- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
tatlım sen nasıl tav oldun böyle akademik bir yorum yaptın yahu![]()
Bana erkek gelmedi yazan. Çünkü aslında gayet de türk kadınının başına gelen bir mevzu bu malesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım sen nasıl tav oldun böyle akademik bir yorum yaptın yahu![]()
ikisi de iğrenç demek istedin herhalde seboş?![]()
hangisi normal sizce ?Farkı yok mu?
Birinde eylem popo ile gerçekleşiyor diğerinde ağız yoluyla![]()
Zaten tek taraflı istendiği için sıkıntılı bir durum. Eşiniz bunu saplantı haline getirip dewamlı ısrar ediyorsa gerekirse büyük tartışma çıkartın, yanii sizi anlaması lazım, bu kadar ısrarcı olması çok saçma..insanın istemediği her şey sapıkçadır hanımefendi .Cinsel ilişkide iki tarafın da gönüllü yaptığı hiç bir şey ise sapıkça değildir.Arada böyle bir fark var .
kk da bu kadar sansürsüz hatun kişilikler var mı yahu cinsellik bölümüne yazacağını bilmeden var olan..iyi bari takipteyim ama bol kırmızı kartlı topik olacak gibi gibime geldiBana erkek gelmedi yazan. Çünkü aslında gayet de türk kadınının başına gelen bir mevzu bu malesef.
kız bekar bekar bu kadar girme bu konulara senBence sağlık yönünden olabilecek şeyleri ona anlatın güzelce.
Sonrada Dini boyutunu anlatın vazgeçecektir.
Baktınız olmadı.
Tek bir şartla diyin bende sana yapayım diyin arsızlaşarak belki vazgeçer ( tamam iğrençleştim kabul )
kk da bu kadar sansürsüz hatun kişilikler var mı yahu cinsellik bölümüne yazacağını bilmeden var olan..iyi bari takipteyim ama bol kırmızı kartlı topik olacak gibi gibime geldi![]()
Benim yazdığım cümlede bu çok normal diye bişi yazmış mıyım oraya ben bi bakar mısınız?Arkadasim tabiki sapikca bi istek ve beraberinde bir suru saglik sorunu getiren bir durum nasil boyle birseyi normal gorebiliyorsunuz
Nasıl bir yol gösterebiliriz ki,sen karşı çıkarsan zorla yapacak hali yok.
normal olduğunu mu yazdım sizce?hangisi normal sizce ?
Zaten ben şu tarz düşünürüm kendimce .G..tse erkekte de var kadında da . Biseksüel ya da gay olmaya yakın gibi gelir bana da .Allahtan kocam nefret eder bu tip ilişkiden ...bunu isteyen erkeklerde biraz gaylik var gibiv geliyor bana![]()
İşte bende bunu anlatmaya çalıştım..Sapıklaştı yazınca yazıyı okuyana kadar aklıma bin bir türlü şey geldi.
İstediği şey haram kılınmış bir şey eşinizi anca bu yolla ikna edebilirsiniz bence. yani Allah korkusu varsa istemez..