- 28 Eylül 2025
- 23
- -5
- 1
- 25
- Konu Sahibi sadeceben11
-
Bu iş yerindeki sen olmayasınDaha önce kocam beni başkasıyla flörtleşerek aldatmıştı bende bu yüzden telefonuna ses kayıt uygulaması indirdim. Kendi haberide var bu uygulamadan iş yerinde çok kadın olduğu için içim rahat değil dinliyorum çok boş vakti oluyor iş yerinde. Sesleri dinlerken herzaman farkettiğim bir ses var yanlız oldugu zamanlarda tükürük sesi ve nefes alışveriş sesi farkedilir seviyede ona sordum asla doğruyu söyleyecek biri değil fakat sadece seslede kabul etmiyo çok azgın biri hergün cinsellik istiyor nasıl bunu ona itiraf ettirebilir bilmiyorum ya evde yap yapacaksan iş yerinde başka kadınlarla muhatap olduktan sonra yaptığı için kendimi çok kötü hissediyorum
nerde çalışıyor söyleyin de kocanızdan
Dalga geçmeyin başınıza gelmesin böyle bir erkek çok zornerde çalışıyor söyleyin de kocanızdan ızak duralım
Nasıl anlayacağım yokmu bir fikrinBu iş yerindeki sen olmayasın
İş yerinde yapıyor olması oradaki çalışan kadınlardan tahrik olduğunu düşünüyorum sapkınlık bu ve ben onun yüzünden hasta oldum paranoyaksın diyor bana kavgadan besleniyor çünkü dışarıda karnını doyuruyor gözü gönlü doyuyor nede olsaAllah kocamın telefonuna ses kaydı indittirecek raddeye getirmesin, pis adam gözü disardaysa böyle tutabileceğine inanıyor musun??
İğrenç bı adam farkında mısın? Diğer kadınlara bakıp yapıyorsa tam sapik, tacizci.İş yerinde yapıyor olması oradaki çalışan kadınlardan tahrik olduğunu düşünüyorum sapkınlık bu ve ben onun yüzünden hasta oldum paranoyaksın diyor bana kavgadan besleniyor çünkü dışarıda karnını doyuruyor gözü gönlü doyuyor nede olsa
Bende bilmiyordum 5 yıl sonra tanıyorum eşimi ve elim kolum bağlı zaten sadece dua ediyorum evine bağlı olması içinİğrenç bı adam farkında mısın? Diğer kadınlara bakıp yapıyorsa tam sapik, tacizci.
Sorun şu bana iftira atıyorsun gözünle gördün mü diyor tükürüyorsam nolmuş diyorİğrenç bı adam farkında mısın? Diğer kadınlara bakıp yapıyorsa tam sapik, tacizci.
Sen kendini başkasına bakip yapıyor diye mi paraliyorsun, tek sorun bu mu sence????
Ben sana başka birşey sordum, ona niye cevap veremedin??dua ediyorum evine bağlı olması için
Kabul etmiyor bu bir ikincisi sorun onun erkek kaşarı olması laf cambazı olması güvenilmez olması daha önce beni aldatmış olması benimde gidecek bir yerimin olmaması anladın mı?Ben sana başka birşey sordum, ona niye cevap veremedin??
Sen başkasına bakip yapıyor diye mi kendini paraliyorsun, tek sorun bu mu sence
hangi badem bıyıklısın acaba. okullarda dolmuşlarda sokaklarda...her yerdesiniz artık sapkınlar.Daha önce kocam beni başkasıyla flörtleşerek aldatmıştı bende bu yüzden telefonuna ses kayıt uygulaması indirdim. Kendi haberide var bu uygulamadan iş yerinde çok kadın olduğu için içim rahat değil dinliyorum çok boş vakti oluyor iş yerinde. Sesleri dinlerken herzaman farkettiğim bir ses var yanlız oldugu zamanlarda tükürük sesi ve nefes alışveriş sesi farkedilir seviyede ona sordum asla doğruyu söyleyecek biri değil fakat sadece seslede kabul etmiyo çok azgın biri hergün cinsellik istiyor nasıl bunu ona itiraf ettirebilir bilmiyorum ya evde yap yapacaksan iş yerinde başka kadınlarla muhatap olduktan sonra yaptığı için kendimi çok kötü hissediyorum
Duaya devam o zaman, belki düzelir.Kabul etmiyor bu bir ikincisi sorun onun erkek kaşarı olması laf cambazı olması güvenilmez olması daha önce beni aldatmış olması benimde gidecek bir yerimin olmaması anladın mı?
Düzelmesi için çok çaba sarfediyorum ama bu süreç beni çok yıpratıyor kendime olan özgüvenim gitti çevremdeki herkes sen nasıl baktın bu adama diyor benden yaşça büyük ve yanıma yakıştırmayanlar var ben sadece sevmiştim şimdi ise ruhumu emiyor ben artık başka bir kadın oldum psikolojim bozuk eski kendimi çok özlüyorumDuaya devam o zaman, belki düzelir.
E boşan o zamanDüzelmesi için çok çaba sarfediyorum ama bu süreç beni çok yıpratıyor kendime olan özgüvenim gitti çevremdeki herkes sen nasıl baktın bu adama diyor benden yaşça büyük ve yanıma yakıştırmayanlar var ben sadece sevmiştim şimdi ise ruhumu emiyor ben artık başka bir kadın oldum psikolojim bozuk eski kendimi çok özlüyorum
Ee neyi bekliyorsun?Düzelmesi için çok çaba sarfediyorum ama bu süreç beni çok yıpratıyor kendime olan özgüvenim gitti çevremdeki herkes sen nasıl baktın bu adama diyor benden yaşça büyük ve yanıma yakıştırmayanlar var ben sadece sevmiştim şimdi ise ruhumu emiyor ben artık başka bir kadın oldum psikolojim bozuk eski kendimi çok özlüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?