kocam iyi degil :'(

Bende şiddet gördüm :'( dün gerçekten haksizdim

Ben adet döneminde acayip kotu oluyrm..kendi kendimden nefret geliyor:''( adet günüm geliyor diye korkuyrm

Çocuk gibi davranmayi birakmalisinz...

Eşiniz iyi bir adammis... Oruçlu halimle o aclikta sevgilim masaya bardak vurup kavga etse ben bardak değil cam indirirdim o evde..

Eşinin sabrini zorlama unutma ki bu sabri sonsuza kadar surmeyecek bir yerden sonra seni sallamayacak bile zaten ayni hep diye... Size hala ulaşmaya calisan ese bir güler yüz biraz anlayis zor olmasa gerek...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Bunlar ne Allah aşkına.. Bu kadar agresif tavırlara ne kadar ılımlı ve hoş görülü bir eş.
Kocan son derece iyi hatta fazla iyi anlattıklarına göre bana kalırsa sende ciddi bir sorun var.
Böyle giderse evliliğini çıkmaza sokarsın. Eşinin dediğine bakar mısın: eve su alırken acaba kavga edecek miyiz ? diye düşünüyorum.
Bu ruh durumunda olmasına çok üzüldüm şahsen.

Esim benden güler yüz istiyr sabah ondan önce kalkıp kahvaltı hazırlayıp onu güler bi şekilde karsiliyim bendn istediği şeyler çok makul bide dir dir etme diyo

Esim benden güler yüz istiyr sabah ondan önce kalkıp kahvaltı hazırlayıp onu güler bi şekilde karsiliyim bendn istediği şeyler çok makul bide dir dir etme diyo

Çalışmayan bir eşim olsaydı ne yalan söyleyeyim ben de isterdim bana kahvaltı hazırlamasını falan. Sabah ev sessizken uyanmak güne -1 başlatıyor bence.
Ben eşimden önce uyanıp çıkıyorum evden, ben çıkarken o hala uyuyor oluyor. Ola ki hasbel kader uyanmış olursa geziniyorsa daha bir iyi hissediyorum kendimi.

Olay tamamdır bence sende esirgeme kızıp etmekle evliliğe heyecan gelmiyor ne yazık ki.. Sinema günü falan yapın arada dışarda yürüyüş yapın dondurma yemeye gidelim ayağıyla iyi gelecektir😉

Olay tamamdır bence sende esirgeme kızıp etmekle evliliğe heyecan gelmiyor ne yazık ki.. Sinema günü falan yapın arada dışarda yürüyüş yapın dondurma yemeye gidelim ayağıyla iyi gelecektir😉

İftar vakti bir kadın bardağı vuracak sonrasında arkasından “hayırlı iftarlar ya da Allah kabul etsin” der gibi “ Allah belanı versin” diyecek. Sonra adam buna sarılıp öpecek. Kadın da kocam iyi değil diyecek.
Akıl alır gibi değil.

Adam geç geldi dlye mi bu kavga ilgi dediğin nedir ? Saat 5 gelip
sana sevgi sözcüklerimi sıralaması adam işimde gücünde ileriye doğru sürekli evde olmasındanda bıkacaksınız ben şahsen sürekli dimimde olan koca istemem
arkadaşlarıma giderim, alışverişe giderim erkek kısmıyla herşey yapılmıyor sonuçta adam evli evine gelecek sonra hafta sonu var o zamanı değerlendirirsiniz hamile olsaydınız anlardım o vakit insan kocayı dibinde ister ,şımarıklık yapar ama siz her daim yapıyor gibisiniz adamı bıktırmayın ,tatlı tatlı sohbet edin hoşgeldin diyin yanağına öpücük kondurun bak sana ne güzel yemekler yaptım diyin ayrıcada sana özel makyaj yaptım diye bunu yapmak çok mu zor o daim adam zaten erir
kedicik olur ilgilenir ,bir deneyin bakim

Bence kocanız gayet normal iyi olmayan sizsiniz. Adamcağız çok sabırlı davranmış oturup güzelce konuşmuş. Bardağa vurmak, koca olamıyosun demek, hele hele Allah belanı versin demek ne demek yahu

Eşiniz orucunu açtıktan sonra konuşsaydınız,hem size olgunlukla yaklaşmış bu arada..
Başka erkek olsa,o masayı alır devirirdi...

kızlar eşi o kadar da iyi ve masum biri değil daha bir yıllık evli konu sahibine şiddet uygulamış. baştan birinci evliliği ile ilgili yalanlar söylemiş. birinci eşinden olan çocuklarına neredeyse devamlı bakmaya tatile onlarla gitmeye mecbur bırakmış. çocuklarına iyi davranıp davranmadığını sorgulamış sürekli

çocukları gönderincede konu sahibine trip atmışşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…