- 28 Eylül 2025
- 23
- -5
- 1
- 25
- Konu Sahibi sadeceben11
-
Küçük çocuğum var ve daha yeni öğreniyorum onun gerçek yüzünü daha önce böyle şeyler yaşamazdık. ailem yok.E boşan o zaman
Çocuğum var. Annem babam yokEe neyi bekliyorsun?
Nedense ağır troll gibi geliyorsun banaKüçük çocuğum var ve daha yeni öğreniyorum onun gerçek yüzünü daha önce böyle şeyler yaşamazdık. ailem yok.
Benim durumumda olan komşum da var gizlice kocasının telini getirdi bana ona da ses kayıt uygulaması yükledim trol dediğin hayatta çok varNedense ağır troll gibi geliyorsun bana
Ay ne mecburiyetin var boşa gitsin.Bende bilmiyordum 5 yıl sonra tanıyorum eşimi ve elim kolum bağlı zaten sadece dua ediyorum evine bağlı olması için
Anlaşılan siz hiç anne olmamışsınız daha yada yetim olmak nasıl bir eziklik tatmamışsınızAy ne mecburiyetin var boşa gitsin.
Asıl anne oldugun için sapık, sana saygısı olmayan adamın yanında büyütmek istemezsin evladini. Hele hasta masta diye etiketliyorsa o ortamda ne kadar sağlıklı çocuk yetişir. Gayette doğru söylüyorAnlaşılan siz hiç anne olmamışsınız daha yada yetim olmak nasıl bir eziklik tatmamışsınız
Boşanmayacaksanız kurcalamayın. Tanımadığınız insanların hayatlarındaki zorluklar üzerine atıp tutmayın kimse gül bahçesinde büyümüyor. Gidecek bir yeri olmayan kadın kocasını bütün gün ses kaydıyla dinlemez. Boşanacağınız yoksa 3 maymunu oynayın, böylesi daha huzurlu.Anlaşılan siz hiç anne olmamışsınız daha yada yetim olmak nasıl bir eziklik tatmamışsınız
Evet haklısın ama birşey soracağım ben onu boş bırakınca daha fazlasını yaparsa ve ozaman ben naparım onu serbest bırakmadığın için çok şikayetçi yani serbest bıraksam neler neler yapar böyle daha iyi emin olBoşanmayacaksanız kurcalamayın. Tanımadığınız insanların hayatlarındaki zorluklar üzerine atıp tutmayın kimse gül bahçesinde büyümüyor. Gidecek bir yeri olmayan kadın kocasını bütün gün ses kaydıyla dinlemez. Boşanacağınız yoksa 3 maymunu oynayın, böylesi daha huzurlu.
Böyle de yapıyordur ki. Telefonu ofiste bırakıp 5 dk bir yere gidemez mi?Evet haklısın ama birşey soracağım ben onu boş bırakınca daha fazlasını yaparsa ve ozaman ben naparım onu serbest bırakmadığın için çok şikayetçi yani serbest bıraksam neler neler yapar böyle daha iyi emin ol
Hiii tabi kandir kendini.Evet haklısın ama birşey soracağım ben onu boş bırakınca daha fazlasını yaparsa ve ozaman ben naparım onu serbest bırakmadığın için çok şikayetçi yani serbest bıraksam neler neler yapar böyle daha iyi emin ol
En azından oradaki çalışan kadınlarla mesafeli konuşuyor ses kaydı olduğu için sürekli mesafeli konusan bir adam bir anda bir kadınla laubali olamaz ve oradaki kadınlarda az değil kadınların ses kaydından haberi yok canımm bebeğim balım şunu uzatırmısın diyen kadınlar eşim mecbur cevap veremiyor onlara diye kuduruyor bide diyorsunki boş bırakBöyle de yapıyordur ki. Telefonu ofiste bırakıp 5 dk bir yere gidemez mi?
Eşin tam olarak nerde çalışıyor? 10 senedir çalışıyorum hayatımda işyerinde bir kadının erkeğe bunları söylediğini duymadım.En azından oradaki çalışan kadınlarla mesafeli konuşuyor ses kaydı olduğu için sürekli mesafeli konusan bir adam bir anda bir kadınla laubali olamaz ve oradaki kadınlarda az değil kadınların ses kaydından haberi yok canımm bebeğim balım şunu uzatırmısın diyen kadınlar eşim mecbur cevap veremiyor onlara diye kuduruyor bide diyorsunki boş bırak
Maddi gücün bir mesleğin çalışacaksan çocuğunu emanet edebileceğin bir annen yoksa ne bok yiyecek bu boşanan kadın nasıl hayatta kalmaya çalışacak bi anlatsana aklıma yatarsa boşanıcamKadın kurtlar boşan demeyin, o göz yok arkadaşta, duayla kurtaracak bu işi.
Önce çalışmaya ne dersin? Çalışabilir misin mesela, yoksa hiç oralarda bezin yok mu? Ben sana boşanmayacaksan kurcalama diyorum.Maddi gücün bir mesleğin çalışacaksan çocuğunu emanet edebileceğin bir annen yoksa ne bok yiyecek bu boşanan kadın nasıl hayatta kalmaya çalışacak bi anlatsana aklıma yatarsa boşanıcam
Askeri ücretli maaşımla çocuğuma bakıcı tutsam mesela bana ne kalır bir ay boyunca nasıl geçinirim. Kurcalama diyorsun eşim iş değiştirdim o iş ortamı çok bozuktu onlara uydum dedi şimdi başka işe gidiyor ordada orta yaşlı kadınlar baya samimi konuşuyor eşimle eşim yanlız kaldığı zamanlarda işte tükürük sesi duydum oda paranoyaklık yapıyorsun daha önce bi olay yaşadık diye ben orda saygılı duruyorum diyor. Eğer Kurcalamasaydım önceden yakalamasaydım devam ederdi mesela sen kurcalama diyorsun eski yaptığı seyleri yapmasın diye böyle takınlı oldu bende bende biliyorum kendime eziyet ediyorum böyleÖnce çalışmaya ne dersin? Çalışabilir misin mesela, yoksa hiç oralarda bezin yok mu? Ben sana boşanmayacaksan kurcalama diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?