- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
adam oruçluymuş bi yemeğini yeseydi öyle başlasaydın tartışmaya bari :))
Arkadaşlar merhaba..
Dun akşam kocam eve geldi tam iftarda evde oldu..ben doluyum tabi biz bi şekilde tartıştık ben ağlamaya başladım bi sus çok açım ve halsizim bildiğin gibi orucluydum dedi..bu siritiyor en uyuz olduğum şeydir..neyse ben sen ilgi bekliyrm bıktım artık bu evlilikten de sendn de dedim...koca olamiyosn olamiyrm de dedim..olamiyrm dedi siritiyo tabi köpek dedi bana bi ara bende sensin köpek dedim masada bardak vardı vurdum bardağa allah belani versin dedim kalktım masadan bir saat susmadan ağladım.sonra geldim yanına konuşalim dedim..gel yanima dedi çekti beni sarıldı öptü konuş dedi ben tabi yime basladim ben ilgi istiyrm beni sevmiyosuun dedim resmn çocuk gibi agladim...bu başladı konuşmaya bak borcumuz var kafam orda rahat uyuyamiyrm bıktım artık yorgunum dedi..eve geç gelmek benimde hoşuma gitmiyor dedi...sana elimden geldiğince vakit ayirmaya çalışiytm Dedi..benimde hosuma gitmiyor laftan anlamayan adamlara laf anlatmaya çalışmak dedi...bak seninle uzaklastik fatkindaysan konusamyitz bile sonu kavgayla bitiyor dedi..sana güvenimi sarsiyosun kızdığın an bambaşka biri oluyorsun dedi beni yarı yolda bırakacakmissin gibi hissediyorum dedi...bende önceden ne güzel bana aşkım derdin gelip sarilirdin dedi çocukça bakma herşeye benim ciddi sıkıntılarım car ve sen bana böyle davrandigin icin bende sanaa istediğin gibi davranmiyrn dedi...bak bizden sonra evlenenler bile araba akdi veya borçlatini kapattı biz hala aynı yerde sayiyoruz. Kavga ettikcede be hereket olur ne huzurumuz dedi..seninle çok cirkinkestik şiddet kvaga herşeyi yaşadık ben artık kendimi tutuyorum ama tahrik etme beni dedi..sonra konuçocuktan açıldı bende bak plan yapalım onlar (çocuğun annesi ge kocası) bzim planımızı bozmasın biz onların planını bozmayalim dedi...bak ne güzel dusunmusaun insanlarda planını bozmasın bizde dedi..çocuğu istediğin gibi alıp veriyosun zaten bini bile bana sorun yapma dedi..sonra lütfen bak artık su eve gelirken acaba kavgami edicez demek istemiyrm...sınırlarini bilerek çık dışarı hava al evde zamn geçir sana bir sürü şey aldım evde oyalan diye dedi.ama arkadaslrunla dışarı çıkamazsınız onlar bize gelsin yada birlikte gideriz dedi..offg arkadaşlar..bu evlilik düzelir mi ben nasıl davranmaliyim:''(
Arkadaşlar merhaba..
Dun akşam kocam eve geldi tam iftarda evde oldu..ben doluyum tabi biz bi şekilde tartıştık ben ağlamaya başladım bi sus çok açım ve halsizim bildiğin gibi orucluydum dedi..bu siritiyor en uyuz olduğum şeydir..neyse ben sen ilgi bekliyrm bıktım artık bu evlilikten de sendn de dedim...koca olamiyosn olamiyrm de dedim..olamiyrm dedi siritiyo tabi köpek dedi bana bi ara bende sensin köpek dedim masada bardak vardı vurdum bardağa allah belani versin dedim kalktım masadan bir saat susmadan ağladım.sonra geldim yanına konuşalim dedim..gel yanima dedi çekti beni sarıldı öptü konuş dedi ben tabi yime basladim ben ilgi istiyrm beni sevmiyosuun dedim resmn çocuk gibi agladim...bu başladı konuşmaya bak borcumuz var kafam orda rahat uyuyamiyrm bıktım artık yorgunum dedi..eve geç gelmek benimde hoşuma gitmiyor dedi...sana elimden geldiğince vakit ayirmaya çalışiytm Dedi..benimde hosuma gitmiyor laftan anlamayan adamlara laf anlatmaya çalışmak dedi...bak seninle uzaklastik fatkindaysan konusamyitz bile sonu kavgayla bitiyor dedi..sana güvenimi sarsiyosun kızdığın an bambaşka biri oluyorsun dedi beni yarı yolda bırakacakmissin gibi hissediyorum dedi...bende önceden ne güzel bana aşkım derdin gelip sarilirdin dedi çocukça bakma herşeye benim ciddi sıkıntılarım car ve sen bana böyle davrandigin icin bende sanaa istediğin gibi davranmiyrn dedi...bak bizden sonra evlenenler bile araba akdi veya borçlatini kapattı biz hala aynı yerde sayiyoruz. Kavga ettikcede be hereket olur ne huzurumuz dedi..seninle çok cirkinkestik şiddet kvaga herşeyi yaşadık ben artık kendimi tutuyorum ama tahrik etme beni dedi..sonra konuçocuktan açıldı bende bak plan yapalım onlar (çocuğun annesi ge kocası) bzim planımızı bozmasın biz onların planını bozmayalim dedi...bak ne güzel dusunmusaun insanlarda planını bozmasın bizde dedi..çocuğu istediğin gibi alıp veriyosun zaten bini bile bana sorun yapma dedi..sonra lütfen bak artık su eve gelirken acaba kavgami edicez demek istemiyrm...sınırlarini bilerek çık dışarı hava al evde zamn geçir sana bir sürü şey aldım evde oyalan diye dedi.ama arkadaslrunla dışarı çıkamazsınız onlar bize gelsin yada birlikte gideriz dedi..offg arkadaşlar..bu evlilik düzelir mi ben nasıl davranmaliyim:''(
Oturup konuşabilmeniz güzel bişey bunu kaybetmeyin anlattıklarınızdan sizin haksız olduğunuz görünüyor tabi gerçek yaşamınızı bilemeyiz. Birbirinize huzur verin daha mutlu olursunuz.
anlatırken sen o kadar kendımı gordum kı sende ha su bı gercek bız daha aynı eve gırmedık aradakı mesefa yoruyo bakıyorum da maddı durum gercekten cok etkın evlılıkte parayla saadet olmaz dıyen yanı gozunu cıkartmadan tabıkı yalan soyluyo maddıyat ınsanları erkeklerı hele uzaklastırıyo bızde ufak caplıda olsa ılgı konusunda bu tur seyler yasıyoruz ama zaman sıkma canını esın net konusmus ona guzel suslen hazırlan adam ozel oldugunu hıssetsın bak ben bunu uzak oldugum ıcın yapamıyorum esler arasında ozel bı bagdır yakın olmak baska ınsanlardan ayıran ne bekle sabret merak ettım evlenelı ne kadar oldu ?
Su durumda ben halsizim bazen ona göre daha çocukca davraniyrm:'( ikimizinde hataları var ama bazı konularda hatanın çoğu bende sanırım
Hak veriyorum zaten ama destek olamyo basaramiyrm kızdığım an çok kırıcı konuşup davranıyrm
Adamın orucunu açıp, bir yemek yemesine bile müsade etmemişsiniz
Çalışıyo,çabalıyor, borç ödüyor, sizin için uğraşıyor aldığı karşılığa bak
Çok olgun, çok beyefendi bir adammış eşiniz
Ondan ilgi beklemek değil, ilgi göstermeniz hatta şu durumda biraz şımartmanız gerekir
Ben asla ondan maddi seyelr istemiyrm borcumuz var diye kendiside şimdi allahu var alışverişe çıkalım elimi neye atsam al der parasına bakmaz kaliteli şeyler almaya çalışıyor.ama dediğiniz gibi ilgi iatiyrz biz kadınlar ..bir yılı azıcık gecti evleneli
Eşinde peygamber sabrı varmış cidden , Böyle bir durumda bile kendini haklı görüyorsun ,seni hala çekiyor ,demekki seviyor ,
Ama inan eşini kendinden soğutmak için çalışıyorsun ,yakında boyle devam edersen boşalırsınız ,
Ben bayan olduğum halde okurken afakanlar bastı ,anlayışsız bir eşle cidden çok zormuş geçinmek
Su durumda ben halsizim bazen ona göre daha çocukca davraniyrm:'( ikimizinde hataları var ama bazı konularda hatanın çoğu bende sanırım
Ya kendimi gördüm bir an ve kendimden utandım resmen bende ilgi manyağıyım ama evlenince sevgili muhabbeti kalmıyor ne yazık ki haberin olsun..
Eşin oruçlu gelmiş aç ve sinirli orada daha büyük tepki verebilirdi..
Hemen sen suçlusun ayıp bilmem ne yapmak istemedim açıkçası bu tarzdan hoşlanmıyorum
Ama eşinin yanına gelmesi Olgun konuşması çok hoş
Çalışmıyorsan çalışmaya başla
Çocuk yoksa çocuk düşün kafan eşinde olmasın
eşin gayet mantıklı ve olgun konuşmuş , sorun sende görünüyor , sen düzelirsen evliliğin düzelir.
bugün eşine bence güzel bir masa hazırla her zamankinden daha özenli olsun ve özür dile bence. böyle birisini kimse evlilik hayatında istemez. çocuk değiliz sinirleniyorsak da hakim olacağız kendimize
O zaman sakin olmayi denemelisin,kendine yetmeyi ögren.
Bakalim o zaman nasil olacak durum?
iyi olur ınsallah hanı oruclu olunca erkekler daha asabı oluyo sankı bundan da kanyaklı olabılır esın cok guzel epki vermıs sıkılma yanında dur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?