• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam kayboldu

HayriyeHanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
En iyi cevaplar
1
Emoji Skoru
1.222
Puanlar
48
Merhaba kızlar

Benim kocam dün gece annesine gitti. Bir daha da gelmedi. Arıyorum açmıyor. Bu adam nereye kayboldu. Hayır annesini aradım babasını aradım diyorlar ki yok. Ama bana dedi ki ben anneme gidicem hastalanmış. Hastalanma durumu da yokmuş sordum.

Nasıl böyle bir şey olabilir başına gelen var mı?
Ayrıca şuan napmam lazım adam bir anda gitti nerde olduğu belli değil?

Ya bazı olaylar biriciktir.
Nasıl böyle bir şey olabilir başına gelen var mı?
Bu nasıl bir sorudur.
Ya başına bir iş gelmiştir, ya kaçaamak yapmıştır. Bunu düşünemiyor musunuz anlamıyorum.
Arkadaşlarını soruştur. Sonra da polise haber ver.
Trol gibi geldi ayrıca konu.

Bu nasıl bir sorudur.
Ya başına bir iş gelmiştir, ya kaçaamak yapmıştır. Bunu düşünemiyor musunuz anlamıyorum.
Polisi arayacağım diye mesaj atsın hemen döner 😂

Bu nasıl bir sorudur.
Nasıl kaçamak yapıcak öyle biri değil ki? Yani yapabilir her erkek yapabilir de bu böyle mi yapılır

Son düzenleme:
Ya ciddi mi şaka mı bu sorular? Kalk polise git belki adama bi şey oldu? bulunca da ne halt etmeye gitmiş öğren öyle boşa
Zaten 1 sene önce de böyle bir şey yaptı o yüzden ciddiye alamıyorum. Sonra cidden annesinin yanında çıktı ailesi de onu savundu. Ben de inanmadiğim için bugün gittim baktım evlerine yok

Biz nerden bilelim hanımefendi. Aklınıza kk’ya sormak mı geldi yani. Alemsiniz.
Bir kere daha oldu geçen sene o yüzden ciddiye alamıyorum. Bir insanın neden böyle bir huyu olur ki

Nasıl kaçamak yapıcak öyle biri değil ki? Yani yapabilir her erkek yapar da bu böyle mi yapılır
images

Artık beni sevmediğini düşünüyorum. Böyle bir şeyi nasıl yapar iş yerinde tüm gün adamı düşündüm.

Back
X