinde siz onu arıyor musunuz
Beni de en çok üzen o disim agriyo mesela diyorum ki disim agriyo hastaneye git diyor dahada sormuyoki disin agriyodu noldu diye niye anlamıyorum defalarca ilgisizliğinden gem vurdum abartiyosun diyor iki gün biraz normallesiyo sonra gene aynı çocukların yükü ev yükü is yükü ve ihtiyacım ve isteğim tek bise biraz ilgi sevgi yok yani yok okadar yalnız ve çaresiz hissediyorum ki bazen kendimi ...sonra diyorum acaba benmi abartiyorum herkesin eşi boylemiHer insan farklidir diyecegim ama ayri sehirlerdesiniz ve bir msj cok sacma geldi bana ama her iliski farklidir nihayetinde bilemedim. Benim esim de cok yogundur ama surekli arar sorar ben kendimle ilgili seyleri unuturum o arayip hatirlatir. Belki esiniz zor bir surecten geciyordur karsilikli konusun derim.
Belki çok yoğundur. Her insanın yapısı da farklı. Evlenmeden önce nasıldıAriyorum ya mesgule atıyor yada iki kelime konuşup kapatıyoruz anlıyorum meşgul ettimi onu
Evlenmeden önce ilgiliydi...Bende yoğun oldunu biliyorum lakin ben de çalışıyorum ekstradan cocuk ve ev sorumlulugumda var ama ben ona zaman ayirabiliyorum aksam yatmadan önce arasa gün içinde bikez arasa nolurki yani üstelik dilede getiriyorumBelki çok yoğundur. Her insanın yapısı da farklı. Evlenmeden önce nasıldı
Beni de en çok üzen o disim agriyo mesela diyorum ki disim agriyo hastaneye git diyor dahada sormuyoki disin agriyodu noldu diye niye anlamıyorum defalarca ilgisizliğinden gem vurdum abartiyosun diyor iki gün biraz normallesiyo sonra gene aynı çocukların yükü ev yükü is yükü ve ihtiyacım ve isteğim tek bise biraz ilgi sevgi yok yani yok okadar yalnız ve çaresiz hissediyorum ki bazen kendimi ...sonra diyorum acaba benmi abartiyorum herkesin eşi boylemi
Her insanın yapısı farklı işte mesela benim dememle on kere arayacağına içinden gelerek bir kere arasın yeter.Evlenmeden önce ilgiliydi...Bende yoğun oldunu biliyorum lakin ben de çalışıyorum ekstradan cocuk ve ev sorumlulugumda var ama ben ona zaman ayirabiliyorum aksam yatmadan önce arasa gün içinde bikez arasa nolurki yani üstelik dilede getiriyorum
Devamlı mi bu şekilde uzak mesafede bulunucaksiniz?Mrba arkadaşlar bir konuda fikrinize çok ihtiyacım var ilgisiz kocanın ölçüsü ne onu merak ediyorum yani benim eşimle ayrı sehirlerdeyiz is gereği ...cok yogun bir isi var sabah bikez msj atar günaydın hayatım die sonra gün içinde aramaz akşamda görüntülü arar çocukları görür okadar ben bu duruma çok üzülüyorum kendimi çok yalnız hissediyorum defalarca dile getirdim ama gene aynı o ilgisiz olmadığını düşünüyor bu ilgisizlik degilmi
Üzüldüm sizin adınıza inşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz, konu sahibinde de aynı durum var gibi çünkü arayınca meşgule alması, evlenmeden önce ilgili biri olması, çocuk olmasına rağmen günde bir mesaj bunlar çok şüphe uyandırıcıBenim eşim de şehir dışında iken aynını yaptı bana sonra öğrendim ki beni ordaki bir kadınla aldatiyormus. O yüzden konuşmalardan kaciniyormus. Dikkat edin derim. ..
Şehir dışından ne zaman dönecek?Mrba arkadaşlar bir konuda fikrinize çok ihtiyacım var ilgisiz kocanın ölçüsü ne onu merak ediyorum yani benim eşimle ayrı sehirlerdeyiz is gereği ...cok yogun bir isi var sabah bikez msj atar günaydın hayatım die sonra gün içinde aramaz akşamda görüntülü arar çocukları görür okadar ben bu duruma çok üzülüyorum kendimi çok yalnız hissediyorum defalarca dile getirdim ama gene aynı o ilgisiz olmadığını düşünüyor bu ilgisizlik degilmi
Ya bisey diycem baskanimiz ve cumhurbaskanimiz bile hanimlariyla beraber bence istek önemli meslek degil..Gaz vermek gibi olmasın ama hiç bir kimsenin gün içinde 5 dakika vaktinin olmadığına inanmıyorum.
Ne yapıyor yani eşiniz ? Cumhurbaşkanı mı ? Başbakan mı ? Nasa’da mı çalışıyor ? Hiç mi tuvalete gitmiyor bu adam ? Bazı günler benim eşimde çok yoğun oluyor , o aramazsa , ben arıyorum ve aradığımda ‘hiç uygun değilim ben seni ararım diyor’ eğer gerçekten yoğunsa ,1-2 saat sonrada 5 dakika bile olsa arıyor. Sizin eşinizde istese 5 dakika tuvalete gider yine arar, yazar ne bileyim. Siz de bütün gün benimle yazışsın,konuşsun istemiyorsunuz herhalde . Bana düpedüz bahane geldi eşinizin tavrı . İlgisiz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?