- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.211
- 133
- 40
- Konu Sahibi Yamuk prensesss
-
Çok teşekkür ederim iyi niyetiniz için, ama bunu bir kere yaşayan bir daha mutlu olamıyor maalesef, çocuklar için ayaktayım sadece. ..Üzüldüm sizin adınıza inşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz, konu sahibinde de aynı durum var gibi çünkü arayınca meşgule alması, evlenmeden önce ilgili biri olması, çocuk olmasına rağmen günde bir mesaj bunlar çok şüphe uyandırıcıYamuk prensesss
Çok teşekkür ederim iyi niyetiniz için, ama bunu bir kere yaşayan bir daha mutlu olamıyor maalesef, çocuklar için ayaktayım sadece. ..
Lütfen hiç öyle düşünmeyin, eğer eşinizde olumsuz bir durum varsa çocuklarınızla birlikte rotanızı belirleyin, çok mutlu olacağınıza inanıyorum önce siz mutlu olun ki çocuklarınızı mutlu edebilesiniz, mutluluğunuz eşinize bağlı bir durum değil.Çok teşekkür ederim iyi niyetiniz için, ama bunu bir kere yaşayan bir daha mutlu olamıyor maalesef, çocuklar için ayaktayım sadece. ..
Yok yok düşündüğünüz gibi değil. Eşim de o yönde hiç bir olumsuzluk olmadı. 5 sene oluyor bunu yaşayalı .Sadece psikolojik olarak atlatamadım. ..Lütfen hiç öyle düşünmeyin, eğer eşinizde olumsuz bir durum varsa çocuklarınızla birlikte rotanızı belirleyin, çok mutlu olacağınıza inanıyorum önce siz mutlu olun ki çocuklarınızı mutlu edebilesiniz, mutluluğunuz eşinize bağlı bir durum değil.
Çok teşekkür ederim iyi niyetli insanların varlığı bile beni mutlu etti. ..Yasadiklariniz cok zor seyler kolay degil elbet ama bir daha mutlu olamam diye kendinizi sartlandirmayin nerden biliyorsunuz cok daha mutlu olmayacaginizi yarinin ne getirecegini bilemezsiniz umutsuz olmayin.
Mrba arkadaşlar bir konuda fikrinize çok ihtiyacım var ilgisiz kocanın ölçüsü ne onu merak ediyorum yani benim eşimle ayrı sehirlerdeyiz is gereği ...cok yogun bir isi var sabah bikez msj atar günaydın hayatım die sonra gün içinde aramaz akşamda görüntülü arar çocukları görür okadar ben bu duruma çok üzülüyorum kendimi çok yalnız hissediyorum defalarca dile getirdim ama gene aynı o ilgisiz olmadığını düşünüyor bu ilgisizlik degilmi
Çok üzüldüm hep evlenmeden önce beni kocama cok güveniyorum diyen kadınlara saf gözüyle bakardım şimdi aynısı oldum bir türlü onu konduramiyorum...Allah yardımcınız olsunBenim eşim de şehir dışında iken aynını yaptı bana sonra öğrendim ki beni ordaki bir kadınla aldatiyormus. O yüzden konuşmalardan kaciniyormus. Dikkat edin derim. ..
Ya şöyle ki ben cocuk ev is vs sorumluluğunu yüklenip vakit bulabiliyosam oda bulur gibi geliyor bana yakın zamanda kardeside vefat edince hepten içe kapandı bende istiyorum ki acısını mutlulugunu benle paylassin bir görev gibi akşam bikez araması ağır geliyor kendimi evli gibi hissetmiyorumÖncesinde nasıldınız? Buna göre işler değişir. Önceden de böyle ise adamın ilgi anlayışı budur. Arkadaşlar tuvalet, yemek molası da mı yok demiş ancak çok yoğun çalışıyorsa bu vakitleri kendine harcamak istiyordur,dinlenmek istiyordur. Akşam konuştuğu vakitlerde geçiştirmeden, kendini vererek sizinle konuşuyorsa bence çok da kafaya takmamak lazım.
Biz baya ayriyiz eğitim vs derken pek bir araya gelemedik ama esim bu durumdan da pek rahatsız değil gibi ilginç bir hal aldı bazençok yabancı geliyo bana hele ki saglimi merak etmemesi çok ağır geliyorAyrı şehirlerdeyken aklının hep sizde olması gerekir.Ne yaptı ne etti diye. Bende eşimle gün içinde pek konuşmam telefonda. Konuşulacak bişey olduğunda ya whatsaptan yazarım yada arar önce müsaitmisin diye sorarım. Nişanlıykende bu şekildeydi. Ama bi rahatsızlığım filan olursa gün içinde mutlaka arar sorar nasıl oldun diye. Zaten uzaksınız görmüyosunuz birbirinizi, öyle açıp geçiştirmesi hoş değil. Kaç aydır ayrısınız? Geçici bi durum mu?
Mrba arkadaşlar bir konuda fikrinize çok ihtiyacım var ilgisiz kocanın ölçüsü ne onu merak ediyorum yani benim eşimle ayrı sehirlerdeyiz is gereği ...cok yogun bir isi var sabah bikez msj atar günaydın hayatım die sonra gün içinde aramaz akşamda görüntülü arar çocukları görür okadar ben bu duruma çok üzülüyorum kendimi çok yalnız hissediyorum defalarca dile getirdim ama gene aynı o ilgisiz olmadığını düşünüyor bu ilgisizlik degilmi
Ne guzel sizin için...valla benim esim tüm derdini işiyle paylaşıyor gibi canı sklfinda dahada işine bağlanıyor niye ama yalnız degilki ben varım değilmi benimle konuş kafan dagilsin yok ama yani defalarca da söyledimBenim eşimde cok yogun calısır.arayınca acar “suan mesgulum birazdan arayacam seni” der
O birazdan bazen bes saat sonrayı bulduguda olur.
Ve aradıgında genellikle sesi yankılanır.neredesin diye sorunca”tuvattetim suan ancak şimdi fırsatım oldu “der
Ve biz baska sebeplerden dolayı cok kez boşanma noktasına geldik ona ragmen kızım okuldan gelince mutlaka arar okuldaki günü nasıl gecti ,ufaklık napıyo diye
Sizin eşinizden sizi üzmek istemem ama kötü kokular geliyo
Demi gece yatmadan bir msj at bari hep ben atiyorumyaBence abartmiyorsunuz, sabaj bir mesaj ne ya ? Ne kadar yogun da olsa gece yatmadan konusmasj lazm ne yaptin nasilsin der insan en azindan
Üç sene zorunlu hizmet ...ustelik te hakim yani çok rahat benimle muhattap olabilir gün icindeŞehir dışından ne zaman dönecek?
Ilgisiz yukardaki komşulardan çok rahatsizdim çocuklarımı rahatsız ediyorlar diye hakim yani istese kanun yoluyla halleder yapmadi ben olsam dünyaları yikardim cocuklarimi ailemi rahatsız ediyorlar diye üstelik en küçüğü daha 9 aylik biliyodaanlattım nasıl agladgini onlar gece gürültü yapınca korkudanEvde ilgili mi sizinle ve çocuklarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?