Kocam iş yerinde mastürbasyon yapıyor

Şimdi yani kocan millete bakıp yapıyor mu, yapmiyor mu, sen mi uyduruyorsun? Hangisi? Telefonu hiç bırakmıyor yani elinden, telefon elinde sana dinleterek mi geziyor?

Şimdi yani kocan millete bakıp yapıyor mu, yapmiyor mu, sen mi uyduruyorsun? Hangisi? Telefonu hiç bırakmıyor yani elinden, telefon elinde sana dinleterek mi geziyor?
Telefonu bırakıp bir yere gidersen evde kavga ederim seninle diyorum oda telefonsuz adım atmıyor açtığım konu başlığıda yapıp yapmadığını bilmiyorum öyle bir şüphe oldu oda paranoyaklık yapıyorsun diyor

E peki madem sorun yok o zamn.

Bu erkekler oturdukları yerde kuduruyorlar pislikler .
eve girer girmez kavga ediyor yüzgöz oluyoruz gecesine istiyor orda kadınlar eşime canım balımdiye sesleniyor orda çok kibar konuşuyor insanlarla eve gelince hayvanlaşıyor o kadar anlattığım şeye rağmen yinede kovuyorum onu git diyorum ama gitmiyor

Sizin gibi abazalar yüzünden iş yerinde karşı cinse günaydın demek istemiyorum
Canım benim sen günaydın demesen ne fayda orta yaşlı ablalar sağolsun ayakta boşaltır iş yerinde adama bir laflar ben kulağımla duymasam inanmazdım emin ol.

Canım benim sen günaydın demesen ne fayda orta yaşlı ablalar sağolsun ayakta boşaltır iş yerinde adama bir laflar ben kulağımla duymasam inanmazdım emin ol.
Milletin de işi gücü yok senin at hırsızı kılıklı kocanin pesindeler. Biri üçü beşi hepsi mi??? Sıkıntı kadınlarda mi acaba sen muhakeme yetini kaybetmiş olabilir misin ???

Milletin de işi gücü yok senin at hırsızı kılıklı kocanin pesindeler. Biri üçü beşi hepsi mi??? Sıkıntı kadınlarda mi acaba sen muhakeme yetini kaybetmiş olabilir misin ???
Ben duyduklarımı söylüyorum ve hepsi demedim genç kızlar sessiz sakin orta yaşlı kadınlarda laf farklı yerlere gidiyor hep bi laf atma vs yazdığım gibi eşim ses kaydı var diye bi bok diyemiyor zaten kıçımdan uydurmuyorum

Tam olarak tebrik mi edelim seni trol arkadaş baya baya kekliyorsun milleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…