Kocam ilişkiye girmek istemiyor

Boşayınca napsın annesin8n evjnemi dönsün onuda söyleyin bari.
Yoooo kendi başına dursun kendi hayatına baksın. 5 yıldır iyi Olcam diyip bı adım atmayan adama ne yapsın artk ? Cinsel hayatınız var mı bilmem ama seks de bir ihtiyaç koca diye hayatına aldıgi derdini, kahrını, hizmetini çektiğinz adam size bunu çok görüyor normal mi sizce????

Yoooo kendi başına dursun kendi hayatına baksın. 5 yıldır iyi Olcam diyip bı adım atmayan adama ne yapsın artk ? Cinsel hayatınız var mı bilmem ama seks de bir ihtiyaç koca diye hayatına aldıgi derdini, kahrını, hizmetini çektiğinz adam size bunu çok görüyor normal mi sizce????

Konu özelinde haklısın. Ama yalnız kadin olmanin zorluğunu, birdaha böyle sorunsuz bir ilişki, istese bile birini bulamayacağı risklerini de gönül rahatlığı ile göze alabilmeli konu sahibi. Benim gördüğüm örnekler bu ülkede, bu hayat kavgasında pek iç açıcı değil zira.

Konu özelinde haklısın. Ama yalnız kadin olmanin zorluğunu, birdaha böyle sorunsuz bir ilişki, istese bile birini bulamayacağı risklerini de gönül rahatlığı ile göze alabilmeli konu sahibi. Benim gördüğüm örnekler bu ülkede, bu hayat kavgasında pek iç açıcı değil zira.
Yok katılmıyorum size çaresiz kadınlar vardır mecbur sürdürdükleri evlilikler onlar hariç ayakları üstünde durabilen kadınlar bence eşten, evlilikten, çocuktan önce kendini düşünmeli siz diyorsun ki dövmesi sovmesi yok otursun ama ya yaşayamadklari gördüğü değersizlik psikolojisi onlar ne olacak ?
Haaa konu sahibi de zaten soğumuş ve ailesine bile böyle bir durumu anlatma cesaretinde bulunmuş demekki kaybetmekten korktuğu bir insan bir eş değil. Keşke adam uğraşsa cabalasa. kadın, inanın o çabayı görünce bile kalmak ister ama bi çaba görmeyince o çoktan vazgeçmiş diye düşünüyor ve hiç çekilmiyor

Back
X