• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam iyi degil :'(

A öyle mi? İkinci evliliği yani bir de..
O zaman bunlar birbirini mahvetmiş.
Birbirinin hayatına güzellik katacaklarına kötüye gitmişler.

Ben eşimin ikinci evlikigimin benm ilk...ilk zamanlar esim saçımi koklayip uyuyordu..ben onu birakicam diye agliyrdu..sevgikiykem giydiğim vurmakla uyuyordu..ama ben nezamn takintilatim başladı suçlayıcı olmaya herşeyden bişey çıkarmaya başladım kavgalatimiz başladı siddetde hakarette oldu..en güzel zamanlatimizi mahvettik biz

yahuu akşamki durum yaşanmaz ya da kadın kendini toplar ve bu böyle yurumeyecek daha fazla eziyet etmeyelim birbirimize der ve bitirecek gucu bulur ama kadın çok kışkırtıcı davranıyor bu haliyle

Evet bazen acayip tahrik ediyrm..pazar günü dışarı cikicaktik..ben dedim ki kahveye ugramican dimi yok ya ramazanda kimse olmaz bu saatte dedi olsa Gidicen yani dedim..ya bi git allah aşkına kavga ortamı yaratma kahveye isim icin gittiğimi biliyosun dedi..bazen böyle ettiği bi lafın arkasını çok ariyrm ben

kendini düzeltmesi gereken sensin gibi geldi bana..
arada insan bi boşlukta hisseder kendini ama eşininde dediği gibi kendine oyalanacak bişeyler bulsan iyi olur..
bişey olmayınca en yakınındakine sarar insan...

Ama sen bilerek evlendin onunla. Evlendikten sonra neden bu kadar taktın?

Bekarkende takıyordum annem o yüzden istemedi evlenmemiş hem okulum falanda vardı gerçi yaşımda küçük diye istemesi..he allahu var esim sevmeden evlendiğini ispat etmek icin herşeyi yaptı ama ben ışte takıntıliyim hastayım yani doktora gidicem ınş ama suan maddiyattan oturu kendi kendime çare olmaya cakisiyrm ki gitsem bile önce kendi kafamda halletmeliyim

Ben eşimin ikinci evlikigimin benm ilk...ilk zamanlar esim saçımi koklayip uyuyordu..ben onu birakicam diye agliyrdu..sevgikiykem giydiğim vurmakla uyuyordu..ama ben nezamn takintilatim başladı suçlayıcı olmaya herşeyden bişey çıkarmaya başladım kavgalatimiz başladı siddetde hakarette oldu..en güzel zamanlatimizi mahvettik biz

yazık etmişsin..........................bak bizlere kocalarımızdan böyle bir muamele görmedik yani.

Allah Allah annen de eşinden yana yani.
Sen de belli sinirli birisin.
Gerçekten kışkırtıyor olabilirsin.
Bu kadar sinire ben de olsam çocuklarıma sorarım onlara iyi davranıp davranmadığını. En nihayetinde babaları onları korumak zorunda.
Senin mi acaba kendini düzeltmen lazım?
Eskiden nasıldın evlenmeden önce yani? Yine agresif bir yapın mı vardı?

Sınırlı bi yapım vardı ama böyle değildim..bide zor şeyler yaşadım babamı kaybettim bir sürü olumsuz şey yaşadım iyice agresif bişey oldum çıktim

yazık etmişsin..........................bak bizlere kocalarımızdan böyle bir muamele görmedik yani.

Çok yazık ediyrm..annem gecn gün dedi koçan dünyanın en iyi insanı ki gercktem kocami erkek kardeşinden ayirmaz ona ne alırsa kocamada alır...ama ışte ben niye böyleyim ya:'(:'(:'( nefret ediyrm bazen kendimden..he kocamında hatalri var...ama ben bile bana tahammül edemiyrm bazen

Bekarkende takıyordum annem o yüzden istemedi evlenmemiş hem okulum falanda vardı gerçi yaşımda küçük diye istemesi..he allahu var esim sevmeden evlendiğini ispat etmek icin herşeyi yaptı ama ben ışte takıntıliyim hastayım yani doktora gidicem ınş ama suan maddiyattan oturu kendi kendime çare olmaya cakisiyrm ki gitsem bile önce kendi kafamda halletmeliyim

Sosyal güvenceniz yok mu?
Hiçbir şey yapmamaktansa en azından ssk ile falan başlayabilirsin.
Ama eskiden de böyleysen uzun bir süreç lazım ve mucize beklememek lazım bence. Yani tedaviden sonra yeni bir sen olamazsın bence.
Ailende durum nasıldı? Annenle baban çok tartışır mıydı?

Sosyal güvenceniz yok mu?
Hiçbir şey yapmamaktansa en azından ssk ile falan başlayabilirsin.
Ama eskiden de böyleysen uzun bir süreç lazım ve mucize beklememek lazım bence. Yani tedaviden sonra yeni bir sen olamazsın bence.
Ailende durum nasıldı? Annenle baban çok tartışır mıydı?

Biz annemle babamin tartıştığını hiç gormemisDir yani tartışırlardi ama oyle bizim gibi değil annem pek konuşmazdı zaten babam çok sessizdir..ki annmle baban arasındaki sıkıntı baba tarafimdi ..bizde hiç dayak yememsizdir en fazla annemden ergenlik donemimdd tokat yemisimdir.

Ben herkesten başka bir konu okudum sanırım.

1. Arada şiddet yaşanmış. Yani eşiniz size el kaldırmış.

2. Arkadaşlarınızla dışarı çıkamayacağınızı söylüyor.

Yani üslubu ne kadar sakin gözükürse gözüksün, siz ne kadar takıntılı olursanız olun, bir düzgün konuşması bunları örter mi?

Anlayamıyorum.

Bence kocanız gayet iyi iyi olmayan sizsiniz...
Her gün kocanızdan dert yandığınız bir konu ile karşımıza çıkıyorsunuz :ssz:

Ben eşimin ikinci evlikigimin çok yapıyordum kafaya kıldan yağ cikartiyrdim sürekli kavga ediyrduk kapıyı duvara çarpıp duvarın boyasını doktigum oldu o dönemler şiddetre gördüm

Butun konularini okudum ve kusura bakma ama sen iyi degilsin hasta diyebilirim sana hatta. cunku esin sana asik olmus seni secmis srnin olgun olacagini dusunmus ve evlenmis ama sen gordugum kadariyla olgun degilsin siddet gordum demissin tokatlar vurmalar olmus ama canim benim sen adami resmen tahrik etmissin bak kendin de soyluyosun adet donemi de dahil asabiyim diye bak o senin siradan bir arkadasin degil kocan yurutmen gereken bir evliligin var ve sen surekli ,en azindan %90 kavga cikaran tarafsin neden mi surekli ilgi istiyorum ve eski esi eski yaptiklari derken hayati hem kendine hem esine zindan eduyorsun evliligini cikmaza surukluyorsun konularini okurken icim daraldi bak daha yeni evlisin ve adam sana asik o artik senin borclar da bitsin sonra hala ilgi yoksa o zaman yaparsin kaprislerini bu davranislara devam etme kendinden sogutursun adami. Bak ben bilhassa senin konularinl ilgileniyorum cunku her seyi cok kafaya takiyosun bu sekilde yasayamazsin ben sana yardim etmek akil vermek istiyorum yanliz anlama olur mu? Allah esinle muhabbetini artirsin insallah canim

Yani üslubu ne kadar sakin gözükürse gözüksün, siz ne kadar takıntılı olursanız olun, bir düzgün konuşması bunları örter mi?

Anlayamıyorum.

size aynen katılıyorum :42:

Anlayamıyorum.

Şiddet aklımdan cikmiyr zaten..arkadaş konusuna gelirsek bende çok kiziytm bu duruma ama beni götür diyincede laf yapmadan götürüyor kendi

Aklımda hep acaba benden sakladığı bişey var mi veya onada şöyle davranmismidir falan gibi...aslında bana ispat etmek icin çok şey yaptı ama ışte bu durun benim psikolojimide evliligimide etkiliyor:'(

Paikiyatriye gorunmelisin bence ilac vermese bile iyi gelir sana

Anlayamıyorum.

Butun konularini okudum ve kusura bakma ama sen iyi degilsin hasta diyebilirim sana hatta. cunku esin sana asik olmus seni secmis srnin olgun olacagini dusunmus ve evlenmis ama sen gordugum kadariyla olgun degilsin siddet gordum demissin tokatlar vurmalar olmus ama canim benim sen adami resmen tahrik etmissin bak kendin de soyluyosun adet donemi de dahil asabiyim diye bak o senin siradan bir arkadasin degil kocan yurutmen gereken bir evliligin var ve sen surekli ,en azindan %90 kavga cikaran tarafsin neden mi surekli ilgi istiyorum ve eski esi eski yaptiklari derken hayati hem kendine hem esine zindan eduyorsun evliligini cikmaza surukluyorsun konularini okurken icim daraldi bak daha yeni evlisin ve adam sana asik o artik senin borclar da bitsin sonra hala ilgi yoksa o zaman yaparsin kaprislerini bu davranislara devam etme kendinden sogutursun adami. Bak ben bilhassa senin konularinl ilgileniyorum cunku her seyi cok kafaya takiyosun bu sekilde yasayamazsin ben sana yardim etmek akil vermek istiyorum yanliz anlama olur mu? Allah esinle muhabbetini artirsin insallah canim

cnm çok güzel söylüyorsunda ne olursa olsun şiddet uygulamış eşi bunu hiç bişi değiştirmez net.

ayrıca arkadaşlarıyla gezmesine izin vermiyor evde oyalan diyıor

yani onun çocuklarına bak kır dizini otur

konu sahibi tatil diyor çocuklarla gidelim diyor. her işi yokuşa süren kocası bir iki düzgün laf etti diye sütten çıkmış ak kaşıkmı oldu şimdi
konu sahibini bu hale getiren eşi bana göre

Back
X