- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
Butun konularini okudum ve kusura bakma ama sen iyi degilsin hasta diyebilirim sana hatta. cunku esin sana asik olmus seni secmis srnin olgun olacagini dusunmus ve evlenmis ama sen gordugum kadariyla olgun degilsin siddet gordum demissin tokatlar vurmalar olmus ama canim benim sen adami resmen tahrik etmissin bak kendin de soyluyosun adet donemi de dahil asabiyim diye bak o senin siradan bir arkadasin degil kocan yurutmen gereken bir evliligin var ve sen surekli ,en azindan %90 kavga cikaran tarafsin neden mi surekli ilgi istiyorum ve eski esi eski yaptiklari derken hayati hem kendine hem esine zindan eduyorsun evliligini cikmaza surukluyorsun konularini okurken icim daraldi bak daha yeni evlisin ve adam sana asik o artik senin borclar da bitsin sonra hala ilgi yoksa o zaman yaparsin kaprislerini bu davranislara devam etme kendinden sogutursun adami. Bak ben bilhassa senin konularinl ilgileniyorum cunku her seyi cok kafaya takiyosun bu sekilde yasayamazsin ben sana yardim etmek akil vermek istiyorum yanliz anlama olur mu? Allah esinle muhabbetini artirsin insallah canim
Yoo allah razı olsun..yanlış anlicak bişey değil bana benim göremedigimi soleyin ki bende duzeltiyim kendimi evliligimi...mutlu olmak mutlu etmek istiyrm..