- Konu Sahibi banahuzurgerek
:''( ben bu takıntılı halimden nasıl kurtulabilirim
tedaviye.git kendine iyi bir psikiyatrist bul.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:''( ben bu takıntılı halimden nasıl kurtulabilirim
A öyle mi? İkinci evliliği yani bir de..
O zaman bunlar birbirini mahvetmiş.
Birbirinin hayatına güzellik katacaklarına kötüye gitmişler.
yahuu akşamki durum yaşanmaz ya da kadın kendini toplar ve bu böyle yurumeyecek daha fazla eziyet etmeyelim birbirimize der ve bitirecek gucu bulur ama kadın çok kışkırtıcı davranıyor bu haliyle
Ama sen bilerek evlendin onunla. Evlendikten sonra neden bu kadar taktın?
Ben eşimin ikinci evlikigimin benm ilk...ilk zamanlar esim saçımi koklayip uyuyordu..ben onu birakicam diye agliyrdu..sevgikiykem giydiğim vurmakla uyuyordu..ama ben nezamn takintilatim başladı suçlayıcı olmaya herşeyden bişey çıkarmaya başladım kavgalatimiz başladı siddetde hakarette oldu..en güzel zamanlatimizi mahvettik biz
Allah Allah annen de eşinden yana yani.
Sen de belli sinirli birisin.
Gerçekten kışkırtıyor olabilirsin.
Bu kadar sinire ben de olsam çocuklarıma sorarım onlara iyi davranıp davranmadığını. En nihayetinde babaları onları korumak zorunda.
Senin mi acaba kendini düzeltmen lazım?
Eskiden nasıldın evlenmeden önce yani? Yine agresif bir yapın mı vardı?
ne konuda takıntın var? ilgi konusunda mı
yazık etmişsin..........................bak bizlere kocalarımızdan böyle bir muamele görmedik yani.
Bekarkende takıyordum annem o yüzden istemedi evlenmemiş hem okulum falanda vardı gerçi yaşımda küçük diye istemesi..he allahu var esim sevmeden evlendiğini ispat etmek icin herşeyi yaptı ama ben ışte takıntıliyim hastayım yani doktora gidicem ınş ama suan maddiyattan oturu kendi kendime çare olmaya cakisiyrm ki gitsem bile önce kendi kafamda halletmeliyim
Kocamn ilk evliliğini çok takiyrm...ve dikkat ediyrm bu yüzden kocami çok bunalttim insanlıktan çıkardım ki kendide oyle soykuyor
Sosyal güvenceniz yok mu?
Hiçbir şey yapmamaktansa en azından ssk ile falan başlayabilirsin.
Ama eskiden de böyleysen uzun bir süreç lazım ve mucize beklememek lazım bence. Yani tedaviden sonra yeni bir sen olamazsın bence.
Ailende durum nasıldı? Annenle baban çok tartışır mıydı?
ilk evliliğini ne sebeple takıyorsun peki? nedir aklındaki
Bence kocanız gayet iyi iyi olmayan sizsiniz...
Her gün kocanızdan dert yandığınız bir konu ile karşımıza çıkıyorsunuz![]()
Ben eşimin ikinci evlikigimin çok yapıyordum kafaya kıldan yağ cikartiyrdim sürekli kavga ediyrduk kapıyı duvara çarpıp duvarın boyasını doktigum oldu o dönemler şiddetre gördüm
Ben herkesten başka bir konu okudum sanırım.
1. Arada şiddet yaşanmış. Yani eşiniz size el kaldırmış.
2. Arkadaşlarınızla dışarı çıkamayacağınızı söylüyor.
Yani üslubu ne kadar sakin gözükürse gözüksün, siz ne kadar takıntılı olursanız olun, bir düzgün konuşması bunları örter mi?
Anlayamıyorum.
Yani üslubu ne kadar sakin gözükürse gözüksün, siz ne kadar takıntılı olursanız olun, bir düzgün konuşması bunları örter mi?
Anlayamıyorum.
Aklımda hep acaba benden sakladığı bişey var mi veya onada şöyle davranmismidir falan gibi...aslında bana ispat etmek icin çok şey yaptı ama ışte bu durun benim psikolojimide evliligimide etkiliyor:'(
Anlayamıyorum.
Butun konularini okudum ve kusura bakma ama sen iyi degilsin hasta diyebilirim sana hatta. cunku esin sana asik olmus seni secmis srnin olgun olacagini dusunmus ve evlenmis ama sen gordugum kadariyla olgun degilsin siddet gordum demissin tokatlar vurmalar olmus ama canim benim sen adami resmen tahrik etmissin bak kendin de soyluyosun adet donemi de dahil asabiyim diye bak o senin siradan bir arkadasin degil kocan yurutmen gereken bir evliligin var ve sen surekli ,en azindan %90 kavga cikaran tarafsin neden mi surekli ilgi istiyorum ve eski esi eski yaptiklari derken hayati hem kendine hem esine zindan eduyorsun evliligini cikmaza surukluyorsun konularini okurken icim daraldi bak daha yeni evlisin ve adam sana asik o artik senin borclar da bitsin sonra hala ilgi yoksa o zaman yaparsin kaprislerini bu davranislara devam etme kendinden sogutursun adami. Bak ben bilhassa senin konularinl ilgileniyorum cunku her seyi cok kafaya takiyosun bu sekilde yasayamazsin ben sana yardim etmek akil vermek istiyorum yanliz anlama olur mu? Allah esinle muhabbetini artirsin insallah canim