Kocam ilişkiye girmek istemiyor

Kizlar 5 yıllık evliyim eşim evlendikten Bir ay sonra isteği azaldı ve 5 senedir ayda veya 2 ayda bir veya iki kere birliktelik yaşıyoruz çok bunaldım çok sıkıldım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum aile danışmanına gittik iki kere gitti bir daha gitmedi aileme gittim 15 gün kaldım her şey düzelecek diye getirdi ailem yuvamı kolay bozma tekrar dene diye gönderdi henüz hiçbir gelişme yok böyle sorun yaşayan var mı lütfen yardım edin
Bosverin bol bol uyuyun dinlenin sizde
Gelip ister illa ki

cisn.neye off diyorsun anlamadım konu cinsellik zaten.ne istiyorsunuz benden yaa.hoşlanmıyorsan engelle.bıktım be bir yorum yapamaz oldum.size ne be.ben de kendine has biriyim.öyle kafana göre oflayamazsın.dediğimin neresi yanlış ? Yana yakıla nasıl korunsam diye düşünmüyor mu millet?
Korunmak + ben neee alakaaaaaa :KK53:

Çok açılıyor bu tip konular, kk dan yola çıkarak bu konunun yeni nesil erkeklerin genel sorunu olduğunu düşünüyorum ; ruh rahatlığı lazım cinsellik için, 30 lu yaşlarda hayat mücadelesi veren adamın ruhu nasıl rahat olsun, borç harç geçim vs...
O da olabilir.bir de kimse kimseyle iletişim kurmuyor.yüzüne bakan yok.adam gelmiş bilmem kaç yaşına eline kadın eli değmemiş.bir saatten sonra istese de yapamıyor.bence tabi.bir süre çok ilgisiz kaldıysam benim de cinsel gücüm çok düşüyor.motalim bozuluyor.

O değilde ayni şey kocana gecerlimi acaba :olamaz:
IMG_20220728_232606.webp

Soruyorum benimle ilgili sıkıntın varsa söyle düzelteyim kendimi memnun mu değilsin hayır ben memnunun senden sıkıntım yok diyor
Sonucta erkeklerden hoslaniyorum diyemez. Bu ihtimal benimde ilk aklima gelendi. Ya inanc ya cevreden dolayi evlenip duzelmeye calismis basaramamista olabilir. Yada bunlarin disinda pskolojik bi sebepte olabilir. Birde pskologa gitmeyi deneseniz. Ama tedaviye sicak bakmamasi sanki yonelim sebepli gibi hissettirdi bana.

bu yaşta normal değil, eğer sağlık sorunu yoksa bir erkeğin isteksiz olması kadını sevmiyordur, başkasına gidiyor olmasın sakın

bu kadar erkeğin hepsi mi gay/biseksüel ve paravan evlilik yapıyor (ya da kimliğini ifade edecek kadar kendine güvenemiyor, artık nasıl tanımlayacaksak)

mutlaka gay olan da vardır, bi itirazım yok da
bana sanki sandığımızdan daha fazla sayıda adam aseksüelmiş gibi geliyor
bildiğim kadarıyla bu konu Japonya'da büyük sorun...adamlar gay değil. adamlar cinsellliğe ilgisiz, oyun oynamak, işinde kariyer yapmak, kadınlarla uğraşmamak filan istiyorlar.

bizde sorun bu tiplerin aynı zamanda evleneyim, eşim donumu yıkayıp yemeğimi de yapsın demesi...kadınlar da sanıyor erkekler istekli olacak.

bekarım belki çok yanlış düşünüyorum ama bana böyle gibi geliyor artık..

Back
X