- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi Yamuk prensesss
-
Biz baya ayriyiz eğitim vs derken pek bir araya gelemedik ama esim bu durumdan da pek rahatsız değil gibi ilginç bir hal aldı bazençok yabancı geliyo bana hele ki saglimi merak etmemesi çok ağır geliyor
Bu hayattan memnunsaniz tabi diycem biseyim yok ben hiç memnun degilumdeYoğun bir işi var diyorsunuz, akşam arayınca konuşmuyor mu sizle? Konuşuyorsa bana gayet normal geldi. Bizim de farklı yerlerde olduğumuz süreler oldu çalışma saatlerinde acil degilse asla aramam o da aramaz, günaydın mesajı da yok :)) Gece yatmadan konuşup yatardık bana normal geliyor kısaca.
Değilmi ilgisiz evet benim abartiyorum diyodum ama sagolunGaz vermek gibi olmasın ama hiç bir kimsenin gün içinde 5 dakika vaktinin olmadığına inanmıyorum.
Ne yapıyor yani eşiniz ? Cumhurbaşkanı mı ? Başbakan mı ? Nasa’da mı çalışıyor ? Hiç mi tuvalete gitmiyor bu adam ? Bazı günler benim eşimde çok yoğun oluyor , o aramazsa , ben arıyorum ve aradığımda ‘hiç uygun değilim ben seni ararım diyor’ eğer gerçekten yoğunsa ,1-2 saat sonrada 5 dakika bile olsa arıyor. Sizin eşinizde istese 5 dakika tuvalete gider yine arar, yazar ne bileyim. Siz de bütün gün benimle yazışsın,konuşsun istemiyorsunuz herhalde . Bana düpedüz bahane geldi eşinizin tavrı . İlgisiz .
Herkesin beklentisi farklıdır tabii ben memnunum ilgilenmiyor ölçüm gün içindeki arama sayısı değildir. Ha siz farklı bir soğukluk hissediyorsanız farklı şeyler varsa bilemem ben asla hissetmedim.Bu hayattan memnunsaniz tabi diycem biseyim yok ben hiç memnun degilumde
Düşünüyorum aslında ama çocuklarıma bakcak kimseyi bulamıyorum bi türlü bide ben.oralara kadar onun için gidip orda beni uzmesinden korkuyorumSizin iliskiniz baska bir boyuta gecmis gibi sanki insan esinin sagligini merak etmez mi? Hele ki uzaktaysa ben hastayken telefonu acmadim diye esimin isten eve geldigini bilirim. Boyle uzak olmaktan rahatsizlik duymuyor mu surekli farkli sehirlerde mi yasayacaksiniz bir cozum dusunmuyormusunuz?
Bende isterim ki acıları huzunleri sevinçleri beraber paylaşmak sevildigimi burda yalnız kalıp bu zorluklarla mücadele ettiğim için takdir edilmeyi...Yani evli bir kadininallah korkusu olmasa evlad korkusu bu tür ilgisizlik onu çok farklı yerlere sürükleyebilirallah korusun...başka yerlerde göreceği küçük bir ilgi kafasını karistirabilir sonra bu erkekler başına bise gelince deliriyor be hey ahmak eşine değerli oldunu hissettirseneHerkesin standarı farklıdır. Kımı gunde bı kere konusur ona yeter kımı her dk haberdar olmak ıster hala yetmez. Yanı sızın bu ılıskıden ne bekledıgınıze baglı. Ben yogun ılgıyı severım mesela. Oyle olmayınca aramızda sogukluk varmıs gıbı hıssedıyorum
Ama ben çok bunaldim bu hayattan biraz destek olması beni de güçlendirir neden aramiyoki allahtan ailem yanimda yoksa kafayı yerdimSehir mesafelerinde ilgisini belli edemeyebilir.ciddi problemler yoksa buyutmeyin.
Bence de, ben arada yillik iznde memlekete giderim benm esimde cok yogun gun icinde cok arayamaz ama gece yatmadan mutlaka arar gerci bizim de rutin gece aramalri ama ne bileyim, konistunz mu bu konuyu onunlaDemi gece yatmadan bir msj at bari hep ben atiyorumya
Çok konuştum çok tartistim kötü olan taraf esim böyle bise olmadığını ilgili oldunu zaten caninin skkn oldunu vs diyor bende beraber asalim zorlukları diyorum tamm diyor yarın gene aynı kendimi evli gibi hissetmiyorum bi derdim oldunda eşime söyleyim diyemiyorum çünkü biliyorumki onu dert edinip uzulmuycek yoruldum skldim bu yalnızlıktanBence de, ben arada yillik iznde memlekete giderim benm esimde cok yogun gun icinde cok arayamaz ama gece yatmadan mutlaka arar gerci bizim de rutin gece aramalri ama ne bileyim, konistunz mu bu konuyu onunla
Uzakliktan dolayi olmustir boyle birlesince duzelir zamanla, dua et bol bol inan herkesin olur boyle donemleri...insalalh duzelir tez zamandaÇok konuştum çok tartistim kötü olan taraf esim böyle bise olmadığını ilgili oldunu zaten caninin skkn oldunu vs diyor bende beraber asalim zorlukları diyorum tamm diyor yarın gene aynı kendimi evli gibi hissetmiyorum bi derdim oldunda eşime söyleyim diyemiyorum çünkü biliyorumki onu dert edinip uzulmuycek yoruldum skldim bu yalnızlıktan
Bende çalışıyorum çalıştığı yer çok küçük ve biraz kötü her bakımdan orda bakan kimse yokmuş çocuklara bende gidemiyorum oyuzden hastane koşulları vsde merkeze çok uzak ve kötü gitmelimiyim buna rağmen onuda bilmiyorum annemi goturmelimiyim annem de gelmek istemiyo anlıyorum ama zorlasam gelir oda hasta onuda oraya sürüklemek ...sırf o orda yalnız kalmasin diye bunca zorluğa girip orda aynı ilgisiz tavırlara devam ederse bana ihtiyacı olduğunu hissettirmiyo sadece gelin diyor laftaNeden sizde onunla birlikte gitmediniz. 3 sene diyorsunuz az değil sonuçta. Çocuklarınız var ayrı kalmasaydınız keşke.
Bak nacizane tavsiye. Ondan ilgi bekleme hiic oyle beklenti icine girme . Kenimdine bak bakimlinol bunu kendin icin yap. Umursamaz ol takma esini salla gitsin. Sen onu bogdukca o senden kacacaktir. Biraz da gizemli ol. Esini gorunce dibin dusmesin. Her istedigini hemen yaoma hemen verme naz yap bazen hayir de o sana yalvarsin tamamMrba arkadaşlar bir konuda fikrinize çok ihtiyacım var ilgisiz kocanın ölçüsü ne onu merak ediyorum yani benim eşimle ayrı sehirlerdeyiz is gereği ...cok yogun bir isi var sabah bikez msj atar günaydın hayatım die sonra gün içinde aramaz akşamda görüntülü arar çocukları görür okadar ben bu duruma çok üzülüyorum kendimi çok yalnız hissediyorum defalarca dile getirdim ama gene aynı o ilgisiz olmadığını düşünüyor bu ilgisizlik degilmi
Ilgiliyom normalde ama o öyle davranınca üzülüyorum sürekli papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamaktan da yoruldum çünkü anlamıyor ne yapıyorum açık şöyle diyor e daha kac kez diyim ama çok bise istemiyorum ki atıyorum gece yatarken aşamasında hadi iyi gcler desin mesela yada beş dakka msjlasalim mesela cokmu şey istiyorum yani ben onun eksikliğini hissediyorum da o benim niye hissetmiyorkiSen nasılsın ilgili misin mesela. Bazende ayna etkisi oluyor ben bunu bizzat yaşadım eşime karşı çok ilgisizleştigim bir zaman onun da bana ne kadar ilgisiz olduğunu astalıgımı falan umursamadıgını farkettim. Kendime çeki düzen verdim o da eski haline döndü.
Canım onuda yapmaya çalıştım inan anlamıyor ya kendimi geri çekince onun işine geliyor inanki yok yani onuda denedim yokbu adamı yola getiremedim cildircamBak nacizane tavsiye. Ondan ilgi bekleme hiic oyle beklenti icine girme . Kenimdine bak bakimlinol bunu kendin icin yap. Umursamaz ol takma esini salla gitsin. Sen onu bogdukca o senden kacacaktir. Biraz da gizemli ol. Esini gorunce dibin dusmesin. Her istedigini hemen yaoma hemen verme naz yap bazen hayir de o sana yalvarsin tamam
Hmm o zaman esinin ici gecmis. Sanirimo buntur seylerden hevesini almis 20 li yaslarda o yuzden senin heycanini anlamiyor benceCanım onuda yapmaya çalıştım inan anlamıyor ya kendimi geri çekince onun işine geliyor inanki yok yani onuda denedim yokbu adamı yola getiremedim cildircam
Tebrik ediyorum nokta atisi aynen oyle ici gecmis 70 lik dede gibi konustu mu hep bir karamsarlik mutsuzluk ulan zaten hayat benim için çok zor biraz moral ver be bukadarmi zor karını mutlu etmeye çalışmak günde beş dakka konuşur onunda iki dakkasi iç karartıcı var olan zerre moraliminde içine ederHmm o zaman esinin ici gecmis. Sanirimo buntur seylerden hevesini almis 20 li yaslarda o yuzden senin heycanini anlamiyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?