- 4 Aralık 2007
- 828
- 39
- 123
- 54
evi, arabayı arsaları herşeyi verecekmiş.birşey istemem diyo.para da istersen onu da vereyim diyo
bunlara sakın kanma arkadaşım...şimdi pisi olan sonradan aslan kesilir bunu unutma...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evi, arabayı arsaları herşeyi verecekmiş.birşey istemem diyo.para da istersen onu da vereyim diyo
HAYATının bir daikasını daha mutsuz geçirmeyecekmiş.Ölürken bu halde mi olmak istiyorsun kendine gel diyo bana da
Msn e deeply in love yazmş şimdi de jefferson starhip dinliyor.kadına armağan ediyormuş yazmış bunu da uffff canım acıyoooooo ölmem lazım artık
evet kanksi dedi beni o zannediyordu ama kim emin değilim deli gibi birkaç kişiye mesaj yamış olabilirim ya özür dilerim kendimde deilimCanım ben tam olarak anlayamaıdm. Kadın kk'damı yazıyormuş? :26:
evet kanksi dedi beni o zannediyordu ama kim emin değilim deli gibi birkaç kişiye mesaj yamış olabilirim ya özür dilerim kendimde deilim
Msn e deeply in love yazmş şimdi de jefferson starhip dinliyor.kadına armağan ediyormuş yazmış bunu da uffff canım acıyoooooo ölmem lazım artık
Canım ben tam olarak anlayamaıdm. Kadın kk'damı yazıyormuş? :26:
Konular benzeyenlere mesaj attım bir sürü mesaj yazdm kim bilmiyorum doğru mu onu da blmyrmne yaparsa yapsın bırakın düşünmeyin artık. kendinizi yıpratmaya değmez.
neden beyendiniz ki aptal gibi insanlara saldrmışım
Konular benzeyenlere mesaj attım bir sürü mesaj yazdm kim bilmiyorum doğru mu onu da blmyrm
Kim bilmiyorum arkdaşı link atmış ama baktığımda açılmadı
Siz soruma cevap verseniz ilk olarak?
Bu ruh haliyle saçmalamanız çok normal.
Çok zor bir durum içindesiniz..
Ayrıca kadın burada yazıyor.
Kafa karışıklığınız olması çok doğal..
Kim bilmiyorum arkdaşı link atmış ama baktığımda açılmadıben de geldim herkese laf atmış deli oldum eziğim işte haklı adam
evet doğru kişi bile olsa içlerinden birisi saldırma hakkım yoktukadına ulaşsan napıcaksın ki...kendi canını daha fazla yakmaktan başka
not foound falan yazdıSaçmalamayın ezik felan değilsiniz...
Konu silindiği için mi link açılmadı?
dediine göre öylemş.Onun olması fark etmez diyo habire kadını koruyo neden ya neden ben sormak istiyorum o kadına ya niye ya niye şimdizaten bitecek olan bir evlilik olarak görmeye çalışın..
ötesini teferruat olarak görün.. düşünmeyin..
desemm faydası olur mu..