kocam iyi degil :'(

Ya kendimi gördüm bir an ve kendimden utandım resmen bende ilgi manyağıyım ama evlenince sevgili muhabbeti kalmıyor ne yazık ki haberin olsun..
Eşin oruçlu gelmiş aç ve sinirli orada daha büyük tepki verebilirdi..

Hemen sen suçlusun ayıp bilmem ne yapmak istemedim açıkçası bu tarzdan hoşlanmıyorum

Ama eşinin yanına gelmesi Olgun konuşması çok hoş

Çalışmıyorsan çalışmaya başla
Çocuk yoksa çocuk düşün kafan eşinde olmasın

Eşiniz orucunu açtıktan sonra konuşsaydınız,hem size olgunlukla yaklaşmış bu arada..
Başka erkek olsa,o masayı alır devirirdi...

eşin gayet mantıklı ve olgun konuşmuş , sorun sende görünüyor , sen düzelirsen evliliğin düzelir.

Oturup konuşabilmeniz güzel bişey bunu kaybetmeyin anlattıklarınızdan sizin haksız olduğunuz görünüyor tabi gerçek yaşamınızı bilemeyiz. Birbirinize huzur verin daha mutlu olursunuz.

Su durumda ben halsizim bazen ona göre daha çocukca davraniyrm:'( ikimizinde hataları var ama bazı konularda hatanın çoğu bende sanırım

Ben asla ondan maddi seyelr istemiyrm borcumuz var diye kendiside şimdi allahu var alışverişe çıkalım elimi neye atsam al der parasına bakmaz kaliteli şeyler almaya çalışıyor.ama dediğiniz gibi ilgi iatiyrz biz kadınlar ..bir yılı azıcık gecti evleneli

Su durumda ben halsizim bazen ona göre daha çocukca davraniyrm:'( ikimizinde hataları var ama bazı konularda hatanın çoğu bende sanırım

bugün eşine bence güzel bir masa hazırla her zamankinden daha özenli olsun ve özür dile bence. böyle birisini kimse evlilik hayatında istemez. çocuk değiliz sinirleniyorsak da hakim olacağız kendimize

Yemek bile yememiş ben oyle yapınca:'( ben de bazı şeyleri sindiremiyrm ışte ama çok uzukuyrm artim

iyi olur ınsallah hanı oruclu olunca erkekler daha asabı oluyo sankı bundan da kanyaklı olabılır esın cok guzel epki vermıs sıkılma yanında dur ...

Yanlış anlasilmiyim kendimi haklı gormuyrn burda kesinlikle...bende eşimi soguttugununfafarkındayım değiştirmek istiyrm bu durumu

Kusura bakma ama 15 yaşındaki ergen gibisin.Adam haklı stresi var borç ödüyor bir de eve gelince sizin kaprisinizi çekiyor.Burada kaç tane kadın eşine cevap verdiği için dayak yiyor bir okuyun isterseniz.Siz bardaklara vurmalar ağlamalar kaprisler eşiniz iyi vallaha.Ben de eşime yeri gelince kapris yaparım ama bu şekilde değil.Yazık ya adama yapmayın böyle.Anlayışlı olun,sakin davranın,eşinize kucak açın,dertlerini dinleyin,sevgiyle yaklaşın.Sizin tavırlarınızdan dolayı bu evlilik düzelmez bence.Siz kendinizi düzeltirseniz düzelir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maalesef öle. en azından kabul etmişsin.. buda bir gelişme...

pmsyi araştır. adet dönemindeyken saçmalayabiliyoruz. bitki çaylarını dene. papatya ve adaçayı gibi... yok hep böle davranıyorsan uzmana görün....

sana diyorum ama sanma ki ben çok mükemmelim. mesela eşimle dün bende didiştim. kullandığım ilaç var yan etkileri çokta psikolojimi de bozdu sanırım. özellikle baş dönmesi yaşadığım için dengem kayboldu resmen. benim saçmalıklarım bu nedenle.

sende kendini çözebilirsin

Ben ağlama krizin geçince eşimin yanına geldim...yok ben hatalıyik zaten oruçlu oruçlu resmn dün gunahina girdim:'(

bugün eşine bence güzel bir masa hazırla her zamankinden daha özenli olsun ve özür dile bence. böyle birisini kimse evlilik hayatında istemez. çocuk değiliz sinirleniyorsak da hakim olacağız kendimize

Bugun misafirim gelicek ama maşa fikri aklımda..ben özür dilesemde artık inanmiyr sen dileyip yine aynı şeyi yapıyoraun diyor

İstediğine göre düzelmesini ilgi dışında başka sıkıntılarda var diye düşündüm
Bence oturup birbirinizi anlatın birbirinize ve neler beklediğinizi not alarak paylaşın çok etkili oluyor 😉

Erkekler sıkıntılı oldukları zaman çok rahat olamiyorlar haliyle.Kim olabiliyor ki zaten?Eminim ayni durumda siz olsanız daha da aşırı tepkiler verebilirdiniz.Esinizi dinleyin,ona sevginizi,ilginizi eksik etmeyin ve sakin ama sakin aranizdaki saygiyi yitirmeyin.Bir onceki konunuzda mesajiniza cevap vermediği için sitem ettiğinizi de soylemissiniz.Bunu yapmayin,icinizden gelen mesaji yine atin ama hemen karşılık vermesini beklemeyin.Belki biraz sabretseniz guzel tepkilerle karşılaşacaksınız. Unutmayin,çoğunlukla erkekler olgun ve anaç tavirli kadinlarda huzur bulurlar.Kavgayla hicbir sonuc alamazsiniz,sadece iliskinizi yipratmakla kalirsiniz.Size tavsiyem,elinizden gelenin de fazlasını yapmaya çalışın evliliğiniz için.Hepimiz biliyoruz ki bir yuva kolay kurulmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…