- 5 Ekim 2013
- 82
- 3
- 18
- 35
- Konu Sahibi dilekderin
-
ne inadı ne dayağı ya :S konu ne canım
konuyu iyice anlatsanızda burda insanları soru sormak zorunda bırakmasanız !!!!
kimle ne inat etmişki
eşim meğersem ben ikinci evliliğimişim benden sır gıbı saklamış bsna bunu evlediğim gece eskı kayınçodunu gördüğünde söylüyor ben sana sölemedim demi ben evlendım boşanfım dedı bızde oteldeyız ben şoke oldum kocamın da bır arkadası bana aşıkmış ona ınat evlenmiş gecen gun kavga ettık öle söledi
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyi de seni neden dövüyor öyleyse.s
ben duyduğum da bağırmaya çağırmaya başladım sinir krizi geçiridm ben tıp okuyordum okulumdan ailemden oldum ailem asla evlenmicekain dedi ben dinlemedim bende söylendim ailemi sildim seni tercih ertim bana bu hayatı nasıl laik gördüm çığlıklar atığım için dövdü evlilik cüzdanı o gece yırttı
oy dağlar.. yavrum sen naptın elin adamı için tıp mı bırkılır hadi bi cahillik bıraktın diyelim ailen neden evlenmeni istemedi hiç düşünmedin mi bunlar içimden geçenler..şimdi gelelim bu güne bir cehalet yapmışsın evlenmişsin ailen boşansan sana bakarmı çocuğun doğdumu şu an ne durumdasın canım darp raporu almışmıydın
Fake mi anlayamadım :44:
yazı tarzın ve anlatım seklın tıp okumuş bırı gıbı degıl..
yurt dışında falan mı yasıyorsun? bölük börcük ıfadelerin..
ohoooooooo ne darbı onun üzerıne ne dayaklar boşanmadım cunku ailem kabul etmez ortada kalırdım
haydaa ee peki hiç bir güvencen yok mu şu durumda polise şikayette bulundunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?