Kocam meğersem benımle inat için evlenmiş

dilekderin

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
82
3
18
35
Ben herkeze diyordum allah bana meleklerınden bırını yolladı sncak bır ınsan bır ınsanı bukadar sever dıye ama evlendiğim gece yediğim dayak benı diri diri toprağa soktu derdımı kımseye paylaşamıyorum burda kadınlarımız benı anlarmı

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konuyu iyice anlatsanızda burda insanları soru sormak zorunda bırakmasanız !!!!

eşim meğersem ben ikinci evliliğimişim benden sır gıbı saklamış bsna bunu evlediğim gece eskı kayınçodunu gördüğünde söylüyor ben sana sölemedim demi ben evlendım boşanfım dedı bızde oteldeyız ben şoke oldum kocamın da bır arkadası bana aşıkmış ona ınat evlenmiş gecen gun kavga ettık öle söledi

Son düzenleme:
ne inadı ne dayağı ya :S konu ne canım

eşim meğersem ben ikinci evliliğimişim benden sır gıbı saklamış bsna bunu evlediğim gece eskı kayınçodunu gördüğünde söylüyor ben sana sölemedim demi ben evlendım boşanfım dedı bızde oteldeyız ben şoke oldum kocamın da bır arkadası bana aşıkmış ona ınat evlenmiş gecen gun kavga ettık öle söledi

konuyu iyice anlatsanızda burda insanları soru sormak zorunda bırakmasanız !!!!

iyi de seni neden dövüyor öyleyse.s

iyi de seni neden dövüyor öyleyse.s

ben duyduğum da bağırmaya çağırmaya başladım sinir krizi geçiridm ben tıp okuyordum okulumdan ailemden oldum ailem asla evlenmicekain dedi ben dinlemedim bende söylendim ailemi sildim seni tercih ertim bana bu hayatı nasıl laik gördüm çığlıklar atığım için dövdü evlilik cüzdanı o gece yırttı

yazı tarzın ve anlatım seklın tıp okumuş bırı gıbı degıl..

yurt dışında falan mı yasıyorsun? bölük börcük ıfadelerin..

oy dağlar.. yavrum sen naptın elin adamı için tıp mı bırkılır hadi bi cahillik bıraktın diyelim ailen neden evlenmeni istemedi hiç düşünmedin mi bunlar içimden geçenler..şimdi gelelim bu güne bir cehalet yapmışsın evlenmişsin ailen boşansan sana bakarmı çocuğun doğdumu şu an ne durumdasın canım darp raporu almışmıydın

ohoooooooo ne darbı onun üzerıne ne dayaklar boşanmadım cunku ailem kabul etmez ortada kalırdım

yazı tarzın ve anlatım seklın tıp okumuş bırı gıbı degıl..

yurt dışında falan mı yasıyorsun? bölük börcük ıfadelerin..

ya ipadan yazıyorum otomatık sözcuk kullanıyor ondan böyle yazıyorum

ohoooooooo ne darbı onun üzerıne ne dayaklar boşanmadım cunku ailem kabul etmez ortada kalırdım

haydaa ee peki hiç bir güvencen yok mu şu durumda polise şikayette bulundunmu

ve cok güzel bi bölümdede okuyomuşunuz... yazık etmişiniz kendinize. allah ayrdımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…