• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam iyi degil :'(

Butun konularini okudum ve kusura bakma ama sen iyi degilsin hasta diyebilirim sana hatta. cunku esin sana asik olmus seni secmis srnin olgun olacagini dusunmus ve evlenmis ama sen gordugum kadariyla olgun degilsin siddet gordum demissin tokatlar vurmalar olmus ama canim benim sen adami resmen tahrik etmissin bak kendin de soyluyosun adet donemi de dahil asabiyim diye bak o senin siradan bir arkadasin degil kocan yurutmen gereken bir evliligin var ve sen surekli ,en azindan %90 kavga cikaran tarafsin neden mi surekli ilgi istiyorum ve eski esi eski yaptiklari derken hayati hem kendine hem esine zindan eduyorsun evliligini cikmaza surukluyorsun konularini okurken icim daraldi bak daha yeni evlisin ve adam sana asik o artik senin borclar da bitsin sonra hala ilgi yoksa o zaman yaparsin kaprislerini bu davranislara devam etme kendinden sogutursun adami. Bak ben bilhassa senin konularinl ilgileniyorum cunku her seyi cok kafaya takiyosun bu sekilde yasayamazsin ben sana yardim etmek akil vermek istiyorum yanliz anlama olur mu? Allah esinle muhabbetini artirsin insallah canim

Yoo allah razı olsun..yanlış anlicak bişey değil bana benim göremedigimi soleyin ki bende duzeltiyim kendimi evliligimi...mutlu olmak mutlu etmek istiyrm..

Biz annemle babamin tartıştığını hiç gormemisDir yani tartışırlardi ama oyle bizim gibi değil annem pek konuşmazdı zaten babam çok sessizdir..ki annmle baban arasındaki sıkıntı baba tarafimdi ..bizde hiç dayak yememsizdir en fazla annemden ergenlik donemimdd tokat yemisimdir.

Ama senin sinirli yapının kesinlikle elle tutulur bir nedeni olması lazım.

Aklımda hep acaba benden sakladığı bişey var mi veya onada şöyle davranmismidir falan gibi...aslında bana ispat etmek icin çok şey yaptı ama ışte bu durun benim psikolojimide evliligimide etkiliyor:'(

Sen kendin de demissin ama ayrintiya kadar biliyorum diye.hatta esiyle de konusmussun.diger konunda okudum yani

Okurken daral geldi bana kusura bakmayın. Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz, bütün gün evde ohh sürekli kafanızda kuruyorsunuz. Evlilik ,sevgili olduğunuz günlere benzemez. benzemez derken asla evlilik kötüdür anlamı çıkmasın. Kişiler arasında ki ilişki evlilik ile farklı bir boyut alıyor bence. Sevgiliyken, nişanlıyken beraber geçirilen vakit kısıtlı, tabi kısıtlı şeylerin tadı başka olur, özenle giyinilir, tüm ilgi sevdiğin insana verilir, erkeğin tek derdi o gün yenecek yemeğin hesabıdır belki de. Ama evlenince işler değişir, insan daha fazla yakınlaşır, ortak bir hayat beraber sırtlanır, sorunlar yada mutluluklar paylaşılır. Bakın eşiniz oldukça olgun ve anlayışlı davranmaya çalışmış. Böyle bir erkek karşısında sizinde anlayışlı ve olgun bir kadın olmanız gerekirdi. Sürekli liseli ergenler gibi "ilgi istiyorum ben" demek olmaz. Ya ortak bir hayatınız var, daha ne istiyorsunuz. Ama anladığım kadarıyla sizin bu ortak hayatın tüm sıkıntılarını eşiniz sırtlanmış. Borçlar, faturalar, evin geçimi, oruç ve eve geliyor adam "ilgi istiyorum" diyen bir kadın.

iyi bir kadın bir erkeği etkiler zeki bir kadın onda ilgi uyandırır güzel bir kadın büyüler anlayışlı bir kadın ise ona sahip olur.

Kendinize bir meşgale bulun, sürekli eşinizi düşünmeyin. Dır dır yapmayın eve geldiğinde, güler yüzle karşılayın, yemeğinizi yiyin, oturun konuşun, "her ne sıkıntımız olursa olsun biz beraber oldukça bizi kimse yıkamaz, para ile olacak şey illa halolur yeter ki biz beraber olalım. yeter ki sağlığımız yerinde olsun,Üzme kendini, sen daha bana lazımsın" falan diye arada cilve yapın. Bakın görün herşey değişecek.

cnm çok güzel söylüyorsunda ne olursa olsun şiddet uygulamış eşi bunu hiç bişi değiştirmez net.

ayrıca arkadaşlarıyla gezmesine izin vermiyor evde oyalan diyıor

yani onun çocuklarına bak kır dizini otur

konu sahibi tatil diyor çocuklarla gidelim diyor. her işi yokuşa süren kocası bir iki düzgün laf etti diye sütten çıkmış ak kaşıkmı oldu şimdi
konu sahibini bu hale getiren eşi bana göre

Siddet tabiki affedilmez ama sebebini dusunmek lazim ne oldu da vurdu bu adam? Diger konulardan biliyorum konu sahibi cok supheci ve kaprisli biri bunlar adami hakli cikarmaz ama sebepleri de dusunmek lazim.

Bir tane 4 yasinda cocuk konu sahibi bunu bilerek evlenmis adam bastam soylemis yani cocugum var bu 2.evliligim olacak diye. Ve arkadas konusunda konu sahibi soyle soylemis "arkadaslarim hakkinda ne yorum yaptiysa dogru cikti"

Adam masum degil ama esinin yaninda mesela o son konusmasiyla bi nebze daha yapici geldi bana

Okurken daral geldi bana kusura bakmayın. Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz, bütün gün evde ohh sürekli kafanızda kuruyorsunuz. Evlilik ,sevgili olduğunuz günlere benzemez. benzemez derken asla evlilik kötüdür anlamı çıkmasın. Kişiler arasında ki ilişki evlilik ile farklı bir boyut alıyor bence. Sevgiliyken, nişanlıyken beraber geçirilen vakit kısıtlı, tabi kısıtlı şeylerin tadı başka olur, özenle giyinilir, tüm ilgi sevdiğin insana verilir, erkeğin tek derdi o gün yenecek yemeğin hesabıdır belki de. Ama evlenince işler değişir, insan daha fazla yakınlaşır, ortak bir hayat beraber sırtlanır, sorunlar yada mutluluklar paylaşılır. Bakın eşiniz oldukça olgun ve anlayışlı davranmaya çalışmış. Böyle bir erkek karşısında sizinde anlayışlı ve olgun bir kadın olmanız gerekirdi. Sürekli liseli ergenler gibi "ilgi istiyorum ben" demek olmaz. Ya ortak bir hayatınız var, daha ne istiyorsunuz. Ama anladığım kadarıyla sizin bu ortak hayatın tüm sıkıntılarını eşiniz sırtlanmış. Borçlar, faturalar, evin geçimi, oruç ve eve geliyor adam "ilgi istiyorum" diyen bir kadın.

iyi bir kadın bir erkeği etkiler zeki bir kadın onda ilgi uyandırır güzel bir kadın büyüler anlayışlı bir kadın ise ona sahip olur.

Kendinize bir meşgale bulun, sürekli eşinizi düşünmeyin. Dır dır yapmayın eve geldiğinde, güler yüzle karşılayın, yemeğinizi yiyin, oturun konuşun, "her ne sıkıntımız olursa olsun biz beraber oldukça bizi kimse yıkamaz, para ile olacak şey illa halolur yeter ki biz beraber olalım. yeter ki sağlığımız yerinde olsun,Üzme kendini, sen daha bana lazımsın" falan diye arada cilve yapın. Bakın görün herşey değişecek.

Aynen katiliyorum

Ama senin sinirli yapının kesinlikle elle tutulur bir nedeni olması lazım.

Normaldede sınırlı bi yapıya sahibimdir ama böyle sicti hareketlerim hiç olmadı hatta aklı basinda bo çocuk oldum hep..zaten babam hastalandı kanserdi :'(:'( sürekli hastanelere gidip gelmeler gerçi biz etkilenmeyelim diye annem bize belli etmiyrdu babam yatağa düşünce anladık hattta son anda canım babam kucağında vefat ediyrdu çığlık attım kendine geldi sonra hastaneye yattı bir haftassonra kaybettim babamı kardesim daha 12 yaşında falan bende 17 18 im..bizim herseyimii babam yapardı faturalar bile otomatik odemeydi babami kaybedince sudan çıkmış balığa donduk annemle..arkadaşlarım yanımda baba kelimesini kullanmazsi ama ben daha çok etkileniyrdum..kardesim sürekli ağlıyordu....çok zor günlerdi...sonra kocami tanıdim babalara benİyor esim onda şefkati bulmaya çalıştım buldumda...sonra boşanmış olduğunu ogrendim istemedim eşimi kapıma geldi her yerde karşıma çıktı...sonra emrehan ettik bi gün yine çık şiddetli bi kavga sonunda bitti artık dedim cocuk gibi koca adam ağladı önümde sonra evlendik ama benim takintilarim bitmedi tabi

Ben hep diyrm parayla herşey olur zamanla yeter ki sen başımda sağ ol diye...hatta bazen istediğim seyleri almiyrm bile...ben anlayışlı olaniyrm farklı bi ypim var galiba kendimi çok kötü hissediyrm..duzelmek istiyrm

Arkadaşlar merhaba..
Dun akşam kocam eve geldi tam iftarda evde oldu..ben doluyum tabi biz bi şekilde tartıştık ben ağlamaya başladım bi sus çok açım ve halsizim bildiğin gibi orucluydum dedi..bu siritiyor en uyuz olduğum şeydir..neyse ben sen ilgi bekliyrm bıktım artık bu evlilikten de sendn de dedim...koca olamiyosn olamiyrm de dedim..olamiyrm dedi siritiyo tabi köpek dedi bana bi ara bende sensin köpek dedim masada bardak vardı vurdum bardağa allah belani versin dedim kalktım masadan bir saat susmadan ağladım.sonra geldim yanına konuşalim dedim..gel yanima dedi çekti beni sarıldı öptü konuş dedi ben tabi yime basladim ben ilgi istiyrm beni sevmiyosuun dedim resmn çocuk gibi agladim...bu başladı konuşmaya bak borcumuz var kafam orda rahat uyuyamiyrm bıktım artık yorgunum dedi..eve geç gelmek benimde hoşuma gitmiyor dedi...sana elimden geldiğince vakit ayirmaya çalışiytm Dedi..benimde hosuma gitmiyor laftan anlamayan adamlara laf anlatmaya çalışmak dedi...bak seninle uzaklastik fatkindaysan konusamyitz bile sonu kavgayla bitiyor dedi..sana güvenimi sarsiyosun kızdığın an bambaşka biri oluyorsun dedi beni yarı yolda bırakacakmissin gibi hissediyorum dedi...bende önceden ne güzel bana aşkım derdin gelip sarilirdin dedi çocukça bakma herşeye benim ciddi sıkıntılarım car ve sen bana böyle davrandigin icin bende sanaa istediğin gibi davranmiyrn dedi...bak bizden sonra evlenenler bile araba akdi veya borçlatini kapattı biz hala aynı yerde sayiyoruz. Kavga ettikcede be hereket olur ne huzurumuz dedi..seninle çok cirkinkestik şiddet kvaga herşeyi yaşadık ben artık kendimi tutuyorum ama tahrik etme beni dedi..sonra konuçocuktan açıldı bende bak plan yapalım onlar (çocuğun annesi ge kocası) bzim planımızı bozmasın biz onların planını bozmayalim dedi...bak ne güzel dusunmusaun insanlarda planını bozmasın bizde dedi..çocuğu istediğin gibi alıp veriyosun zaten bini bile bana sorun yapma dedi..sonra lütfen bak artık su eve gelirken acaba kavgami edicez demek istemiyrm...sınırlarini bilerek çık dışarı hava al evde zamn geçir sana bir sürü şey aldım evde oyalan diye dedi.ama arkadaslrunla dışarı çıkamazsınız onlar bize gelsin yada birlikte gideriz dedi..offg arkadaşlar..bu evlilik düzelir mi ben nasıl davranmaliyim:'(:'(

gene iyi kocan varmış, kıymetini bil.
sana çok açıklayıcı ve tatmin edici konuşma yapmış
ikna olmadıysan kendindeki hırsı ve doyumsuzluğu bir tart derim ben
kocanın açısından bakmalısın olaya biraz da

Ben hep diyrm parayla herşey olur zamanla yeter ki sen başımda sağ ol diye...hatta bazen istediğim seyleri almiyrm bile...ben anlayışlı olaniyrm farklı bi ypim var galiba kendimi çok kötü hissediyrm..duzelmek istiyrm

İyi hoş diyorsunuz da, bunu hiç hareketlere yansıtmıyorsunuz gibi geldi bana. Bakın ister kabul edin ister etmeyin, kadın ve erkek farklıdır. Olaylara bakış açımız, verdiğimiz tepkiler vs vs hepsi farklıdır. benim evli bir arkadaşım vardı erkek, eşi evde çalışmıyor ev hanımı. Stresli bir dönemde arkadaşım bana dert yandı "zaten zor bir dönemde geçiyoruz, piyasa çok kötü maddi sıkıntı o biçim, bir de eve gidiyorum , ya kapıyı bir güleryüzle aç be kadın, zaten bütün gün evde yokum, altı üstü 3-4 saat beraber evde olacağız onda da surat beş karış. Yok temizlik yapmış yorulmuş, yok aramış açmamışım. Sanki temizlik yaptı da ne yaptı ki, elektrik süpürgesi evi süpürüyor, çamaşırları makine yıkıyor, bulaşıkları makine yıkıyor, yerleri viledayla siliyor, sonra yorgunum gülemem. Yetti ya canım eve gitmek istemiyor. Ben bütün gün 2 kuruş para için elin adamlarının ağız kokusunu çekeyim, faturaları düşüneyim, kışın soğukta yazın sıcakta koştur koştur gidip geleyim, dolabımı boş, çocuklarımı , eşimi çıplak bırakmıyım ya bir güler yüz istiyorum bu kadar mı zor"

İşte o gün bazı şeyleri anladım, sizin o ev işi dediğiniz şeyler onlar için bu kadar basit işte, herşeyi makine yapıyor zaten deyip çıkıyorlar işin içinden. İstedikleri çok birşey değil, güler yüzlü bir eş. Biraz gayret edin, emin olun karşılığını göreceksiniz. Çünkü eşiniz bunun karşılığını gösterecek bir insana benziyor anlattıklarınızdan.

İyi hoş diyorsunuz da, bunu hiç hareketlere yansıtmıyorsunuz gibi geldi bana. Bakın ister kabul edin ister etmeyin, kadın ve erkek farklıdır. Olaylara bakış açımız, verdiğimiz tepkiler vs vs hepsi farklıdır. benim evli bir arkadaşım vardı erkek, eşi evde çalışmıyor ev hanımı. Stresli bir dönemde arkadaşım bana dert yandı "zaten zor bir dönemde geçiyoruz, piyasa çok kötü maddi sıkıntı o biçim, bir de eve gidiyorum , ya kapıyı bir güleryüzle aç be kadın, zaten bütün gün evde yokum, altı üstü 3-4 saat beraber evde olacağız onda da surat beş karış. Yok temizlik yapmış yorulmuş, yok aramış açmamışım. Sanki temizlik yaptı da ne yaptı ki, elektrik süpürgesi evi süpürüyor, çamaşırları makine yıkıyor, bulaşıkları makine yıkıyor, yerleri viledayla siliyor, sonra yorgunum gülemem. Yetti ya canım eve gitmek istemiyor. Ben bütün gün 2 kuruş para için elin adamlarının ağız kokusunu çekeyim, faturaları düşüneyim, kışın soğukta yazın sıcakta koştur koştur gidip geleyim, dolabımı boş, çocuklarımı , eşimi çıplak bırakmıyım ya bir güler yüz istiyorum bu kadar mı zor"

İşte o gün bazı şeyleri anladım, sizin o ev işi dediğiniz şeyler onlar için bu kadar basit işte, herşeyi makine yapıyor zaten deyip çıkıyorlar işin içinden. İstedikleri çok birşey değil, güler yüzlü bir eş. Biraz gayret edin, emin olun karşılığını göreceksiniz. Çünkü eşiniz bunun karşılığını gösterecek bir insana benziyor anlattıklarınızdan.
Zaten esimde diyor sen iyi güzel konuşuyorsun uygulanan yok...esim biara bana sana güvenden çocukça davrammicana bilsem kendimi bile sana teslim ederim demişti...he eşimin hiç ni suçu yok elbette var insanogluyuz tabi ama ışte ben hiç düşündüğüm gibi davranamiyrm

sinirleriniz bozulmus problem olmayack seyleri problem ediyordunuz..destek alin bu konuda bir uzmndan..esinizde bir sorun yok sorun sizde.

A öyle mi? İkinci evliliği yani bir de..
O zaman bunlar birbirini mahvetmiş.
Birbirinin hayatına güzellik katacaklarına kötüye gitmişler.

ayyy cnm ya bu anlattıklarınızadan erkeklerin bizden ne kadar farklı olduklarını bir kez daha anladım. makineler yapıyormuş heee . bu makineleri kim çaıştırıyor. evi kim topluyor. ütüyü kim yapıyor. yemeği kim yapıyor. vallahi çamaşırları ayrıştırıp makineye atmak bile bir mesele

offfff sayarken yoruldum. neyseki ben çalışıyorumda fazla iş yapmıyorum işteyim nasılsa ne gerek var ev işine :27:

benim bir fikrim var ister katılın ister katılmayın...boşanmış erkekten koca olmaz.bir hayrı olsaydı eski eşine olurdu.:ssz:

Arkadaşlar merhaba..
Dun akşam kocam eve geldi tam iftarda evde oldu..ben doluyum tabi biz bi şekilde tartıştık ben ağlamaya başladım bi sus çok açım ve halsizim bildiğin gibi orucluydum dedi..bu siritiyor en uyuz olduğum şeydir..neyse ben sen ilgi bekliyrm bıktım artık bu evlilikten de sendn de dedim...koca olamiyosn olamiyrm de dedim..olamiyrm dedi siritiyo tabi köpek dedi bana bi ara bende sensin köpek dedim masada bardak vardı vurdum bardağa allah belani versin dedim kalktım masadan bir saat susmadan ağladım.sonra geldim yanına konuşalim dedim..gel yanima dedi çekti beni sarıldı öptü konuş dedi ben tabi yime basladim ben ilgi istiyrm beni sevmiyosuun dedim resmn çocuk gibi agladim...bu başladı konuşmaya bak borcumuz var kafam orda rahat uyuyamiyrm bıktım artık yorgunum dedi..eve geç gelmek benimde hoşuma gitmiyor dedi...sana elimden geldiğince vakit ayirmaya çalışiytm Dedi..benimde hosuma gitmiyor laftan anlamayan adamlara laf anlatmaya çalışmak dedi...bak seninle uzaklastik fatkindaysan konusamyitz bile sonu kavgayla bitiyor dedi..sana güvenimi sarsiyosun kızdığın an bambaşka biri oluyorsun dedi beni yarı yolda bırakacakmissin gibi hissediyorum dedi...bende önceden ne güzel bana aşkım derdin gelip sarilirdin dedi çocukça bakma herşeye benim ciddi sıkıntılarım car ve sen bana böyle davrandigin icin bende sanaa istediğin gibi davranmiyrn dedi...bak bizden sonra evlenenler bile araba akdi veya borçlatini kapattı biz hala aynı yerde sayiyoruz. Kavga ettikcede be hereket olur ne huzurumuz dedi..seninle çok cirkinkestik şiddet kvaga herşeyi yaşadık ben artık kendimi tutuyorum ama tahrik etme beni dedi..sonra konuçocuktan açıldı bende bak plan yapalım onlar (çocuğun annesi ge kocası) bzim planımızı bozmasın biz onların planını bozmayalim dedi...bak ne güzel dusunmusaun insanlarda planını bozmasın bizde dedi..çocuğu istediğin gibi alıp veriyosun zaten bini bile bana sorun yapma dedi..sonra lütfen bak artık su eve gelirken acaba kavgami edicez demek istemiyrm...sınırlarini bilerek çık dışarı hava al evde zamn geçir sana bir sürü şey aldım evde oyalan diye dedi.ama arkadaslrunla dışarı çıkamazsınız onlar bize gelsin yada birlikte gideriz dedi..offg arkadaşlar..bu evlilik düzelir mi ben nasıl davranmaliyim:'(:'(

Adam ne kadar da anlayışlı diyordum kii..
Yukarıdaki renklendirdiğim yere takıldım.
Aşırı kıskanç mı bu adam? Eğer bu kadar sıkarsa seni sende tüm ilgiyi ondan beklersin. Hayatında eşin ve onun önceki evliliğinden olan oğlu hariç başka meşgalen yoksa tabi ki patlarsın sen.. :ssz:

Adam ne kadar da anlayışlı diyordum kii..
Yukarıdaki renklendirdiğim yere takıldım.
Aşırı kıskanç mı bu adam? Eğer bu kadar sıkarsa seni sende tüm ilgiyi ondan beklersin. Hayatında eşin ve onun önceki evliliğinden olan oğlu hariç başka meşgalen yoksa tabi ki patlarsın sen.. :ssz:

Arasira bana iş çıkarıyor mesela sırf kafam dagilsin diye veya gün icimde sadece oturduğum cevrede meydan gibi bi yer var orada yürüyüş yap çok sıkıldığında diyor yada akşam iş çıkışında onun yanina gidiyrm...yahut erken geldiğinde çıkıp yürüyüş yapiyrz..

Arkadaşlar merhaba..

eşinize sahip çıkın..
sürekli ilgi bekleyerek, bunaltmayın adamı..
kendini size borçlu gibi hissettirmeyin..
o sarılmıyosa siz sarılın, öpmüyosa öpün..
o da alışır böylelikle..
ben de eşimin ilgisizliğinden yakınıyodum..
sonra dedim bu adamı kendime öyle bi bağlıcam ki ilgisiz duramasın..
o yapmasa da tüm beklentilerimi ben ona yaptım, yaptırdım..
öpülmek istedim, gittim yanağımı uzattım şirinlikle..
sarılsın istedim, elini belime koydum gülümseyerek..
arasın istedim, gün içinde komik ya da ilginç mesajlar attım..
her gün yaptım, pes etmedim..halbuki yapım soğuktur normalde..
ama yine de yaptım öğrensin diye..
şimdi öyle alıştı ki bunlara..
geliyo kendi sarılıyo..
durduk yere öpüyo..
aramadan duramıyo ayrıyken..
erkekler çocuk gibi terbiye edilesi varlıklar..
bilmiyosa siz öğretin anacımm...
mutluluklar..

bence kocaniza destek olmalisiniz suan onun sizden daha fazla ilgiye ihtiyaci var adami bunaltip elinizle ellere vermeyin. malesef bizim.durumumuzda pek. iyi degil. onceden esim surekli napcaz nasi yeticek der dururdu. benim sayemde rahatladi biraz. bende kafama takiyorum ama takinca bisey degismiyor.malesef.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X