- 27 Ekim 2023
- 8.486
- 23.711
- 268
- Konu Sahibi sadeceben11
-
Şimdi yani kocan millete bakıp yapıyor mu, yapmiyor mu, sen mi uyduruyorsun? Hangisi? Telefonu hiç bırakmıyor yani elinden, telefon elinde sana dinleterek mi geziyor?Askeri ücretli maaşımla çocuğuma bakıcı tutsam mesela bana ne kalır bir ay boyunca nasıl geçinirim. Kurcalama diyorsun eşim iş değiştirdim o iş ortamı çok bozuktu onlara uydum dedi şimdi başka işe gidiyor ordada orta yaşlı kadınlar baya samimi konuşuyor eşimle eşim yanlız kaldığı zamanlarda işte tükürük sesi duydum oda paranoyaklık yapıyorsun daha önce bi olay yaşadık diye ben orda saygılı duruyorum diyor. Eğer Kurcalamasaydım önceden yakalamasaydım devam ederdi mesela sen kurcalama diyorsun eski yaptığı seyleri yapmasın diye böyle takınlı oldu bende bende biliyorum kendime eziyet ediyorum böyle
Telefonu bırakıp bir yere gidersen evde kavga ederim seninle diyorum oda telefonsuz adım atmıyor açtığım konu başlığıda yapıp yapmadığını bilmiyorum öyle bir şüphe oldu oda paranoyaklık yapıyorsun diyorŞimdi yani kocan millete bakıp yapıyor mu, yapmiyor mu, sen mi uyduruyorsun? Hangisi? Telefonu hiç bırakmıyor yani elinden, telefon elinde sana dinleterek mi geziyor?
E peki madem sorun yok o zamn.Telefonu bırakıp bir yere gidersen evde kavga ederim seninle diyorum oda telefonsuz adım atmıyor açtığım konu başlığıda yapıp yapmadığını bilmiyorum öyle bir şüphe oldu oda paranoyaklık yapıyorsun diyor
eve girer girmez kavga ediyor yüzgöz oluyoruz gecesine istiyor orda kadınlar eşime canım balımdiye sesleniyor orda çok kibar konuşuyor insanlarla eve gelince hayvanlaşıyor o kadar anlattığım şeye rağmen yinede kovuyorum onu git diyorum ama gitmiyorBu erkekler oturdukları yerde kuduruyorlar pislikler .
Canım benim sen günaydın demesen ne fayda orta yaşlı ablalar sağolsun ayakta boşaltır iş yerinde adama bir laflar ben kulağımla duymasam inanmazdım emin ol.Sizin gibi abazalar yüzünden iş yerinde karşı cinse günaydın demek istemiyorum
Ne iğrenç bir zihniyetiniz var sizin yaCanım benim sen günaydın demesen ne fayda orta yaşlı ablalar sağolsun ayakta boşaltır iş yerinde adama bir laflar ben kulağımla duymasam inanmazdım emin ol.
Valla evli bir adama yiğit erkeğim sen çok güçlüsün senden benim eve de lazım hahahahha canımm diyen kadınların yanında çalışıyor eşimNe iğrenç bir zihniyetiniz var sizin ya
O eş sen olmayasınValla evli bir adama yiğit erkeğim sen çok güçlüsün senden benim eve de lazım hahahahha canımm diyen kadınların yanında çalışıyor eşim
Derdimi anlatmaya utandığım için bazen yazınca anlatınca rahatlar insan ya rahatlamak için yazdım bunları yapan adamın burda ne işi olurO eş sen olmayasın
Milletin de işi gücü yok senin at hırsızı kılıklı kocanin pesindeler. Biri üçü beşi hepsi mi??? Sıkıntı kadınlarda mi acaba sen muhakeme yetini kaybetmiş olabilir misin ???Canım benim sen günaydın demesen ne fayda orta yaşlı ablalar sağolsun ayakta boşaltır iş yerinde adama bir laflar ben kulağımla duymasam inanmazdım emin ol.
Ben duyduklarımı söylüyorum ve hepsi demedim genç kızlar sessiz sakin orta yaşlı kadınlarda laf farklı yerlere gidiyor hep bi laf atma vs yazdığım gibi eşim ses kaydı var diye bi bok diyemiyor zaten kıçımdan uydurmuyorumMilletin de işi gücü yok senin at hırsızı kılıklı kocanin pesindeler. Biri üçü beşi hepsi mi??? Sıkıntı kadınlarda mi acaba sen muhakeme yetini kaybetmiş olabilir misin ???
ZiyaaaaValla evli bir adama yiğit erkeğim sen çok güçlüsün senden benim eve de lazım hahahahha canımm diyen kadınların yanında çalışıyor eşim
Ay hadi ordan ya!Valla evli bir adama yiğit erkeğim sen çok güçlüsün senden benim eve de lazım hahahahha canımm diyen kadınların yanında çalışıyor eşim
Ben ne duyduğumu bilirim sende yorum yapmayabilirsin meselaAy hadi ordan ya!
kamerasına erişebilen uygulama da indirirsin ne olacakSorun şu bana iftira atıyorsun gözünle gördün mü diyor tükürüyorsam nolmuş diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?